Spil 7-Kabale Classic

9. april 2023 Slået fra Af admin

Klik på “Play” knappen her nedenunder, og du er i gang. Spillet fungere direkte i din browser, uden download.

Virker både til

  • Computer
  • Tablets/iPad
  • Mobiltelefoner.

Classic Solitaire er det mest populære computerbaserede kortspil. Spillet er nemt at spille, men alligevel udfordrende, når spilleren ønsker at tjene flere point ved at øge hastigheden. For at vinde spillet skal spilleren tilføje kort til grundbunker fra et tableau, indtil tableauet ikke har nogen kort tilbage.

Layoutet

Layoutet af Classic Solitaire Game på computeren består af 52 kort. Tableauet består af syv søjler med kort. Der er en bunke kort placeret med billedsiden nedad, hvorfra spilleren trækker kort, når kort fra tableauet flyttes til grundbunkerne kaldet aktien. Der er fire funderingspæle.

Spilleren flytter kort i rækkefølgen fra esser til konger fra tableauet til grundbunken, efterhånden som spillet skrider frem.
Målet for spilleren, mens han spiller klassisk kabale online, er at placere alle 52 kort i den rigtige rækkefølge fra es til konge i hver kulør i grundbunkerne. Spilleren præsenteres for et tableau af kort i syv kolonner. Spilleren forsøger at bruge kortene i tableauet og flytte dem til grundbunken i den rigtige rækkefølge.

Hvis spilleren ikke er i stand til at flytte kort

Hvis spilleren ikke er i stand til at flytte kort fra tableauet, vil spilleren klikke på aktien. Ved at klikke på aktien åbnes enten et kort eller tre kort afhængigt af spillerens præference. Kort fra lagerbunken flyttes for at udfylde pladser i tableauet, når kort fra tableauet flyttes til grundbunkerne.

Relaterede indlæg  Spil Skak Classic

Afslutte spillet på kortest mulig tid.

Når alle kort fra tableauet og lagerbunken flyttes i den rigtige rækkefølge til grundbunkerne, vinder spilleren spillet. Udfordringen i Classic Solitaire spillet er at få højere point ved at afslutte spillet på kortest mulig tid.

Classic Solitaire er et single-player spil. Spillet er nemt at spille og udfordrende, når spilleren sigter mod at få højere point ved hurtigt at fuldføre spillet. Disse funktioner har gjort Classic Solitaire til det mest populære blandt kortspil, der spilles på computeren. Spillere kan spille spillet offline og spille interaktive solitaire-spil på internettet.

Spil det mest populær 7-kabale her

Spil den populære Solitaire-klassiker gratis. Denne klassiske kabaleversion hele tiden vil holde dig beskæftiget i timevis. Ikke kun fans af den originale Windows Solitaire vil elske denne minimalistiske version af den tidløse klassiker! Formålet med spillet er at flytte alle kort over på de fire grundbunker, sorteret efter kulør og rang i stigende rækkefølge fra es til konge. På feltet kan kort kun sorteres i faldende rækkefølge skiftende farver. Hvilken score kan du opnå?

Fungere på alle enheder

Denne klassiker til alle tider kan spilles i alle browsere, på pc, tablet og mobil. Grafikken er flot og lækker, og farverne er en fryd for øjet. Vi spiller dette spil selv i et stykke tid og kan ikke opdage nogen fejl. Det spiller bare naturligt, dette spil er ideelt, hvis du vil dræbe noget tid.

Relaterede indlæg  Spil Mahjong Classic

Hvordan man spiller

Målet er at slippe af med alle dine kort. Flyt kortene til de fire bundbunker på toppen. Begynd med esserne. Rangér de følgende kort i faldende rækkefølge med skiftevis farver for at låse de underliggende kort op.

Målet med Solitaire er at bestille alle kort på grundbunkerne. I type og i stigende rækkefølge. Fra es til konge Du kan vælge mellem 2 spiltyper: 1 eller 3 kort blandes.

Indstillinger

Du kan ændre nogle få muligheder i indstillingsmenuen. For at få adgang til denne menu skal du trykke på tandhjulsikonet. Her kan du indstille spillet fra højre hånd til venstre hånd. Du kan vælge mellem 1 kort shuffle til 3 kort shuffle. Dette vil genstarte spillet. Du kan slå lyden fra, genindlæse spillet eller gå tilbage til hovedmenuen.

Mere af spillet

På dette skærmbillede ser du hovedskærmen med kortbunkerne øverst, spillekortene nederst.

I indstillingsmenuen kan du indstille de forskellige indstillinger.

I indstillingsmenuen kan du indstille de forskellige indstillinger.

Spillet holder styr på dine statistikker. Her kan du se de spil du har vundet, de spil du har spillet. Din bedste score, spillet med det mindste antal omgange. Din bedste tid og din samlede spilletid.

Sådan spiller du:

Læg kortene på grundbunkerne og sorter dem efter farve og rang i stigende rækkefølge fra es til konge.

Kontrolelementer:

Mus: Klik og hold for at flytte kortene.
Mobil: Tryk og flyt for at flytte et kort.