Sluk permanent og fjern Rapid Security Response softwareopdateringer på Mac

Sluk permanent og fjern Rapid Security Response softwareopdateringer på Mac

14. maj 2023 Slået fra Af admin

For at beskytte dine private oplysninger mod ondsindede angreb udgiver Apple sikkerhedsopdateringer fra tid til anden. Tidligere krævede det at få sikkerhedsopdateringer, at du opdaterede hele operativsystemet på din Mac, hvilket altid føltes en ret kedelig affære. Men med udgivelsen af ​​MacOS Ventura har Apple fundet en måde at frigive sikkerhedsopdateringer separat, så du kan installere det med største lethed – ofte uden at skulle genstarte din Mac.

Selvom Rapid Security Response-softwareopdateringer har til formål at forbedre sikkerheden for dine følsomme data, kan de i nogle tilfælde udløse uventede problemer. Det er grunden til, at Apple har leveret en indbygget måde til permanent at slukke og fjerne Rapid Security Response-softwareopdateringer på Mac.

Husk på, at deaktivering af RSR kan udsætte din Mac for en række angreb og endda gøre dine private data sårbare over for hacking. Så vær fuldt ud opmærksom på disse eftervirkninger, og sørg for at slå det tilbage i det øjeblik, du føler dig bekymret over sikkerheden af ​​dine data.

Deaktiver Fjern Rapid Security Response-softwareopdateringer på Mac

  • For at komme i gang skal du trykke på Apple-menuen i øverste venstre hjørne af skærmen og vælge Systemindstillinger i rullemenuen. Eller du kan trykke på Kommando+Mellemrumstasten for at afsløre Spotlight-søgningen -> indtast systemindstillingerne og åbne den.
  • I sidebjælken skal du vælge Generelt -> Softwareopdatering .
  • Klik derefter på knappen “info” ved siden af ​​Automatiske opdateringer.
  • Hvis du bliver bedt om det, skal du godkende ved hjælp af dit Touch ID eller din administratoradgangskode.
  • Til sidst skal du deaktivere knappen for “Installer sikkerhedssvar og systemfiler” og derefter trykke på knappen Udført for at bekræfte handlingen.
Det er gjort! Rapid Security Response-softwareopdateringerne installeres ikke længere automatisk på din Mac.

Fjern Rapid Security Response-softwareopdateringer på Mac

  • Naviger til appen Systemindstillinger på din Mac -> Generelt -> Om .
  • Tryk nu på knappen “info” ved siden af ​​macOS-versionen.
  • Klik på Fjern og genstart .
  • Dernæst vises en pop op-menu på skærmen, der siger “Fjern denne hurtige sikkerhedsrespons vil reducere sikkerheden på din Mac og anbefales kun, hvis du for nylig har oplevet, at apps lukker uventet” . Sørg for at klikke på Fjern svar og genstart for at bekræfte handlingen.
Og det er alt, hvad der er til det! Du er med succes sluppet af med Rapid Security Response-softwareopdateringerne på din macOS-enhed. Som allerede nævnt ovenfor, skal du sørge for at sætte denne sikkerhedsfunktion i gang, så snart du ønsker at beskytte dine personlige oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvilke Mac’er får stadig sikkerhedsopdateringer?

Så længe dine Mac’er kan køre macOS Big Sur eller nyere, kan du få sikkerhedsopdateringerne.

Relaterede indlæg  Sådan opdaterer du Apple AirPods, AirPods Pro og AirPods Max

2. Hvorfor overophedes mine Mac’er gang på gang?

Mens det rodede lager er hovedårsagen til, at Mac’er har tendens til at overophedes, er ting som forældede versioner af apps og defekte opladere lige så ansvarlige for dette problem.

3. Er det sikkert at bruge forældet macOS?

Nej det er ikke! Forældede versioner af macOS er mere sårbare over for hacking, da de mangler værktøjerne til at bekæmpe avanceret spam.