Sådan viser du batteriprocent i macOS 13 Ventura på Mac

Sådan viser du batteriprocent i macOS 13 Ventura på Mac

2. maj 2023 Slået fra Af admin

Med batteriprocentindikatoren bliver det ret nemt at finde ud af, hvor meget juice der er tilbage i tanken, og hvornår du præcist skal tilslutte din Mac til opladning. Det er grunden til, at det er blevet et must for mig. Og jeg gætter på, at mange af jer ville være stort set i samme boldgade. Desværre viser de moderne versioner af macOS ikke batteriprocenten som standard. Desuden er dens proces blevet justeret lidt i macOS 13 hovedsageligt på grund af redesignet. Men fortvivl ikke, her er hvordan du nemt kan vise batteriprocent i macOS 13 Ventura på Mac.

Vis batteriprocentindikator på Mac i macOS 13 Ventura

Trin 1. For at komme i gang skal du klikke på Apple-menuen i øverste venstre hjørne af skærmen og vælge Systemindstillinger . Alternativt kan du finde appen Systemindstillinger (brug Spotlight-søgningen til hurtigt at åbne den.)

Trin 2. Klik nu på Kontrolcenter .

Trin 3. Rul derefter ned til afsnittet Batteri .

Trin 4. Dernæst har du tre muligheder:

  • Vis i menulinjen: Vis batteriikonet i menulinjen.
  • Vis i kontrolcenter: Vis batteriikonet i kontrolcenter.
  • Vis procentdel: Vis batteriprocentindikatoren.

Sørg nu for, at skifte ud for Vis procent er aktiveret. For en mere bekvem batterisporingsoplevelse bør du vise batteriet i menulinjen eller/og i kontrolcentret.

Relaterede indlæg  Apps fra Apple: Hvordan finder jeg iOS Apps til iPhone / iPad?

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvorfor dræner min Mac batteriet så hurtigt?

Nogle af hovedskyldige bag den hurtige batteridræning på Mac er strømkrævende apps, forældede versioner af apps og softwarefejl. Derfor kan det at tage kontrol over disse sædvanlige mistænkte hjælpe dig med at løse batteridræningsproblemet på din Mac.

2. Skal jeg købe MacBook Air eller MacBook Pro?

Hvis du har brug for en Apple notesbog til skrivning, grundlæggende videoredigering eller web-browsing, er MacBook Air mere end i stand til at leve op til din opgave. Men hvis du vil have en notebook i topklasse til professionel videoredigering eller højoktanspil, ville MacBook Pro være et bedre bud for dig.

3. Skal jeg opgradere min Mac til macOS Ventura?

Både med hensyn til funktionssæt og effektivitet er macOS Ventura en fantastisk opgradering. Så du bør gå efter det.

Hold let styr på batteriprocenten på din Mac

Der har du det! Så det er sådan, du kan tjekke batteriprocenten på din Mac i macOS 13 Ventura eller nyere. Både med hensyn til funktionssæt og sikkerhed ser den seneste iteration af macOS ud til at være op til mærket. Funktioner som Lockdown Mode , muligheden for at redigere og fjerne meddelelser , Continuity Camera Webcam og den produktivitetscentrerede Stage Manager gør det til en betydelig opgradering.

Relaterede indlæg  Sammenligning iPhone 14 vs. iPhone 15: Giver det mening at opgradere til iPhone 15?

For ikke at nævne, de fornyede systemindstillinger ser også langt mere intuitive og smartere ud. Efter at have udforsket alle funktionerne i macOS 13, er jeg blevet imponeret over det.