Sådan sletter du din Tinder konto permanent

Sådan sletter du din Tinder konto permanent

14. juli 2023 Slået fra Af admin

Online dating-apps er blevet det bedste sted for folk, der ønsker at koble op. Og uanset om de leder efter et slynge eller et seriøst forhold, er Tinder en populær destination.

Tinder gør det nemt at finde et match baseret på dine præferencer. Alt du skal gøre er at stryge til højre for “ja” og til venstre for “nej”.

Du kan dog have besluttet, at dette ikke er den rigtige app for dig. Måske får du sjældent en Tinder-date. Eller du har allerede fundet dit boo og behøver ikke Tinder længere.

Hvis du er mere privatlivsorienteret, er du måske klar til at bryde op med appen på grund af sikkerhedsfejlene, der gjorde det muligt for folk at overtage konti og få adgang til ethvert billede fra databasen.

Hvis du mener, det er tid til at slette din Tinder-konto, har vi udarbejdet den komplette guide til, hvordan du gør det.

Sådan sletter du din Tinder-konto

Her er, hvad du skal gøre for at forlade Tinder i fortiden.

Sådan slettes din Tinder-konto permanent fra appen:

  1. Åbn Tinder-appen.
  2. Klik på profilikonet øverst til venstre på din skærm.
  3. Tryk på ikonet “Indstillinger” i midten af ​​skærmen.
  4. Vælg “Slet konto” i slutningen af ​​menuen “Indstillinger”. Her kan du vælge, om du vil deaktivere din konto eller slette den permanent. Vælg Slet min konto.
  5. Giv din grund til at tage af sted.
  6. Bekræft, at du vil slette din konto.
Relaterede indlæg  Sådan sletter du din Tinder konto

Du kan også slette din Tinder-konto via browserens websted.

  1. Åbn Tinder-hjemmesiden i din foretrukne browser.
  2. Log ind og klik på Min profil.
  3. Gå til dine kontoindstillinger.
  4. Vælg “Slet konto.”

Mission fuldført!

Når du har slettet Tinder-appen, vil din profil stadig være synlig online. Men jo mindre du bruger appen, jo mindre dukker du op i folks søgninger. Ifølge virksomheden, hvis du har en inaktiv konto i mere end 7 dage, stopper din profil med at blive vist.

De er dog ikke så opsatte på at lade dine data gå. Baseret på deres privatlivspolitik vil Tinder holde på dine data i yderligere tre måneder.

Tinders privatlivs- og sikkerhedsfejl

Selvom det nogle gange ikke lykkes med at lande dig på en ordentlig date, ser det ud til, at Tinder helt sikkert lykkes med at få dine data. Og appen indsamler meget mere af dine oplysninger, end du måske forventer.

For megen information

I 2014 blev det afsløret, at Tinder ikke kun stoler på de oplysninger, du deler, men også på data om “din brug af tjenesten”, såsom din aktivitet og placering.

Disse oplysninger bruges til at præsentere dig for målrettede annoncer og kan også bruges på andre måder, som Tinder måtte vælge, herunder at sælge dem videre til tredjeparter.

Relaterede indlæg  Sådan sletter du din Tinder konto

Fotoeksponering

I 2018 afslørede sikkerhedseksperter, at Tinder ikke krypterede sin billeddatabase! Alle brugeres billeder blev transmitteret over HTTP (alias en usikker webprotokol, når du indtaster følsomme data). Dette betød, at alle, der bruger det samme netværk, kunne få adgang til disse billeder.

Sikkerhedssvagheder

Arbejdet med en Tinder-algoritme går sådan her: Hvis to personer stryger til højre på hinanden, er det et match. Når brugere stryger til venstre, betyder det, at de ikke er interesserede. Så det er ikke en mulighed at chatte med en, du sagde nej til.

Men ved at udnytte den samme HTTP-sårbarhed kan cyberangribere have tilføjet vira eller spam til en brugers fotostream.

Catfishing

En anden almindelig risiko med Tinder, som med enhver anden dating-app ærligt talt, er catfishing.

Catfishing sker, når brugere forsøger at narre dig til at tro, at de er en, de ikke er. De gør det for at stjæle dine personlige oplysninger eller endda din økonomi.

Hvis nogen er for god til at være sand, er det sandsynligvis det. I dette tilfælde viser din potentielle match made in heaven sig at være en svindler.