Apple Worldwide Developer Conference (WWDC) 2023: Meddelelser, nyheder og mere

Apple Worldwide Developer Conference (WWDC) 2023: Meddelelser, nyheder og mere

8. maj 2023 Slået fra Af admin

Apple Worldwide Developer’s Conference er en årlig begivenhed, hvor softwareudviklere kommer i kontakt med de ingeniører, der forestiller sig og bygger Apples produkter, tjenester og software. Det sker normalt i den første uge af juni.

Hvornår er WWDC 2023?

WWDC 2023 løber fra den 5. til 9. juni 2023. Det meste af konferencen vil være online, men Apple vil også afholde en særlig begivenhed med begrænset deltagelse i Apple Park.

Sådan tilmelder du dig og deltager i WWDC

Worldwide Developer Conference (WWDC) er altid gratis at deltage i online, med en gratis stream af begivenheden direkte fra Apples hjemmeside. Tilmelding til den personlige dag er ikke længere åben.

Hvad vi ved indtil videre

Vi ved endnu ikke, hvad Apple vil annoncere på WWDC 2023, men virksomheden går normalt i dybden med kommende udgaver af dets operativsystemer: iOS til iPhones, iPadOS til iPads, tvOS til Apple TV-streamingboksen og watchOS til Apple Watch.

Apple introducerer typisk også ny hardware på WWDC. Vi forventer at se iPhone 15 , som kan markere introduktionen af ​​USB-C til rækken af ​​enheder. Rygter tyder på, at vi også får det første kig på det længe rygtede Apple VR/AR-headset .

Som forventet var softwaremeddelelser stjernerne i 2022-begivenheden. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige:

iOS 16

iOS 16 får en ny låseskærm med et nyt udseende og forbedrede personaliseringsmuligheder, såsom billedblanding og widgets på låseskærmen.

Nye funktioner kommer til Beskeder, hvor rediger besked, fortryd afsendelse og markér ulæst er det mest bemærkelsesværdige. SharePlay vil være tilgængelig i FaceTime og Beskeder.
  • Apple Wallet inkluderer nu Apple Pay Later og Apple Order Tracking.
  • Apple Maps er blevet redesignet med et nyt udseende og nye funktioner, såsom cykling, lookaround og multi-stop-rute.
  • Der kommer også forbedringer til Spatial Audio, der giver mulighed for personalisering af lyd på AirPods.
Relaterede indlæg  Hvad er advarsel om følsomt indhold i iOS 17? Sådan bruger du det

iPadOS 16

iPadOS 16 vil have opdateringer for at få apps til at fungere mere som dem på en desktop. Referencetilstand giver mulighed for en ensartet arbejdsgang mellem iPad og Mac. Virtuel hukommelsesswap og skærmskalering giver forbedrede muligheder for superbrugere, og Stage Manager giver mere organiseret arbejdsområdeadministration.

watchOS 9

  • watchOS 9 har flere nye urskiver at vælge imellem. Dens fitness-app kommer nu med Running Form Metrics.
  • Derudover tilbyder den forbedrede sundhedsfunktioner, herunder søvnstadier og en medicin-app.

macOS Ventura

Et nyt styresystem, MacOS Ventura, kommer med flere nye apps, såsom Stage Manager, som lader dig fokusere på den app, du bruger, uden at forstyrre.

Spotlight får et løft og giver nu et hurtigt kig. Den kan også søge i billeder og livetekst og køre en timer.

Også forbedret er ydeevnen af ​​Safari og udvidede funktioner til Mail, som tilbyder fortryd afsendelse, planlagt afsendelse, opfølgning, påmind mig og en mere kraftfuld søgefunktion.

Nye MacBooks drevet af M2

Den nye M2-chip tager Apples fokus på energieffektivitet endnu længere end M1. Den tilbyder 100 GB samlet båndbredde, 24 GB hukommelse, en 8-core CPU, 10-core GPU og en næste generations mediemaskine.

Relaterede indlæg  Apple Pay Later: Alt hvad du behøver at vide

MacBook Air med den nye M2 kan prale af et tyndt, holdbart design helt i aluminium og vejer kun 2,7 lbs. Den kommer i sølv, rumgrå, stjernelys og midnat. Den har en 13,6″ flydende retina-skærm, et 1080p FaceTime HD-kamera, 3-mic array, 4-højttalers lydsystem og Force Touch-trackpad.

13″ MacBook Pro med M2 kommer med 24 GB hukommelse, en 8-core CPU, 10-core GPU og 20 timers videoafspilning.

Begge maskiner forventes at være tilgængelige i juli 2023.