Snapchat: “My AI” Chatbot – Hvordan virker det? Mini guide.

Snapchat: “My AI” Chatbot – Hvordan virker det? Mini guide.

4. maj 2023 Slået fra Af admin

Kapløbet om at integrere AI (kunstig intelligens) i alt er i gang. Fra at have de bedste AI-skriveapps til Microsoft, der kommer ud med Bing AI , det er overalt. Også sociale medier er, som det viser sig, ikke undtaget. Snapchat er den første til at deltage i løbet og har annonceret, at den udruller sin egen AI-chatbot, kaldet “My AI”, der er i stand til forskellige ting. Så hvis du ønsker at tage AI-oplevelsen med dig overalt, er det nu muligt. Når det er sagt, lad os lære alt, hvad der er at vide om Snapchats ChatGPT-drevne My AI chatbot. Så uden forsinkelse er det tid til at finde ud af, hvad Snapchat AI chatbot er, og hvad du kan gøre med den.

Da vi har dækket en lang række emner vedrørende Snapchats nye AI, er oplysningerne nedenfor varieret. Brug nedenstående tabel til at ordne det og spring til det afsnit, der interesserer dig.

Hvad er Snapchats ChatGPT ‘My AI’ Bot?

Den nye Snapchat-chatbot kaldet ‘ My AI ‘ er designet til at bringe kraften fra kunstig intelligens til sociale medier. Denne chatbot fungerer som en chat-ledsager. Snapchat-brugere kan bruge den nye AI-chatbot til at tale om en række forskellige ting. Den indeholder dog også yderligere funktioner, der giver den mere kraft.

Snapchat My AI er baseret på OpenAIs GPT-teknologi og bruger sandsynligvis den nyeste GPT 3.5-sprogmodel. Da det er baseret på den samme teknologi, fungerer det på samme måde som andre ChatGPT-lignende apps . Snapchat nævner dog, at jo mere brugeren interagerer med AI, jo bedre lærer den dem at kende. Så ja, chatbotten udvikler sig i det væsentlige , mens du taler med den.

Hvad kan Snapchats ‘My AI’-assistent gøre?

Brugere kan bruge den nye Snapchat My AI-bot som en samtalepartner til at fordrive deres tid. Den nye AI-chatbot kan dog gøre en række andre ting. Min AI kan planlægge rejser, anbefale fødselsdagsgaveideer, foreslå opskrifter, skrive digte og haikuer osv. Bemærk dog, at dette ikke er en fuldt bærbar version af ChatGPT. Snapchat’s My AI chatbot kan ikke skrive essays, blogindlæg eller lave dit hjemmearbejde for dig. Da Snapchat AI er en lignende ledsager, kan du give den et brugerdefineret navn og endda tilpasse dens chattapet.

Relaterede indlæg  Hvordan den nye ChatGPT iPhone-app kan hjælpe dig med at få tingene gjort

Desuden er det også værd at bemærke, at Snapchat har gjort det klart, at My AI ikke er perfekt og meget udsat for fejl . Som virksomheden udtrykker det, er Snapchat My AI chatbot ” tilbøjelig til at hallucinere og kan narre til at sige næsten hvad som helst .” Det betyder, at du ikke kan stole på denne bot som et primært middel til information og bør tage dens svar med et gran salt.

Sådan bruger du Snapchat ‘My AI’ Chatbot på iOS og Android

Den nye Snapchat AI chatbot var oprindeligt tilgængelig som en eksperimentel funktion for Snapchat Plus- abonnenter i USA. Brugere kunne tilmelde sig Snapchat+ for så lavt som $3,99/måned. Snapchattere i andre lande måtte vente, men virksomheden har nu rullet My AI bot-adgang ud til alle gratis. Du behøver ikke engang et Snapchat+-abonnement for at tale med AI-bot, som allerede er blevet anset for at være virkelig irriterende og uhyggelig.

Du vil som standard se “Min AI” fastgjort under appens “Chat”-fane lige over dine samtaler med venner. For at få adgang til My AI skal du blot stryge til højre fra fanen “Kamera” for at få adgang til fanen “Chat” og prøve det. Botten er i øjeblikket i de eksperimentelle stadier , og nogle af funktionerne er kun begrænset til Snapchat Plus-abonnenter.

Sådan fjerner du Snapchat ‘My AI’ fra dit chatfeed

Hvis du er blandt mange brugere, der ikke er interesserede i at bruge Snapchat My AI, kan du gå videre og deaktivere chatbot. Du kan frigøre dens chat og endda fjerne den helt Vi har allerede en guide på plads til, hvordan man kan slippe af med Snapchats My AiI-bot fra chat-feedet . Men vi har kort forklaret, hvordan du fjerner “My AI”-samtalen fra dit chatfeed helt her.

1. Tryk først på dit profilikon (eller Bitmoji) i øverste venstre hjørne. Tryk derefter på tandhjulet ” Indstillinger ” øverst til højre.

2. Rul ned til indstillingerne for “Privatlivskontrol”, og tryk på ” Slet data .” Tryk derefter på ” Ryd samtaler ” på næste side.

Relaterede indlæg  Vil AI erstatte softwareingeniører? En analyse

3. På siden Ryd samtaler skal du trykke på “X”-ikonet ved siden af ​​”Min AI” for at fjerne chatbotten fra dit chatfeed. Bemærk, skærmbilledet nedenfor er til din reference.

Selvom det oprindeligt var begrænset, fik Snapchat Plus-brugere over hele verden først adgang til denne chatbot. Det er nu bredt tilgængeligt for alle Snapchat-brugere gratis. Det er interessant at se, hvordan Snapchat My AI klarer sig i forhold til nogle af de bedste ChatGPT-alternativer . Nå, hvad synes du om, at Snapchat tilføjer en AI-chatbot til sin Gen Z-meddelelsesapp? Smid dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Gemmer Snapchat AI Chatbot samtaler?

Snapchat My AI gemmer dine samtaler i chat-fanen. Optegnelserne forbliver der, indtil du sletter dem. Selvom dette kan virke som et privatlivsproblem, er Snapchat-servere generelt sikre, og dine data skal forblive sikre. Ikke desto mindre, hvis du ikke er okay med dette, kan du følge trinene ovenfor for at fjerne Snapchat AI-chatbot fra dit feed.

Hvilke andre data kan den få adgang til?

Mens Snapchat gemmer dine interaktioner, gemmer den også din placering på byniveau . Virksomheden hævder, at disse data vil blive brugt til at forbedre AI-chatbot. Dette vil også blive brugt til at forbedre virksomhedens produkter og give en mere personlig annonceoplevelse.