Hvad er Google Bard? Sådan bruger du ChatGPT’s rival

Hvad er Google Bard? Sådan bruger du ChatGPT’s rival

27. juni 2023 Slået fra Af admin

I disse dage er Google all-in på AI, og Google Bard er dets flagskibsprodukt. Det er en AI-chatbot , og det er i høj grad ment som en rival til den altid populære ChatGPT.

Og selvom det replikerer meget af, hvad  gør, er Google blevet meget investeret i dette område og har allerede lavet nogle betydelige opdateringer til værktøjet, der tager det ud over, hvad ChatGPT kan.

Hvad er Google Bard?

Ligesom ChatGPT er Google Bard en samtale AI chatbot, der kan generere tekst af enhver art. Du kan stille det ethvert spørgsmål, så længe det ikke overtræder dets indholdspolitikker, vil Bard give et svar. Selvom Bard ikke officielt har erstattet Google Assistant, er det en langt mere kraftfuld AI-assistent.

Det er fordi det er baseret på Googles egen LLM (Large Language Model), kendt som LaMDA (Language Model for Dialogue Applications). Ligesom OpenAI’s GPT-3.5 , modellen bag ChatGPT, har ingeniørerne hos Google trænet LaMDA i hundredvis af milliarder af parametre, så AI’en “lære” naturligt sprog på egen hånd. Resultatet er en chatbot, der kan besvare ethvert spørgsmål i et overraskende naturligt og samtalesprog.