Bedste ChatGPT alternativer at bruge i 2023

Bedste ChatGPT alternativer at bruge i 2023

11. maj 2023 Slået fra Af admin
Chat GPT har mulighed for at hjælpe dig med en bred vifte af daglige opgaver. Kend andre alternativer til chat-GPT, topalternativer til chat-GPT, som du kan bruge i 2023, hovedfunktioner i chat-GPT-alternativer.

Hvorfor vælge et Chat GPT-alternativ?

ChatGPT har vundet enorm popularitet på kort tid. Det har forskellige fordele og er udstyret til at udføre enhver opgave på samme måde som menneskers. Det har dog også sine egne begrænsninger. Derfor skal man ikke stole 100% på det. Her er nogle af begrænsningerne ved at bruge Chat GPT:

 • ChatGPT er ude af stand til at give dig svar med det før 2021.
 • Det kan ikke generere billeder eller grafik. Det giver dig således svar i tekst.
 • Det tager ikke stemmekommandoer, og det genererer heller ikke stemmesvar.
 • Chat GPT reagerer til tider ikke, dvs. på grund af tæt trafik. Der vises således en fejl, der viser, at Chat GPT har kapacitet, eller en fejlmeddelelse, der er nede.
 • Premium-versionen af ​​Chat GPT kommer med en pris, som alle ikke kan abonnere på.

Bedste ChatGPT-alternativer i 2023

Chat GPT har utvivlsomt overtaget hele verden med sin unikke måde at reagere på. Der er dog også andre alternativer til at chatte GPT, som man skal prøve. Alternativet til chat GPT er specialbygget til at udføre en specifik opgave, som det er designet til. Forskellige alternativer til chat GPT er tilgængelige, såsom YouChat, Character AI, Chinchilla, Replica osv. er tilgængelige for brugerne. Lad os se på nogle af de andre alternativer til at chatte GPT.

Replika

Replika er et andet Chat GPT-alternativ, der kombinerer GPT 3-modellen og scriptet dialogindhold. Det fungerer som en følgesvend for dig. Med Replika kan du have diskussioner om ethvert emne af din interesse, såsom om kærlighed, livet, din interesse osv. Ud over at have samtaler har Replica evnen til at efterligne brugernes tekststil. Den foretager endda videoopkald. Kort sagt kan du kommunikere med Replica, som om det var en rigtig person. En af de bedste ting ved Replica er, at den er tilgængelig til download i Google Play Store såvel som på App Store.

Hovedtræk ved Replika

Lad os se på Replikas hovedfunktioner:

 • Replika forstår en person på en bedre måde, hvis man chatter ofte med den.
 • Den afspiller endda en video for at tale med dig.
 • Du kan også give en forholdsstatus med Replica, dvs du kan lave den som din veninde, kone, søster, kæreste, mentor mv.

YouChat

Drevet af OpenAI’s GPT 3 har Youchat lignende funktioner som ChatGPT. Den har kendskab til en søgemaskine såvel som en chatbot. Hos YouChat får du svar om alle de aktuelle begivenheder. Det leverer ikke kun præcise svar i chatten, men også søgeresultater relateret til det. YouChat er i stand til at besvare dine spørgsmål selv for begivenheder efter år 2021, som ikke udføres af Chat GPT. Dermed har YouChat en fordel i forhold til ChatGPT.

Vigtigste funktioner i YouChat

De vigtigste funktioner i YouChat er som følger:

 • YouChat gav dig de seneste oplysninger og holder dig altid opdateret med de seneste trends og nyheder.
 • Det giver dig svar på generiske forespørgsler.
 • Det giver dig ikke kun svar, men det giver dig også søgeresultater relateret til din forespørgsel.

ChatSonic

ChatSonic af Writesonic er den seneste forudtrænede dialogresponsmodel, der er bygget til en bred vifte af samtaler. Det giver dig opdaterede svar på dine forespørgsler, der er integreret med Google. Denne gratis Chat GPT-erstatning bruger NLP og maskinlæring til at producere nøjagtig indsigt i henhold til trenden og begivenheden. ChatSonic er en avanceret GPT3 chatbot, der er udstyret med muligheden for at give dig data, der er nøjagtige og pålidelige.

Relaterede indlæg  Snapchat udvider ChatGPT-drevet 'My AI'-tjeneste til alle brugere

Jasper

Jasper er et AI-indholdsgenereringsværktøj, der også følger med andre tjenester. Dette chat-GPT-alternativ er baseret på GPT 3.5 med OpenAI som partner. Det er et glimrende værktøj for folk, der er til reklamer, marketing osv. Du kan skrive video scripts, hårde twister, fortæl mig joke slags funktioner. Det har endda magten til at huske dine tidligere handlinger. Den er tilgængelig gratis og har en betalt plan.

Hovedtræk ved Jasper

De vigtigste funktioner i Jasper er som følger:

 • Jasper er uddannet til kun at svare på fakta frem til 2021. Den er dog trænet nok til at give dig indhold fra 2021 og før.
 • Brugergrænsefladen er meget nem, enkel og praktisk at bruge.
 • Det har evnen til at indsnævre selv dine tidligere samtaler, og dermed give dig bedre kontekst.

Karakter AI

Dette chat-GPT-alternativ er baseret på en neural sprogmodel, der har flere personligheder at vælge imellem for at interagere. Det betyder, at du kan interagere med karakterer som Elon Musk, Socrates, Tony Stark osv. Character AI vil så ændre sin personlighed i henhold til den karakter, du vælger. Den taler tilbage til dig med forskellige stemmer afhængigt af karakteren. Den har endda en indbygget billedgenerator til at skabe avatarer.

Hovedtræk ved Character AI

De vigtigste funktioner i Character AI er som følger:

 • Du kan fortsætte med tilfældige chats på Character AI.
 • Det giver dig en række forskellige karakterer at tale med, dvs. det tager inspiration fra virkelige mennesker og ændrer sin personlighed i overensstemmelse hermed.
 • Det er meget sjovt at bruge det.

OpenAI Playground

OpenA Playground er et kraftfuldt værktøj, der er i stand til at udføre avancerede funktioner såsom muligheden for at vælge en specifik sprogmodel at arbejde med. Men dette alternativ til I modsætning til ChatGPT er OpenAI Playground ikke beregnet til daglige brugere, da det giver enorm tilpasning. Det er teknisk at bruge på grund af tilgængeligheden af ​​funktioner som indstilling af temperatur, frekvensstraf, antal tokens, stopsekvenser osv. Man skal have et godt kendskab til hvordan man bruger det. Det giver dig dog nøjagtighed og hastighed som chat GPT. Du kan helt sikkert selv prøve det.

Hovedtræk ved OpenAI Playground

Her er de vigtigste funktioner i OpenAI Playground:

 • OpenAI Playground giver dig svar med hastighed og nøjagtighed.
 • Du har en række sprogmodeller at vælge imellem.
 • Den er meget fleksibel at bruge.

DialogGPT

DialoGPT er y Microsoft, der er en storstilet præ-trænet dialogsvargenereringsmodel. Det er et alternativ til chat GPT, der er bygget til multi-turn-samtaler. Det producerer svar, der kan bruges i flere dialogudvekslinger.

Funktioner i DialoGPT

Nogle af hovedfunktionerne i DialoGPT er som følger:

 • DialoGPT består af detaljer, der relaterer til den originale prompt, ligesom output fra GPT-2.
 • Det er meget samtaleagtig karakter.
 • DialoGPT giver dig anstændige svar.
 • Den er udstyret med lethjertede og livlige samtaler, der kunne passe til dit formål.
Relaterede indlæg  Sådan bruger du Chat GPT: Trin for trin guide til at starte openAI ChatGPT

Chinchilla

Chinchilla er endnu et kraftfuldt ChatGPT-alternativ og betragtes som en GPT 3-morder. Den er baseret på transformermodeller og har været i stand til at udkonkurrere ChatGPT på det matematiske MMLU-datasæt. At bruge Chinchilla er et godt valg for dem, der ønsker at bruge en sprogmodel til ræsonnement, eller som kan lide at skabe sofistikeret AI-kunst, søgemaskine eller skriveopgaver.

Chinchillas hovedtræk

Nogle af de vigtigste funktioner ved Chinchilla, der gør det til en purløgskonkurrence at Chat GPT, er som følger:

 • Chinchilla kræver mindre databehandling for at finjustere og bruge det i downstream-applikationer, hvilket gør det nemt at bruge.
 • Det giver en nøjagtighed på 70%.
 • Chinchilla er 3 gange så stor som OpenAI’s GPT-3.

Socratic af Google

Googles Socratic er en ekstremt venlig chatbot, der er et alternativ til ChatGPT. Det er yderst nyttigt for elever, der ønsker at udføre en skoleopgave. Den kommer med sjove illustrationer, der hjælper en til at forstå tingene på en bedre måde. Socratic er dog ikke designet til at skrive et essay eller en historie. En af de bedste dele ved Socratic er, at den er tilgængelig på både iOS og Android.

Hovedtræk ved Socratic

Lad os se på Socratics hovedtræk:

 • Socratic er i stand til at besvare spørgsmål med billeder og grafik, der får en til at forstå tingene på en bedre måde.
 • Det genererer kun et svar, hvis spørgsmålet er givet med en ordentlig forklaring.
 • Man skal betale et vist beløb for at bruge det.

Seneste alternativ til Chat GPT – Google’s Bard

Med så mange alternativer til ChatGPT er Google den seneste til at slutte sig til vognen. Den 6. februar annoncerede Google sit eget kraftfulde AI-værktøj, som er “bard”. Det menes, at det vil give hård konkurrence til Chat GPT. Bard er drevet af LaMDA (Language Model for Dialogue Applications). Det trækker information fra nettet for at give friske, opdaterede og højkvalitetssvar på ens forespørgsler. Det er ikke tilgængeligt i øjeblikket til brug for offentligheden, da det er i testfasen.

Google vil dog “åbne det for betroede testere, før det bliver mere tilgængeligt for offentligheden i de kommende uger.” Der er en enorm forskel mellem chat GPT og Google AI Bard . Man vil se ændringerne i dem, når bard er tilgængelig til massebrug.