Hvordan kan jeg force genstart af Apple Watch 2023

Hvordan kan jeg force genstart af Apple Watch 2023

1. maj 2023 Slået fra Af admin

Hver gang jeg oplever, at mit Apple Watch opfører sig forkert, er det eneste pålidelige trick, som jeg aldrig undlader at prøve, den hårde nulstilling, også kaldet tvungen genstart. Giv kredit til, hvor det skal betales, oftere end ikke, denne praktiske fejlfinding giver mig mulighed for at løse problemet. Det er grunden til, at jeg tror, ​​at alle burde vide, hvordan man tvinger genstart af Apple Watch. Lad mig vise dig, hvordan det gøres på den hurtige måde.

Sådan hard nulstiller du Apple Watch

Uanset hvilken Apple Watch-model du har, ville du være glad for at vide, at trinene til hård nulstilling af watchOS-enheden er de samme for alle modeller. Så uanset om du stadig bruger det originale Apple Watch eller rocker det splinternye Apple Watch 7, skal du følge den samme proces.

Trin 1. Tryk og hold sideknappen og den digitale krone nede på én gang.

Trin 2. Sørg for at holde begge knapper nede, indtil skærmen bliver sort, og Apple-logoet dukker op på skærmen.

 

 

Det er stort set gjort! Så det er den hurtige måde, du kan tvinge genstart af din watchOS-enhed på. Udover at lade dig fejlfinde flere almindelige Apple Watch-problemer, kan dette hack også lade dig rydde noget letvægts cache. Sørg derfor for at prøve det, når behovet opstår.

Relaterede indlæg  sidder iOS 17 softwareopdatering fast? 20 måder at løse det på!

Ofte stillede spørgsmål

1. Er det ok at tvinge Apple Watch til at genstarte?

Du bør overveje “Tving genstart” som en sidste udvej. Tider, hvor dit Apple Watch er frosset eller ikke reagerer på berøring, kommer tvungen genstart, også kaldet hård nulstilling, ind.

 2. Vil jeg miste data, hvis jeg genstarter mit Apple Watch?

Nej. En tvungen genstart eller en simpel genstart sletter ingen data. Det, der gør det så effektivt, er evnen til at slippe af med alle midlertidige/korrupte filer og genindeksere filsystemet, hvilket resulterer i at eliminere irriterende problemer.

3. Hjælper det med at genstarte Apple Watch på batteriet?

Ja det gør. Ved at slette midlertidige og beskadigede filer hjælper “Genstart” Apple Watch med at køre problemfrit og løser også tilfældige fejl, som spiller en afgørende rolle i at øge batterilevetiden.

4. Hvor lang tid tager det at tvinge genstart af Apple Watch?

Tving genstart af Apple Watch tager op til 10 sekunder.

5. Hvorfor tænder mit Apple Watch ikke?

Hvis dit Apple Watch ikke tænder, skal du sikre dig, at smarturet ikke er dødt eller har problemer med opladning. Derudover bør du også sikre dig, at uret ikke sidder fast på batterireserve eller biograftilstand.

Relaterede indlæg  Sådan forlader du en iMessage gruppechat

6. Hvorfor dør mit Apple Watch pludselig så hurtigt?

Sørg for, at alle de strømkrævende funktioner som baggrundsopdatering og placeringstjenester er deaktiveret. Da forældede apps også har en tendens til at tære på batterilevetiden og også gøre uret trægt, skal du sørge for at opdatere alle apps.