Sådan annullerer du dit ChatGPT Plus-abonnement – Danmark

Sådan annullerer du dit ChatGPT Plus-abonnement – Danmark

21. april 2023 Slået fra Af admin

Mens ChatGPT er gratis at bruge, er der en premium-version af AI-chatbot-tjenesten kaldet ChatGPT Plus. ChatGPT Plus tilbyder fordele såsom en hurtigere respons, tidlig adgang til de nyeste funktioner og adgang til tjenesten i tider med stor efterspørgsel. Men hvad nu hvis du har et abonnement på ChatGPT Plus og opdager, at det ikke helt opfylder dine behov?

Nå, du har mulighed for at annullere dit abonnement. Og i denne guide vil vi gennemgå, hvordan du gør det, og diskutere et par ting, du bør vide om at annullere dit abonnement på ChatGPT Plus.

Sådan annullere du ChatGPT Plus-abonnement

Der er et par ting, du bør vide om, hvordan opsigelse af ChatGPT Plus-abonnement fungerer. Ifølge OpenAIs officielle hjælpevejledning :

  • Annulleringen af ​​tjenesten er ikke øjeblikkelig. Din adgang til ChatGPT Plus slutter “dagen efter den næste faktureringsdato.” Du vil stadig være i stand til at bruge premium-funktionerne i ChatGPT Plus indtil den dato.
  • OpenAI siger, at abonnementsgebyrer “kan ikke refunderes.”
  • Hvornår du vælger at opsige dit abonnement er op til dig, men hvis du ikke ønsker at blive faktureret for den næste måneds tjeneste, skal du sørge for at opsige det mindst 24 timer før næste betalingsdato.
Relaterede indlæg  100 bedste ChatGPT Prompts til at frigøre AI's potentiale

Det er også værd at bemærke, at nogle brugere (som denne på Reddit og disse brugere på denne OpenAI API Community Forum-side ) har rapporteret at have problemer med at annullere og i sidste ende ikke kunne annullere deres ChatGPT Plus-abonnementer.

Sådan annullerer du ChatGPT Plus fra Danmark

Med alt det i tankerne, hvis du har brug for at annullere dit ChatGPT Plus-abonnement, er det ret simpelt. Bare følg nedenstående trin for hurtigt at annullere din konto.

Trin 1: Log ind på ChatGPT Plus og vælg derefter indstillingen Min konto fra sidebjælken i venstre side af din skærm.

Trin 2: Vælg derefter Administrer mit abonnement.

Trin 3: Du skulle nu se et Kreditkort/Stripe-kassested. På denne side skal du vælge indstillingen Annuller plan . Efter bekræftelse bør din ChatGPT Plus nu være annulleret.

Har du problemer med disse trin, så kontakt deres support.