Sådan bruger du ChatGPT: Trin for trin guide

Sådan bruger du ChatGPT: Trin for trin guide

10. april 2023 Slået fra Af admin

Hvis du undrer dig over, hvordan du bruger ChatGPT, er du ikke alene. ChatGPT tog verden med storm, da det blev lanceret i slutningen af ​​2022, og det er kun vokset i popularitet siden. Vi har oprettet en Dansk guide, til hvordan man tilmelder sig chatGPT og hvordan chatGPT virker. Husk du kan sagtens oprette en konto, når du bor i Danmark, med dansk IP.

Sådan bruger du ChatGPT

  1. Tilmeld dig en OpenAI-konto
  2. Fuldfør OpenAI-kontotilmelding
  3. Bekræft dit telefonnummer
  4. Accepter ChatGPT vilkår og betingelser
  5. Begynd at bruge ChatGPT

1. Tilmeld dig en OpenAI-konto

Du skal have en OpenAI-konto for at bruge ChatGPT, så gå over til chat.openai.com(åbner i ny fane)og vælg enten Log på for at bruge en eksisterende konto, eller vælg Tilmeld for at oprette en ny.

Du kan også vælge Fortsæt med Google/Microsoft for at oprette en konto ved hjælp af din eksisterende Microsoft- eller Google-konto. Men du skal først vælge Tilmeld dig

Sådan bruger du ChatGPT, OpenAIs populære chatbot

En del af grunden til, at den er så populær, er, at den er utrolig alsidig. Udover at holde en samtale kan det være et solidt forskningsværktøj, nemt generere indhold og endda kode en grundlæggende hjemmeside. Og det er bare de ting, den kan gøre, der er almindeligt kendte – der er også flere ting, ChatGPT kan gøre , som de fleste mennesker ikke ved om, herunder at spille et spil, det har skabt.

Så vi er her for at vise dig, hvordan du bruger ChatGPT, så du kan begynde at gøre alle disse fantastiske ting og mere. For at bruge ChatGPT skal du bruge to ting: en OpenAI-konto og en webbrowser. ChatGPT har i øjeblikket ikke en app, men den virker på de fleste populære browsere fra Chrome til Edge, og du kan endda bruge den på din telefons mobilbrowser.

  • Læs videre for vores trin-for-trin instruktioner om, hvordan du bruger ChatGPT.

For at bruge ChatGPT skal du bruge to ting: en OpenAI-konto og en webbrowser. ChatGPT har i øjeblikket ikke en app, men den virker på de fleste populære browsere fra Chrome til Edge, og du kan endda bruge den på din telefons mobilbrowser. Du kan sagtens tilmelde dig chatGPT når du bor i Danmark.

Relaterede indlæg  Snapchat: Sådan deaktivere du "My Al" bot fra chatfeed.