Spil Mahjong Classic

9. april 2023 Slået fra Af admin

Klik på “Play” knappen her nedenunder, og du er i gang. Spillet fungere direkte i din browser, uden download.


Virker både til

  • Computer
  • Tablets/iPad
  • Mobiltelefoner.

Den klassiske version af det populære mahjong-spil. Denne version byder på fantastisk grafik og mere end 50 niveauer. Hver gang bliver de lidt sværere. Du kan tjene op til 3 stjerner på hvert niveau. Match disse mahjong-brikker for at komme videre til næste niveau. Hvis du sidder fast, kan du bruge et tip, men vær forsigtig. Hints er ikke uendelige.

Mahjong klassiske niveauer

Spillet har mere end 100 forskellige niveauer, hver i deres egen sværhedsgrad. Fra let til meget hårdt. Du kan også vælge brættets layout og design af Mahjong-brikkerne. I indstillingerne kan du ændre lyd- og musiklydstyrken, ændre baggrunden. Du kan ændre flisedesignet, og du kan vælge mellem 3 musikstile. Fra indstillingsmenuen kan du også gå tilbage til hovedmenuen.

Oversigt over niveauvalgs området. her ser du kun én side af de mange niveau sider

Relaterede indlæg  Spil Bubble Shooter

Mahjong Classic.

Mahjong Link er uden skyggen af tvivl min nye foretrukne måde at spille Mahjong på! Musikken er så fortryllende og charmerende, og med det samme blev jeg forkælet med dette smukke strygerarrangement. Animationerne er glatte og fornøjelige, da kirsebærblomsternes kronblade falder på menuskærmen, og titlen på spillet skinner lyset ud af dets tilsyneladende metalliske overflade.
Mahjong Link er simpelthen det, det klassiske kinesiske Mahjong-spil. Niveauerne er alle timet, så sørg for at spille hårdt og spille hurtigt, hvis du vil vinde og fuldføre alle tolv niveauer! Du kan pause når som helst og endda slå lyden og musikken fra, når du vil!
Mahjong Link har virkelig fanget mit hjerte og vist sig at være en af de mere glamourøse og engagerende fortolkninger af flisespillet. Jeg vil varmt og grundigt anbefale det til alle, der ønsker at blive en bedre Mahjong-spiller, eller blot ønsker at nyde deres fritid, alt sammen fra komforten af deres webbrowser