iOS 16.5 og iPadOS 16.5 er nu tilgængelige – Hvad er nyt i disse nye opdateringer?

iOS 16.5 og iPadOS 16.5 er nu tilgængelige – Hvad er nyt i disse nye opdateringer?

20. maj 2023 Slået fra Af admin

Efter næsten to måneders beta-test frigiver Apple nu iOS 16.5 og iPadOS 16.5 til alle brugere.

Efter en pakket iOS 16.4-opdatering tilbyder denne nye version ikke meget for iPhone-brugere – selvom det er forståeligt, da Cupertino-firmaet er ved at gøre klar til annonceringen af ​​iOS 17 og en ny beta-cyklus.

Her er alt, hvad du får med iOS 16.5, når du opdaterer til den seneste tilgængelige version, udover fejlrettelser og sikkerhedsrettelser:

Fanen My Sports:  iOS 16.5 bringer den meget efterspurgte My Sports-fane til Apple News.

Du kan følge dine yndlingssportsgrene, hold, ligaer og atleter der. Det er også muligt at få adgang til resultater, tidsplaner og stillinger for de bedste professionelle og college-ligaer.

Siri-forbedringer:  Mens brugere kan bede om et stykke tid for Siri at tage et skærmbillede af iPhone-skærmen, gør iOS 16.5 det muligt for assistenten at starte en skærmoptagelse for første gang. Brugere skal sige “Hej Siri, start skærmoptagelse”, og skærmoptagelsen begynder.

Pride-tapet:  iOS 16.5 inkluderer det  nyligt annoncerede Pride-fest-tapet til iPhone. Det har nogle interessante UI-tweaks.

Relaterede indlæg  Hvornår kan jeg streame Apple WWDC 2023 keynote live? 5. juni kl. 19.00 Dansk tid.

Denne iOS 16.5-opdatering fokuserer også på tre hovedproblemer:

  • Det løser et problem, hvor Spotlight muligvis ikke reagerer
  • Løser et problem, hvor Podcasts i CarPlay muligvis ikke indlæser indhold
  • Løser et problem, hvor indstillinger for skærmtid muligvis nulstilles eller ikke synkroniseres på tværs af alle enheder

Til den tidligere udgivelse bragte iOS 16.4:

20+ nye emojis:  Der er 21 nye figurer tilgængelige. Højdepunkterne inkluderer et æsel, vandmænd, hårplukker, high-five-hænder og nye hjertefarver.

Web-push-meddelelser:  Hjemmeskærmens webapps kan endelig sende web-push-beskeder, inklusive badges. Derudover kan tredjepartsbrowsere vise en brugergrænseflade, så brugere kan tilføje et websted til deres startskærm.
​​En anden iOS 16.4-funktion er den nye 5G Standalone-funktion. Dette vil hjælpe din iPhone med at levere  hurtigere hastigheder på op til 3 GBps . T-Mobile, de brasilianske luftfartsselskaber Vivo og Tim og Japans Softbank er nogle virksomheder, der støtter det.

Udover iOS 16.5 har Apple også udgivet iPadOS 16.5, macOS 13.4, tvOS 16.5 og watchOS 9.5.