Gratis Evernote brugere kan snart være begrænset til 50 noter

Gratis Evernote brugere kan snart være begrænset til 50 noter

28. november 2023 Slået fra Af admin

Husker du Evernote ? Noteoptagelsestjenesten blev erhvervet i 2022 af Bending Spoons, en Italien-baseret producent af mobilapplikationer. Dengang skulle Evernote have 250 millioner brugere og en omsætning på omkring 100 millioner dollars om året.

Brugen kan falde betydeligt i den nærmeste fremtid, hvis Evernote går videre med sine planer om at begrænse gratis planbrugere af tjenesten. Indtil nu kan gratis brugere oprette flere notesbøger og noter på tjenesten. Gratis brugere kan uploade 60 MB om måneden til tjenesten, og individuelle noter er begrænset til 25 MB.

Den første kommercielle plan, kaldet Personal, er tilgængelig for €8,33 om måneden eller €99,99 om året. Det tilføjer ubegrænset enhedssynkronisering, større månedlige upload- og notestørrelsesgrænser, Google Kalender-integration og andre funktioner til noteoptagelsestjenesten.

Test af grænser

Evernote tester i øjeblikket en begrænsning af den gratis tjeneste. Ifølge TechCrunch er gratis brugere, der er blevet udvalgt til testen, begrænset til 1 notesbog og 50 noter i alt. Ændringen vil påvirke mange gratis brugere af tjenesten, især dem, der har brugt Evernote som deres go-to note-applikation i årevis eller endnu længere. 

Bending Spoons bekræftede den “begrænsede test” til TechCrunch og afslørede, at intet er blevet afsluttet på dette stadium.

Det er ikke første gang, at Evernote begrænsede gratis konti. Tilbage i 2016 annoncerede virksomheden en prisstigning og nye gratis brugergrænser . Plus- og Premium-tjenesterne blev hævet til henholdsvis €29,99 og €59,99 om året. Gratis brugere var begrænset til at synkronisere noter mellem 2 af deres enheder, og grænsen på 60 MB pr. upload blev også indført i det år.

Den officielle plansammenligning på Evernotes hjemmeside indeholder ikke information om testen på nuværende tidspunkt.

Virksomheden fortalte TechCrunch, at hjemmesiden ikke er blevet opdateret, da ændringerne ikke er endelige, og at testene blev kørt på mindre end 1% af tjenestens gratis brugerbase. Eksisterende brugere mister ikke adgangen til deres noter eller muligheden for at redigere, se eller slette noter. De vil dog ikke være i stand til at tilføje nye noter til tjenesten, hvis de har nået grænsen på 50 noter.

Gratis brugere kan migrere deres noter fra tjenesten til mindre restriktive noteoptagelsestjenester. Der er open source Joplin-appen , som understøtter import af Evernote-notebooks. Andre muligheder inkluderer Logseq , NotesMan , Elephant eller QOwnNotes .

Nu du: bruger du en note-applikation?