Sådan tilføjes ChatGPT til Mac’s menulinje

Sådan tilføjes ChatGPT til Mac’s menulinje

2. maj 2023 Slået fra Af admin

På mere end én måde er ChatGPT en fantastisk AI-chatbot. Uanset om du vil skrive en kort artikel, lave et videomanuskript, skrive en orlovs-e-mail eller udelukke tvivl om et ukendt emne, har det dig dækket – i god udstrækning. Selvfølgelig er AI chatbot ikke perfekt og har masser af smuthuller, men ingen kan benægte det faktum, at det er et ret praktisk værktøj. Følg med for at lære, hvordan du tilføjer ChatGPT til Macs menulinje for hurtig adgang.

Sådan får du adgang til ChatGPT til Mac’s menulinje

Først og fremmest, lad os finde ud af, hvordan dette hack fungerer, så du har en klar forståelse!

Så hvordan viser du ChatGPT til menulinjen på Mac?

Nu må du undre dig over, hvordan du gemmer ChatGPT-ikonet ind i Mac’s menulinje. Nå, takket være en pæn software kaldet “MacGPT”, er det blevet muligt at vise ChatGPT på menulinjen på Mac.

Udviklet af en kendt udvikler “Jordi Bruin”, MacGPT er tilgængelig gratis og fungerer som en charme. Ja, du læste rigtigt! Du behøver ikke at betale nogle penge for at få mest muligt ud af denne super seje software.

Med hensyn til, hvordan integrationen fungerer, er MacGPT designet til at reproducere alt, hvad OpenAIs ChatGPT består af, og giver dig adgang til hele biblioteket lige inde fra appen. Kort sagt kan du påberåbe ChatGPT og starte nye samtaler med chatbotten fra MacGPT’s grænseflade.

Relaterede indlæg  Hvordan sletter jeg cookies i Chrome, Opera og Safari

Hvad mere er, giver denne nyttige Mac-app dig også fleksibiliteten til at tilføje et ikon til Macs menulinje for problemfri adgang. En anden cool funktion, der har fanget min opmærksomhed, er evnen til at få MacGPT-vinduet til altid at vises øverst, så du kan få adgang til det med største lethed.

Hvilke Mac’er er kompatible med MacGPT?

Husk, at MacGPT kun understøtter macOS 12 Monterey, macOS 13 Ventura eller nyere. Sørg derfor for, at du har en kompatibel enhed. Med andre ord, så længe din Mac kan køre Monterey/Ventura, vil du være i stand til at bruge denne software.

Vis ChatGPT-ikonet i menulinjen på Mac

  • For at komme i gang skal du downloade MacGPT-appen på din Mac .
  • Når du har downloadet softwaren, skal du starte den. Bemærk, at du skal logge ind med din OpenAI-konto for at fortsætte.
  • Klik derefter på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af appens vindue.
  • Til sidst skal du sørge for, at feltet ud for “Vis fuld app- og dockikon” er afkrydset.

Værsgo! Det er stort set det! Fremover kan du starte ChatGPT direkte fra menulinjen på din Mac. Hvis du kan lide denne helt nye AI-chatbot, er chancerne for, at du ville elske at bruge den med Siri på din iPhone eller iPad. Gå over til vores detaljerede guide til at integrere ChatGPT med Siri på din iOS-enhed .

Relaterede indlæg  ChatGPT skaberne lancerer bug bounty program med kontante belønninger

ChatGPT skaberne lancerer bug bounty program med kontante belønninger