ChatGPT: De seneste nyheder og tips, du har brug for at vide

ChatGPT: De seneste nyheder og tips, du har brug for at vide

28. september 2023 Slået fra Af admin

ChatGPT er blevet ved med at blænde internettet med AI genereret indhold, og har forvandlet sig fra en ny chatbot til et stykke teknologi, der driver den næste æra af innovation. Intet teknologisk produkt i nyere tid har udløst så meget interesse, kontroverser, frygt og begejstring på samme tid.

Hvis du først er ved at fange det, ville det være rimeligt at spekulere på, hvad balladen går ud på. Du kan prøve det selv gratis (eller brug den officielle gratis iOS app ), men her er den detaljerede guide, du har ledt efter – uanset om du er bekymret for en AI apokalypse eller bare leder efter en introguide til ChatGPT.

Hvad er ChatGPT?

ChatGPT er en naturligt sprog AI chatbot . På det mest grundlæggende niveau betyder det, at du kan stille det ethvert spørgsmål, og det vil generere et svar.

Det er ret simpelt at bruge ChatGPT chatbotten, da alt du skal gøre er at indtaste din tekst og modtage information. Nøglen her er at være kreativ og se, hvordan din ChatGPT reagerer på forskellige prompter.

Hvis du ikke får det tilsigtede resultat, kan du prøve at tilpasse din prompt eller give ChatGPT yderligere instruktioner. ChatGPT kender konteksten af ​​tidligere spørgsmål, du stiller, så du kan forfine derfra i stedet for at starte forfra hver gang.

Hvad kunne dette fx. være?

For eksempel vil begyndende med “Forklar hvordan solsystemet blev lavet” give et mere detaljeret resultat med flere afsnit end “Hvordan blev solsystemet lavet”, selvom begge forespørgsler vil give ret detaljerede resultater.

Tag det et skridt videre ved at give ChatGPT mere vejledning om stil eller tone ved at sige “Forklar, hvordan solsystemet blev lavet som en mellemskolelærer.”

 

ai spiller mod menneske skak

 

 

cirkel der brænder og en person i midten

 

 

ai spiller mod menneske skak

 

 

psykologi dansk tegn på lav intelligens