Sådan bruger du ChatGPT på din iPhone og Android telefon

Sådan bruger du ChatGPT på din iPhone og Android telefon

29. maj 2023 Slået fra Af admin

Selvom det måske ikke helt er en altvidende, altseende følgesvend, har AI gjort fremskridt i spring og grænser i de sidste par år. AI-chatbots er for nylig kommet i søgelyset, i høj grad takket være fremkomsten af ​​ChatGPT – en chatbot fra OpenAI, skaberne af den utrolige DALL-E 2 AI-billedgenerator .

AI-chatbots er meget sjove at lege med, og de kan skabe alt fra poesi til nye afsnit af længe aflyste tv-shows. Hvis du ønsker at prøve ChatGPT på din iPhone , er den gode nyhed, at der nu er en officiel ChatGPT-app til Apples mobile enheder. En version til Android-telefoner er også på vej; det er ikke her endnu, men der er stadig en måde at få adgang til ChatGPT på din Android-enhed. Der er nogle andre lignende apps, du også kan spille med på begge platforme.

Sådan bruger du ChatGPT på din iPhone

OpenAI har udgivet en officiel ChatGPT-app, som er langt den bedste måde at få adgang til chatbot fra din iPhone. Desværre er den kun tilgængelig i den amerikanske App Store indtil videre, selvom den forventes at komme til flere lande snart.

Trin 1: Gå over til App Store og søg efter ChatGPT — Den officielle app fra OpenAI og vælg Get for at downloade og installere den på din iPhone.

Trin 2: Når det er installeret, skal du åbne ChatGPT-appen.

Trin 3: Første gang du bruger ChatGPT-appen, skal du enten logge ind på en eksisterende konto eller oprette en ny.

Hvis du tidligere har brugt ChatGPT gennem en webbrowser, skal du vælge Log ind og følge instruktionerne i browseren i appen.

Trin 4: Hvis du aldrig har brugt ChatGPT før, skal du vælge en af ​​login-mulighederne for at bruge dit Apple-id, din Google-konto eller tilmelde dig med en e-mailadresse og adgangskode.

Når du tilmelder dig for første gang, skal du indtaste dit for- og efternavn, fødselsdato og et mobiltelefonnummer, hvor en SMS-besked kan sendes for at bekræfte din konto. 

Har du problemer med dit nr?

Selvom det er nemmest at bruge din iPhones nummer, er dette ikke strengt nødvendigt – du kan bruge et hvilket som helst nummer, der er genkendt som et mobilnummer og er i stand til at modtage SMS-beskeder.

Du skal muligvis bruge et alternativt nummer i nogle tilfælde, da ChatGPT blokerer dem, som den mener er virtuelle telefonnumre, VoIP-numre eller fastnetnumre. 

Det er noget ironisk for en AI Bot, men databasen med tal, den bruger, er ikke helt nøjagtig; hvis din iPhones nummer ikke bliver accepteret af ChatGPT, skal du muligvis prøve et andet nummer, der tilhører en ven eller et familiemedlem, og indtaste koden derfra. 

Hvis alt andet fejler, kan du prøve nogle af de nogle tredjeparts ChatGPT-apps, vi diskuterer senere, hvoraf de fleste ikke behøver, at du bekræfter dit telefonnummer med Open AI.

Trin 5: Når du har bekræftet dit mobilnummer, bliver du ført tilbage til hovedchatskærmen. Vælg feltet Besked nederst for at få tastaturet frem og begynde at skrive en besked til chatbotten, som du ville gøre i de fleste andre beskedapps.

Trin 6: Når du er klar, skal du vælge pil op for at sende din besked til ChatGPT og vente på dens svar.

Alternativt kan du vælge den lille bølgeformknap i beskedfeltet for at diktere din besked ved hjælp af din stemme. Dette ligner i konceptet iPhones indbyggede dikteringsfunktion, men bruger Open AI’s Whisper -neuralnet til tekst-til-tale-analyse i stedet for Apples.

ChatGPT iPhone-appen er ikke perfekt , men hvis du vil have den officielle ChatGPT-oplevelse på din iPhone, er det stadig vejen at gå.

Relaterede indlæg  Hvad er ChatGPT? Dansk fortolkning

Sådan bruger du ChatGPT på din Android-telefon

Som nævnt er der endnu ingen officiel ChatGPT-app på Android, men den kommer. For nu kan du dog få adgang til ChatGPT-webstedet via din internetbrowser i stedet.

Trin 1: Gå til OpenAI-webstedet .

Trin 2: Hvis det er din første gang her, skal du oprette en konto. Ellers skal du logge ind.

Trin 3: Hvis du tilmelder dig, skal du bruge et mobiltelefonnummer til at godkende din konto, så sørg for at have et ved hånden. Som vi bemærkede tidligere, kan du ikke bruge et virtuelt telefonnummer, VoIP-nummer eller fastnetnummer, og ChatGPT kan tage fejl, så hvis dit primære telefonnummer ikke virker, så prøv at spørge en ven eller et familiemedlem, om du kan lån deres nummer for at bekræfte, at du er et menneske. 

Alternativt kan du prøve en af ​​de ChatGPT-apps, vi har samlet i næste afsnit, da mange af disse ikke kræver det samme niveau af brugerbekræftelse – eller overhovedet nogen i nogle tilfælde.

Trin 4: Når du er tilmeldt eller logget ind, kan du komme i gang ved at skrive et spørgsmål. Hjemmesiden giver nogle forslag, men du er velkommen til at udforske og endda spørge ChatGPT, hvad den kan.

De bedste ChatGPT iPhone apps

Selvom ChatGPT nu er officielt tilgængelig på App Store, er det stadig en temmelig bare bones-oplevelse. Hvis du leder efter flere funktioner, er der et væld af andre apps, der udnytter ChatGPTs fremragende muligheder, som er et kig værd. Her er nogle af de bedste.

Genie – AI Chatbot

Genie er en af ​​de stærkeste iOS ChatGPT-muligheder, fordi den er fuldstændig fyldt med funktioner. Du kan bede den om at gøre næsten hvad som helst, lige fra at identificere billeder, skrive alt, hvad du beder den om, og endda opsummere PDF-filer eller websider. Det er et utroligt stykke teknologi, og det er en af ​​de få, der har adgang til GPT-4 , hvilket giver den de avancerede billed- og filgenkendelsesegenskaber.

Det betyder desværre, at det ikke er billigt. Gratis brugere får kun fem spørgsmål (kendt som “ønsker”) om dagen. Hvis du vil have mere end det, bliver du nødt til at abonnere. Disse abonnementer er heller ikke billige, så hvis du vil have mere end fem ønsker om dagen, skal du betale for dem.

ChatOn – AI Chatbot Assistant

ChatOn er lidt grundlæggende sammenlignet med nogle andre muligheder, og det undgår nogle af ChatGPT-grundpillerne, du vil se på andre apps – som de mørke neonfarveskemaer og rulleteksteffekt – men det leverer funktioner. ChatOn kan udføre dine sædvanlige chatbot-opgaver, men den kan også foregive at være en sarkastisk ven, skabe inspirerende citater og en hvilken som helst af en række forskellige muligheder.

Det kommer dog ikke helt gratis, og ubegrænset brug vil koste dig, med planer fra $7 om måneden. Det er ikke helt så poleret som andre apps, og vi fandt ud af, at nogle af tilstandene ikke fungerede særlig godt, men det er stadig en sjov mulighed og billigere end lignende apps.

Forvirring – Spørg hvad som helst

Forvirring er en, vi selv har dækket, og det er sandsynligvis vores favorit blandt ChatGPT-mulighederne på iPhone . Ikke alene er det ekstremt nemt at bruge – bare download og gå, ingen grund til at logge på – men det fortæller dig også, hvor det hentede oplysningerne fra, og vigtigst af alt er det også helt gratis. Ja, der er ingen abonnementsomkostninger overhovedet, hvilket sætter det hoved og skuldre over så mange andre iOS ChatGPT-apps.

Relaterede indlæg  Google I/O 2023: Datoer, nyheder, rygter og meget mere.

De bedste ChatGPT Android-apps

Google Play Butik er endnu ikke vært for en officiel ChatGPT-app. Nogle apps tilbyder dog lignende evner, og de fleste bruger alligevel ChatGPT-arkitekturen. Her er nogle gode Android-alternativer at spille med:

Nova – ChatGPT AI Chatbot

Det er ChatGPT, men med en smukkere grænseflade og tilgængelig i en app-form. Det er stort set alt, der skal siges om det, men vi ville lyve, hvis vi ikke nævnte, at det gør det meget godt. Neonfarveskemaet passer til det futuristiske aspekt af AI-chatbots, og tekstens rullende udseende får det til at føles, som om du chatter med en rigtig person. Vi fandt det relativt hurtigt og pålideligt, selvom nogle anmeldelser klager over problemer med at gå ned på mere komplekse spørgsmål.

Desværre kommer den med et abonnement for ubegrænset adgang. Et abonnement starter fra $8 om måneden og giver dig ubegrænset spørgsmål og svar, adgang til GPT-3.5 Turbo-modellen og chathistorik.

ChatSonic: Super ChatGPT App

ChatSonic er muligvis drevet af ChatGPT, men det hævder at være den eneste GPT-drevne chatbot, der overgår sin velgører. Ikke kun forbinder det til ChatGPT for testbaserede forespørgsler, men det genererer også billeder gennem DALL-E og kan deltage i en talt samtale som Google Assistant . At bringe disse separate tjenester sammen til en enkelt tjeneste er sandsynligvis fremtiden for kunstig intelligens, men ChatSonic har slået alle hårdt.

Ligesom Nova ovenfor har ChatSonic dog begrænsninger. Du er begrænset til et bestemt antal ord i spørgsmål og svar om måneden, og du skal betale for at få et højere ordtal. Abonnementet starter ved $10 om måneden for 40.000 ord, og det bliver ret dyrt, hvis du vil have mere end det. Endnu værre kan det koste dobbelt så mange ord at bruge det i spidsbelastningsperioder. Så selvom ChatSonic kan gøre meget, kræver det også meget.

Bing – Din AI-copilot

Okay, så denne er ikke ChatGPT-drevet – men den er værd at downloade og spille med, især hvis du kæmper mod de gratis begrænsninger i andre apps. Bing, søgemaskinen ingen bruger, kommer nu med en AI chatbot, og den har nogle sjove tilføjelser, du ikke finder på ChatGPT. For eksempel kan du indstille det til at være mere kreativt, mere præcist eller en afbalanceret blanding mellem de to. Som et resultat kan du få nogle skøre svar eller nogle mere præcise. Du skal logge ind på en Microsoft-konto og tilmelde dig en venteliste for at få adgang til Bings AI-funktioner , men vi fandt ud af, at vi allerede fik adgang, da vi loggede ind.