Sådan skjuler du udvalgte billeder i iOS 16 på iPhone og iPad

Sådan skjuler du udvalgte billeder i iOS 16 på iPhone og iPad

1. maj 2023 Slået fra Af admin

iOS viser automatisk udvalgte billeder og minder på steder som for dig og Søg i billeder og i widgets. Selvom dette er en meget nyttig funktion designet til at give en helt personlig oplevelse, kan nogle mennesker ikke finde det nyttigt. Især de mennesker, der foretrækker at skærme deres personlige indhold fra de nysgerrige øjne. Heldigvis er der en ret ligetil måde at skjule udvalgte billeder og minder i iOS 16 på iPhone og iPad. Lad mig vise dig, hvordan det fungerer:

Skjul udvalgte billeder i iOS 16/iPadOS 16 på iPhone og iPad 

Jeg foretrækker at holde mit fotobibliotek organiseret i overensstemmelse med mine præferencer. Heldigvis tilbyder stock photos-appen flere smarte måder at lade dig holde alle dine billeder og klip organiseret i æblekagerækkefølgen.

Trin 1. Start appen Fotos på din iPhone og iPad for at komme i gang.

Trin 2. Rul nu ned og vælg Fotos .

Trin 3. Rul ned til sektionen Erindringer og udvalgte billeder , og sluk derefter kontakten ud for Vis udvalgt indhold . Afslut derefter appen Indstillinger , og du er godt i gang!

Det er stort set gjort! Fremover vil iOS ikke længere vise Udvalgte billeder og minder på steder som For dig, Søgning og Fotos-widget.

Relaterede indlæg  Sådan nulstiller du Instagram Udforsk-side/Explore page: iOS & Android guide.

Vis udvalgte billeder og minder i For You og widgets i iOS 16/iPadOS 16

Selvfølgelig, hvis du nogensinde vil lade de fremhævede billeder vises i Søg og For dig, kan du nemt fortryde ændringen.

Trin 1. Først skal du åbne appen Indstillinger på din enhed og vælge Fotos .

Trin 2. Sluk til sidst kontakten ved siden af ​​Vis udvalgt indhold .

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan skjuler du et billede på iPhone?

Gå til Fotos-appen på din iPhone -> åbn et billede -> ikon med tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen -> Skjul.

2. Er der en måde at skjule det skjulte fotoalbum på iPhone?

Ja, iOS tilbyder en indbygget måde at skjule det skjulte fotoalbum på. Gå over til appen Indstillinger på din iPhone -> Fotos -> sluk for knappen Vis skjult album.

Så er der styrer på det…

Værsgo! Så det er sådan, du kan beskytte dine udvalgte billeder og forhindre dem i at blive vist på steder som f.eks. Søgning. Pakket med adskillige bemærkelsesværdige funktioner, herunder tilpasning af låseskærm , batchfotoredigering , find og flet dublerede billeder og det superhandy haptiske tastatur , er iOS 16 en kæmpe opgradering. Det er grunden til, at den har fået meget ros.