Sådan bruger du Chat GPT: Trin for trin guide til at starte openAI ChatGPT

Sådan bruger du Chat GPT: Trin for trin guide til at starte openAI ChatGPT

11. maj 2023 Slået fra Af admin
Hvad er ChatGPT?

I et enkelt sprog er ChatGPT en AI-drevet chatbot, der er udviklet af San Francisco-baserede startup OpenAI og er tilgængelig til offentlig brug på webbrowsere. Den kan bruges på dens hjemmeside, som er chat.openai.com. ChatGPT er drevet af LLM, som er en stor sprogmodel. Dette betyder, at chatGPT er i stand til at forstå menneskelignende svar.

Det har udløst et nyt globalt kapløb i AI-verdenen inden for hver kort tid. Den blev udgivet i november 2022 og har været snak i erhvervslivet siden da. Men hvad gør ChatGPT unikt? Nå, ChatGPT er i stand til at føre samtaler med dig, som om du taler med en meget vidende person. Chat GPT kan have samtaler med dig om historie, filosofi, kultur osv. Udover dette kan den også generere tekster af din yndlingssanger, hjælpe dig med at skrive kode osv.

Chat GPT login

Hvis du undrer dig over proceduren for Chat GPT-login , så er her trin for vejledning til dig. Chat GPT-webstedet er chat.openai.com. Du skal tilmelde dig på denne hjemmeside for at kunne bruge deres tjeneste.

Sådan bruger du Chat GPT – Trin-for-trin-procedure

Den nye AI-chatbot, som er Chat GPT, har taget verden med storm. Hvis du er ivrig efter at prøve Chat GPT og vil vide, hvordan du bruger Chat GPT, så er her en komplet guide til dig. Denne artikel er en komplet trin-for-trin guide til brug af AI-værktøjet.

Chat GPT er en nyligt lanceret AI-chatbot, der blev lanceret i november 2022. Det står for Chat Generative Pre-Trained Transformer. Chat GPT har skabt overskrifter siden den dag, det blev lanceret på grund af de opgaver, det er i stand til at udføre. Det giver dig svar på alle dine spørgsmål via de korrekte promps. Botten kan hjælpe dig med at planlægge en fest, give dig komplet vejledning i dine skole-/højskoleopgaver, skrive kode osv.

Vil du udforske chat GPT mere? Læs videre og bliv klogere på ChatGPT.

Hvordan bruger man Chat GPT?

Chat GPT er enkel og nem at bruge. For at bruge chat GPT er den første ting, du skal gøre, er at oprette en konto på OpenAI. Nedenfor er trin-for-trin guiden til at bruge chat GPT på en problemfri måde.

Tilmeld dig OpenAI

Det første skridt til at bruge chat CGP er at tilmelde dig OpenAI og oprette en konto. Besøg deres side via dette link

https://chat.openai.com/auth/login .

Opret en konto på ChatGPT

Den følgende side vises på din skærm, når du besøger OpenAI-webstedet. Klik på tilmelding.

Relaterede indlæg  Bedste ChatGPT alternativer at bruge i 2023

Den følgende side vises på din skærm. Klik på tilmeldingsmuligheden. Hvis det tager tid at indlæse webstedet, skal du opdatere siden eller vende tilbage efter et stykke tid. (der kan sagtens være tryk på serverne)

Når du har tilmeldt dig ChatGPT, er næste trin at bekræfte din konto.

  • Hvis du tilmeldte dig via dit e-mail-id, vil en bekræftelses-e-mail blive sendt til din indbakke.
  • Følg linket, der er sendt til din mobiltelefon, og fuldfør bekræftelsesprocessen.
  • Udfyld de spurgte detaljer og fortsæt.

Brug Chat GPT

Når du har oprettet en konto på Chat GPT, er Chat GPT gratis at bruge.

Hvordan bruger man Chat GPT efter kontooprettelse?

Nu hvor du har oprettet en konto på Chat GPT, kan du begynde at bruge den. Den er enkel og nem at bruge. Du skal blot skrive et spørgsmål, du ønsker at vide noget om, i søgefeltet, nederst på siden.

For eksempel, hvis du vil vide mere om opskriften på en ret, skal du blot skrive din forespørgsel i søgefeltet.

Chat GPT’s største konkurrent

Hvis vi ser på den største konkurrent til Chat GPT, så kunne vi tro, at Googles BARD vil være den, der erstatter den. Google afslørede endelig sin AI Chatbot, som er “Bard” den 6. februar, som vil give direkte konkurrence til Chat GPT. I lighed med Chat GPT er Bard også i stand til at føre menneskelignende samtaler, udfører oversættelser og give nøjagtige oplysninger til brugeren.

Den er drevet af Googles sprogmodel, som er LaMDA (Language Model for Dialogue Applications).

Google vil kombinere ekstern feedback med interne tests for at sikre, at Bards svar opfylder “en høj standard for kvalitet, sikkerhed og grundlaget for information fra den virkelige verden.” Selvom der er mange andre alternativer til at chatGPT, men hvis man skal tro på fakta, så har Googles AI chatbot “Bard” magten til at konkurrere mod chatGPT.

Hvornår bliver bard lanceret?

Søgegiganten Google meddelte, at den vil  “åbne den for betroede testere, før den bliver mere tilgængelig for offentligheden i de kommende uger.” Det bliver ret interessant at se, hvordan Google vil udvikle sin chatbot til at konkurrere mod chat-GPT, og hvordan folk ville finde den at bruge.

Sådan bruger du ChatGPT på din iPhone

OpenAI har udgivet en officiel ChatGPT-app, som er langt den bedste måde at få adgang til chatbot fra din iPhone.

Trin 1: Gå over til App Store og søg efter ChatGPT — Den officielle app fra OpenAI og vælg Get for at downloade og installere den på din iPhone.

Relaterede indlæg  Google's ai "Magi": Konkurrent til ChatGPT?

Trin 2: Når det er installeret, skal du åbne ChatGPT-appen.

Trin 3: Første gang du bruger ChatGPT-appen, skal du enten logge ind på en eksisterende konto eller oprette en ny.

Hvis du tidligere har brugt ChatGPT gennem en webbrowser, skal du vælge Log ind og følge instruktionerne i browseren i appen.

Trin 4: Hvis du aldrig har brugt ChatGPT før, skal du vælge en af ​​login-mulighederne for at bruge dit Apple-id, din Google-konto eller tilmelde dig med en e-mailadresse og adgangskode.

Når du tilmelder dig for første gang, skal du indtaste dit for- og efternavn, fødselsdato og et mobiltelefonnummer, hvor en SMS-besked kan sendes for at bekræfte din konto.

ChatGPT app

OpenAIs nye ChatGPT-app er gratis til iPhone og iPad.

Den nye app, som er i stand til at kommunikere på en fantastisk menneskelignende måde, er tilgængelig nu i den Danske App Store og vil komme til flere lande “i de kommende uger,” sagde OpenAI. Android- brugere bliver lovet deres egen ChatGPT-app “snart”.

Du kan bruge ChatGPT på din mobiltelefons browser gratis ved at besøge en hvilken som helst webbrowser såsom Google Chrome, Firefox osv. Klik derefter på “Prøv ChatGPT”-banneret nederst på mobilskærmen. Log ind/tilmeld dig med dine legitimationsoplysninger, og brug gerne denne AI-bot for at få besvaret dine spørgsmål.

Er Chat GPT gratis at bruge?

Ja, Chat GPT er gratis at bruge. Ifølge nogle skøn bruger OpenAI cirka 3 millioner dollars om måneden for at fortsætte med at bruge det til folket. OpenAI har dog også introduceret sin premium-version, som vil blive opkrævet i den kommende fremtid.