Er ChatGPT gratis i Danmark? Kort sagt – ja

Er ChatGPT gratis i Danmark? Kort sagt – ja

18. april 2023 Slået fra Af admin

ChatGPT er en online chatbot-applikation udgivet af OpenAI i slutningen af ​​sidste år. De, der ønsker at drage fordel af denne model, undrer sig måske: Er ChatGPT gratis ? Kort sagt – ja.

ChatGPT fungerer ved at åbne en spørgsmål-og-svar stil menneskelig dialog mellem dig og botten. Tillader dig at spørge om det stort set alt, hvad dit hjerte begærer. AI’en har endda evnen til at løse kodningsproblemer, skrive velkonstruerede essays og, hvis du mærker det, endda diskutere filosofiske spørgsmål omkring AI selv.

Modellen kommer i to versioner – en betalt plan og en gratis plan. Vi skitserer, hvad disse er nedenfor, og hvorvidt ChatGPT vil være gratis for evigt.

Som det ser ud i øjeblikket, kan du bruge ChatGPT gratis direkte fra OpenAIs hjemmeside . OpenAI har udtalt, at ChatGPT er i sin feedback-fase. Det ville give mening, da ChatGPT gratis brug giver mulighed for masser af feedback. Ud over et stort udvalg af brugere, der tester og bruger det, kan OpenAI sandsynligvis indsamle data til analyse, samt overvåge brug i realtid til server- og supportbehov.

OpenAI bruger muligvis interaktioner med AI til at forbedre tjenesten til at indsamle data om, hvordan mennesker kommunikerer til. Det giver mening, at virksomheden ville bruge de gratis og betalte muligheder for at finjustere modellen endnu mere.

Det er dog usandsynligt, at det forbliver gratis for evigt, og OpenAI har sin egen betalte plan, som er tilgængelig for flere og flere brugere af applikationen. OpenAIs ChatGPT Plus abonnementsplan koster $20 pr. måned. Den betalte mulighed giver tilsvarende adgang til den gratis tjeneste. Du får dog de ekstra fordele ved prioriteret adgang selv i travle tider, hurtigere svartider og eksklusiv adgang til de nyeste funktioner. Dette kan være særligt attraktivt for dig, især hvis du har oplevet ChatGPT-kapacitetsfejlen.

Er ChatGPT gratis til kommerciel brug?

Ja, ChatGPT er gratis til kommerciel brug . Der er dog nogle overvejelser, da kommerciel brug betyder, at brugere skal være forsigtige, når de bruger sådanne tjenester. OpenAI har påpeget sin holdning i følgende erklæring:

“Det er gratis for enhver at bruge og ændre det til ethvert formål, inklusive kommerciel brug. Men det er vigtigt at huske, at OpenAI ikke tilbyder nogen garanti eller support til GPT, og det er op til brugerne at sikre sig, at den måde, de bruger modellen på, ikke bryder nogen love eller regler.”

Relaterede indlæg  Er Apple ved at lave sin egen version af ChatGPT? Det virker sådan

Det betyder, at du kan bruge interaktioner med ChatGPT til kommercielle projekter uden OpenAI at protestere. Du bør dog også være velbevandret i de juridiske krav for ethvert område, du arbejder i. Samt alle regler og bestemmelser om brug af AI-drevne tjenester. OpenAI gør det også klart, at hvis nogen ønsker at ændre GPT til deres egne formål, kan der være etiske og juridiske konsekvenser af at bruge den AI-drevne teknologi.

Hvis du ønsker at få adgang til OpenAI’s modeller i kommerciel forstand, koster det også noget. Dette kan gøres ved at bruge OpenAI’s API .

OpenAI API

OpenAI API er et værktøj for udviklere, der ønsker at få mest muligt ud af OpenAIs sprogmodeller – inklusive men ikke eksklusivt for ChatGPT. Det er en betalt tjeneste, selvom OpenAI har gjort det gratis for dem, der ønsker at bruge det til ikke-kommercielle og uddannelsesmæssige formål.

API’en giver dig stort set mulighed for at indtaste tekst for at modtage genererede svar på opgaver såsom besvarelse af spørgsmål og tekstresumé. For at få adgang til OpenAI API skal du blot gå til OpenAI Playground for at komme i gang.

Hvis du er en udvikler, der ønsker at få dine hænder snavsede, kan du endda få adgang til OpenAIs fortrænede modeller på GitHub . Hvor du kan ændre modellerne gratis og finjustere dem ved hjælp af dine egne data.

For at finde ud af, hvilke modeller der er tilgængelige, deres prisoplysninger, og hvordan det virker, gå til OpenAIs websted for flere detaljer.

Vil ChatGPT forblive gratis?

Selv med den nylige udgivelse af ChatGPT Plus-abonnementsplanen ser det ud til, at ChatGPT forbliver gratis – i hvert fald indtil videre. De, der håber på stadig at få adgang til modellen gratis, vil være glade for at høre, at OpenAI vil bestræbe sig på at holde en gratis version af tjenesten kørende.

Men i øjeblikket indeholder ChatGPT-webstedet ingen annoncer. Så det ser ud til, at OpenAI bliver nødt til at tjene penge på platformen i en eller anden form. I betragtning af at AI-modellen også er i sin feedbackfase, er det højst sandsynligt, at de vil opkræve betaling for den officielle version, når den er udgivet.

Er ChatGPT gratis for evigt?

For evigt er lang tid! Så vidt vi ved, vil adgang til ChatGPT være gratis løbende – eller så længe den eksisterer. Dette kan dog ændre sig, hvis OpenAI ønsker at fjerne adgangen til ikke-betalende brugere.

Relaterede indlæg  Bing AI Voice Chat kommer til dit skrivebord

Det er umuligt at sige, om Chat GPT vil være gratis for evigt, men medmindre OpenAI ændrer sin prismodel, vil det sandsynligvis forblive det indtil videre.

Er ChatGPT Plus gratis?

Du har måske hørt om ChatGPT Plus, en abonnementsversion af appen, som er ved at blive piloteret. Dette giver dig hurtig adgang til chatbotten på travle tidspunkter og et første kig på alle premium-funktioner. Det er prissat til $20 om måneden.

Er ChatGPT Unlimited?

Ja, ChatGPT er ubegrænset i brug og gratis at bruge, så længe du kan få adgang til det. Dette kan være begrænset af efterspørgsel – som når applikationen har kapacitet – og du kan opleve langsommere svartider. Der er dog tilsyneladende ingen hård grænse for brug, når du er i applikationen.

Sidste tanker

OpenAI tilbyder i øjeblikket ChatGPT gratis på sin hjemmeside, med en pilot ChatGPT Plus-mulighed også. At bruge ChatGPT kommercielt er gratis, men hvis du håber at bruge OpenAIs sprogmodeller i kommerciel forstand, koster det.

ChatGPT er et ret ondt værktøj, der er ude på internettet lige nu. I betragtning af at den først var tilgængelig i slutningen af ​​november, er den hurtigt sprængt op! Så hvis du er interesseret i, hvad denne model kan, så gå til OpenAIs hjemmeside og prøv den gratis.