Snapchat: Sådan deaktivere du “My Al” bot fra chatfeed.

Snapchat: Sådan deaktivere du “My Al” bot fra chatfeed.

4. maj 2023 Slået fra Af admin

Snapchat hoppede ind på AI-vognen og integrerede en ChatGPT-drevet bot i sin beskedapp. Kaldet My AI, denne chatbot kan hjælpe dig med at planlægge campingture, skrive svar, anbefale fødselsdagsgaver og meget mere. Mens den oprindeligt var tilgængelig for Snapchat+ -abonnenter, blev den for nylig tilgængelig for alle brugere gratis. Og godt, alle er utilfredse med en dosis AI i deres beskedapp. Så vi er her for at hjælpe dig med at deaktivere og slippe af med My AI-bot fra Snapchat.

Hvorfor er brugerne utilfredse, spørger du? Nå, Snapchat-brugere flipper ud, da AI-chatbotten lyver om, hvilke tilladelser eller oplysninger den har adgang til. Som rapporteret af mange brugere , selvom botten oprindeligt siger, at den ikke har adgang til din placering, foreslår den derefter butikker eller restauranter i nærheden, når de bliver spurgt. Brugere finder dette uhyggeligt og irriterende, hvilket får dem til at skrive 1-stjernede anmeldelser på Snapchats app i Play Store og iOS App Store.Hvis du er i samme båd og vil slippe af med denne irriterende bot, har vi forklaret to nemme metoder til at fjerne Snapchat’s My AI bot fra dit chatfeed. Og hvis du ved et uheld har fjernet eller frigjort Min AI og vil have den tilbage, viser vi dig, hvordan du finder og begynder at tale med chatbotten igen.

Sådan deaktiveres Snapchat AI Bot via chatfeed

Før vi går videre, vil vi gøre det klart, at IKKE alle Snapchat-brugere kan frigøre eller deaktivere My AI-bot fra deres chat-feed. Som bekræftet af Snapchats supportside og et officielt tweet , er det kun Snapchat+-abonnenter, der får ” tidlig adgang ” til nye funktioner, herunder muligheden for at frigøre eller fjerne My AI fra chatfeedet. Dette har yderligere irriteret brugerne, og det med rette.

Nu, hvis du er ivrig efter at fjerne AI-bot fra dit chatfeed, skal du først abonnere på Snapchat Plus ( $3,99 pr. måned eller $29,99 pr. år ). Ja, du skal bruge penge for at slippe af med denne AI-bot, hvilket er bizart. Men når du først har fået abonnementet, skal du følge disse trin og fjerne Snapchat’s My AI-bot fra dit chatfeed på Android eller iOS.

Relaterede indlæg  ChatGPT: Sådan bruger du AI Chatbot gratis

1. Åbn Snapchat-appen og naviger til chatfeedet ved at stryge til højre på skærmen.

2. Tryk derefter længe på “Min AI”-samtalen og hold den nede for at få vist et pop-up-vindue med indstillinger fra bunden.

3. Tryk her på “Chatindstillinger” og vælg ” Ryd fra chatfeed “-indstillingen øverst.

4. Snapchat vil nu bede dig bekræfte din beslutning med en pop-up, hvor du skal trykke på “ Ryd ” igen.

5. Og det er alt. My AI-chatbotten vil nu være væk fra dit Snapchat-chatfeed, hvilket gør det rodfrit igen.

Sådan fjerner du Snapchat AI Bot fra Indstillinger

Selvom det førnævnte er den nemmeste måde at deaktivere ChatGPT My AI-bot fra dit chatfeed, er her en anden måde at gøre det på. Vi har vist trinene til at fjerne Snapchat My AI bot til iOS, men de forbliver de samme til Android.

1. Åbn Snapchat på din Android eller iPhone og tryk på dit profilbillede (eller Bitmoji) i øverste venstre hjørne. Tryk derefter på tandhjulet ” Indstillinger ” øverst til højre.

2. På skærmen Indstillinger skal du rulle ned og vælge ” Ryd data “. Åbn derefter afsnittet ” Ryd samtaler “.

3. Tryk derefter på krydset ved siden af ​​My AI og bekræft din handling ved at trykke på ” Ryd ” i pop op-prompten. Det er det. ChatGPT AI-bot i Snapchat vises ikke længere i dit chatfeed.

Sådan frigøres Snapchat Min AI Chatbot i stedet

Hvis du stadig ønsker at interagere med My AI chatbot fra tid til anden, men ikke ønsker, at den skal vises øverst i dit chatfeed, kan du frigøre “My AI” fra Snapchat Plus-indstillingsskærmen. Her er trinene til at fjerne My AI fra toppen af ​​dine samtaler:

1. Tryk først på dit profilbillede (eller Bitmoji) øverst til venstre. Tryk derefter på “Snapchat+” for at kontrollere de funktioner, der tilbydes under abonnementet.

2. Her vil du se “My AI”-indstillingen øverst med “Pinned”-mærket. Du skal blot slå kontakten fra for at frigøre denne bot i dit chatfeed.

Relaterede indlæg  Google's ai "Magi": Konkurrent til ChatGPT?

3. Alternativt kan du trykke længe på My AI-chatten for at se en pop-up-menu i bunden. Her skal du navigere til ” Chatindstillinger ” for at finde muligheden ” Frigør samtale “. Tryk på den, og AI-chatbotten vises ikke længere øverst.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sletter du AI-robot på Snapchat?

Som bekræftet af Snapchats supportside og officielle tweets til nysgerrige brugere, skal du købe et Snapchat Plus-abonnement for at slette My AI-bot fra dit chatfeed. Selvom AI-bot er tilgængelig for alle gratis brugere, er muligheden for at frigøre eller fjerne bottens chat en “tidlig adgang”-funktion begrænset til Snapchat+-brugere.Hvorfor har jeg min AI på Snapchat?

Flere Snapchat-brugere stiller sig selv de samme spørgsmål lige nu. Snapchat har officielt udrullet sin ChatGPT AI bot til alle brugere gratis; fastgør AI-bot til toppen af ​​chatfeedet. Og godt, der er ingen måde at frigøre eller fjerne AI-bot uden at betale for Snapchat Plus-abonnementet. Så du har My AI på Snapchat og sidder fast med det for tiden.