Hent iPhone chatGPT app: Sådan bruger du ChatGPT på din iPhone

Hent iPhone chatGPT app: Sådan bruger du ChatGPT på din iPhone

20. maj 2023 Slået fra Af admin

ChatGPT er det mest spændende, der sker inden for teknologi lige nu, og alle kan prøve det, forudsat at systemet ikke har kapacitet. Og iPhone- eller Android-telefonen i lommen er måske det bedste sted at bruge ChatGPT, da smartphonen er den vigtigste computer i vores liv. I det følgende vil vi vise dig, hvordan du bruger ChatGPT på din iPhone ud over at åbne OpenAIs chatbot i en browser.

For endnu nemmere adgang til ChatGPTs kraftfulde funktioner, viser vi dig adskillige iPhone-apps, der vil gøre det endnu nemmere at interagere med den generative AI. Det inkluderer den officielle ChatGPT-app til iPhone fra Open AI.

Kan jeg bruge ChatGPT på iPhone?

Hvis du undrede dig, kan du bruge ChatGPT på iPhone. Produktet er en generativ AI-platform tilgængelig i enhver webbrowser, uanset hvilken computer du ejer. ChatGPT fungerer på

 • Windows
 • Mac
 • Linux
 • iPhone
 • Android
 • Ethvert andet operativsystem, der understøtter webbrowsere.

Men at køre ChatGPT inde i Safari til iPhone eller en anden internet-browsing-app er ikke nødvendigvis så praktisk, som det er på en traditionel computer.

Er der en officiel ChatGPT-mobilapp til iPhone?

Desværre var der ingen ChatGPT-app til iPhone før midten af ​​maj 2023. OpenAI udgav en officiel ChatGPT-app til iPhone den 18. maj. Appen er tilgængelig som en direkte download fra App Store , men den er begrænset til amerikanske kunder i øjeblikket. Her er hvad den officielle app kan tilbyde, ifølge OpenAI:

 • Øjeblikkelige svar: Få præcise oplysninger uden at gennemse annoncer eller flere resultater.
 • Skræddersyet råd: Søg vejledning om madlavning, rejseplaner eller udformning af tankevækkende beskeder.
 • Kreativ inspiration: Generer gaveideer, skitsér præsentationer eller skriv det perfekte digt.
 • Professionelt input: Øg produktiviteten med idéfeedback, notesummering og teknisk emnehjælp.
 • Læringsmuligheder: Udforsk nye sprog, moderne historie og mere i dit eget tempo.

Appen giver dig mulighed for at købe $20/(ca. 140 Danske kroner) måned ChatGPT Plus-abonnementet, hvis du vil have adgang til den nyeste model.

Du kan stadig bruge ChatGPT i en browser eller via en tredjepartsapp.

“>Uanset hvordan du bruger ChatGPT til iPhone, skal du huske , at de svar, ChatGPT giver, måske ikke altid er korrekte . Det er ikke så præcist som den almindelige version af Søgning, så du vil måske dobbelttjekke nogle af de fakta, som chatbotten giver.

Vil Siri blive erstattet med ChatGPT?

Siri er Apples standard stemmestyrede smart-assistent til iPhone, iPad, Mac, Watch og TV. ChatGPT kan ikke erstatte Siri på iPhone eller nogen anden enhed, da den kommer fra en tredjepart.

Du vil dog se nedenfor, at der er måder at få Siri til at fungere med ChatGPT. Igen, disse er ikke officielle Apple-værktøjer, der integrerer ChatGPT i iPhone. Apple har ingen grund til at gøre det, og virksomheden er sandsynligvis ved at udvikle sine egne ChatGPT-lignende generative AI-produkter, der muligvis vil blive indarbejdet i Siri i fremtiden. Det er bare spekulationer.

Relaterede indlæg  Din iPhone har lige fået en speciel slags sikkerhedsopdatering

Hvad med tredjeparts ChatGPT-apps til iPhone?

Mens nogle mennesker skabte genveje, der bringer ChatGPT-funktionalitet til iPhone, udviklede andre apps, der får jobbet gjort. Fordelen ved at bruge OpenAIs officielle app eller en betroet tredjeparts ChatGPT-app til iPhone er, at du ikke behøver at gå gennem en mobilbrowser. Grænsefladen kan være renere, og du kan være mere produktiv.

Vi viser flere ChatGPT-apps til iPhone (og iPad) nedenfor, og vi bliver ved med at opdatere dette indlæg med nye oplysninger.

Sådan tilmelder du dig ChatGPT på iPhone

Da vi nævnte, at OpenAI har kapacitet, er vi nødt til at forklare, at alle ChatGPT-brugere har brug for personlige konti. Hvis du allerede har tilgået chatbotten på en internetbrowser, har du en konto klar. Det betyder et brugernavn (e-mailadresse) og en adgangskode.

Du kan altid oprette en konto på din iPhone. Bare indlæs Safari eller din foretrukne iOS-browserapp og gå til chat.openai.com . Det er her, du kan tilmelde dig ChatGPT, medmindre systemet fortæller dig, at de har for travlt.

Du skal bruge en e-mailadresse for at bruge ChatGPT på din iPhone og andre steder. Og du vil gerne indstille en stærk adgangskode. Systemet vil også bekræfte dit telefonnummer, før det lader dig komme ind.

Når det er gjort, kan du få adgang til ChatGPT på din iPhone direkte fra browseren. Følgende klip skal hjælpe dig gennem tilmeldingsprocessen:

Sådan bruger du S-GPT på iPhone

Der er en anden potentielt spilskiftende ChatGPT-genvej til iPhone og iPad kaldet S-GPT. Det fungerer med både ChatGPT-3.5 og ChatGPT-4, så du kan indlæse din API, uanset om du er på en gratis OpenAI-konto eller Plus-abonnementet. Alligevel vil disse OpenAI-anmodninger kræve en pay-as-you-go-faktureringsplan.

Skabt af  MacStories’  Federico Viticci, S-GPT integrerer ChatGPT i indbyggede iPhone- og iPad-funktioner. Når du har konfigureret det, kan du bruge S-GPT inde i Safari til at opsummere sider eller behandle tekst i udklipsholderen. Det fungerer også sammen med apps påmindelser og kalendere og kan hjælpe dig med at administrere din Apple Music.

Sådan integrerer du ChatGPT i Siri på din iPhone

Med fremkomsten af ​​ChatGPT er forventningen, at Apples egen Siri vil udvikle lignende muligheder i fremtiden. Og en version af Siri med funktioner, der er identiske med ChatGPT, ville helt sikkert forbedre, hvordan vi bruger iPhone, iPad og Mac.

Heldigvis behøver vi ikke vente på, at Apple afslører sine egne generative AI-funktioner indbygget i Siri. Udvikler Mate Marschalko fandt en måde at inkorporere ChatGPT i Siri via en anden genvej. Det betyder, at du har en anden mulighed for at bruge ChatGPT på iPhone ud over dem ovenfor.

Relaterede indlæg  Hvad er Google Bard? Sådan bruger du ChatGPT's rival

Men Siri-tricket er begrænset til at udføre specifikke handlinger via ChatGPT, som at styre et smart hjem. Siri-ChatGPT vil også besvare spørgsmål relateret til hjemmet ud over at styre dine tilsluttede enheder.

Udvikleren forklarede sit Siri-ChatGPT-hack i et blogindlæg på Medium . Du vil være i stand til at følge instruktionerne for at oprette et tilsvarende kraftfuldt Siri-ChatGPT-værktøj på din iPhone eller iPad.

Ligesom Heuwiesers genvej ovenfor er Marschalkos instruktioner nemme at følge. Du vil være i stand til at konfigurere dine Siri-ChatGPT-genveje på ingen tid, selvom funktionaliteten igen kan være meget specifik. Siri-ChatGPT-løsningen kan dog være mere nyttig end at bruge Siri alene til at administrere dit smarte hjem.

Du kan ikke tale med Siri-ChatGPT og give den alle mulige spørgsmål eller kommandoer på iPhone som på nettet. Men Marschalkos arbejde kan inspirere til yderligere iPhone-genveje, der høster kræfterne fra ChatGPT via Siri.

Videoen nedenfor viser en demo af denne Siri-ChatGPT-genvej i aktion.

Pas på falske ChatGPT-apps

Siden listen over apps ovenfor i midten af ​​april, har vi erfaret, at en app fra listen ovenfor kan give anledning til bekymring.

I midten af ​​maj inkluderede sikkerhedsfirmaet Sophos Genie på en liste over “fleeceware” falske ChatGPT-apps , der i det væsentlige skubber abonnementer til købere. Sophos sagde, at Genie ser ud til at tilbyde annonceret funktionalitet, men efter fire forsøg om dagen beder det brugerne om at gå til en gratis prøveperiode. Du kan læse Sophos’ rapport i sin helhed på dette link .

Nu hvor OpenAIs officielle ChatGPT-app eksisterer, ville du være bedre stillet at få den version på iPhone og iPad, forudsat at den er tilgængelig i dit land.