Hvornår udkommer iOS 17: Nyheder, pris (gratis), udgivelsesdato og funktioner

Hvornår udkommer iOS 17: Nyheder, pris (gratis), udgivelsesdato og funktioner

5. juni 2023 Slået fra Af admin

 

 

iOS 17 vil blive frigivet til offentligheden til efteråret og erstatter iOS 16 som det nyeste iPhone-operativsystem. Den har flere flere widgets til låseskærmen, adgang til tredjeparts app-butikker og væsentlige forbedringer af iMessage.

iOS 17 udgivelsesdato

OPDATERING: Ved sin “Wonderlust” mediebegivenhed tirsdag den 12. september annoncerede Apple, at iOS 17 og iPadOS 17 vil blive frigivet til offentligheden mandag den 18. september. watchOS 10 og tvOS 17 vil også blive frigivet på den dato, mens macOS Sonoma vil kom ugen efter tirsdag den 26. september.

Selvom Apple ikke har annonceret et nøjagtigt tidspunkt for ‌iOS 17‌-udgivelsen, ankommer sådanne opdateringer typisk omkring

mandag kl. 19.00 i Danmark.

Forudsat at mønsteret holder i år, vil ‌iOS 17‌ være tilgængelig på cirka disse tidspunkter rundt om i verden:

I tråd med sin årlige iOS-udgivelseshistorie introducerede Apple først iOS 17 i juni på WWDC 2023.

Betaversionen

Betaversionen af ​​iOS 17 vil være tilgængelig i juli 2023, hvis du tilmelder dig Apple Beta Software Program (det er gratis).

iOS 17 vil være tilgængelig til offentlig brug i efteråret 2023, men kun hvis din telefon er kompatibel (der er en liste nedenfor). Den installeres automatisk, eller du kan søge efter iOS-opdateringer manuelt via Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering .

Vores estimat for udgivelsesdato

Se efter iOS 17 i september 2023 også i Danmark. iOS 16 blev officielt rullet ud den anden mandag i måneden, men iOS 15 dukkede op den sidste fredag ​​i september. Da måneden er den eneste pålidelige trend, kan vi ikke sige så tidligt, hvilken dag Apple vil frigive denne opgraderede version.

iOS 17 pris

iOS-opdateringer er gratis. Hvis din telefon er kompatibel med denne opdatering, vil du være i stand til at installere den uden omkostninger.

iOS 17 funktioner

Hver større iOS-opdatering bringer mange ændringer. iOS 17 fortsætter denne trend med nye ideer, såvel som forbedringer af eksisterende.

Her er de opdateringer, Apple annoncerede under begivenheden i juni 2023:
 • Telefon vil få personlig kontakt Plakater med behandlinger og emojis. Når nogen efterlader en telefonsvarer, kan du se udskriften med det samme.
 • FaceTime lader dig lægge beskeder, hvis den anden person går glip af dit opkald.
 • Beskeder kan du nu bruge søgefiltre til at indsnævre resultater. Nye funktioner omfatter catch-up, swipe for at svare, transskriberede lydbeskeder og placeringsdeling i en samtale. Check-in giver automatisk dine venner besked, når du er ankommet til din destination. Der er også en helt ny Stickers-oplevelse, med alle emojis tilgængelige som klistermærker. Du kan også lave Live Stickers med dine egne billeder.
 • En ny funktion i AirDrop, NameDrop lader dig bringe din telefon sammen med din vens for hurtigt og nemt at udveksle oplysninger. Du kan bruge den med to iPhones, og du kan endda bruge den med en iPhone og Apple Watch. Plus, du kan øjeblikkeligt starte delt aktivitet med SharePlay, for eksempel at se den samme livestream.
 • iOS 17’s tastatur er mere intelligent end nogensinde før. Autokorrektur, drevet af maskinlæring, er mere kraftfuld og intuitiv. Den lærer endda nye ord og giver forslag til at afslutte ord og sætninger. Diktering er mere nøjagtig takket være en neural motor.
 • Journal er en ny journaliseringsapp, der bruger kontakter, lokationer, fotos, podcasts, musik og mere til at komme med forslag til at starte en ny journalpost. Journal lader dig tilføje medier med et enkelt tryk og giver endda skrivebeskeder for at komme i gang.
 • StandBy er en ny fuldskærmsoplevelse, der lader dig bruge din iPhone som et ur på dit natbord; den tilpasser sig svagt lys og husker endda din foretrukne udsigt. Derudover understøtter den live-aktiviteter og arbejder med Siri. Denne funktion ligner Apple Watch’s Nightstand Mode, men den større skærm kan vise mere information.
 • “Hej, Siri” er blevet forkortet til blot “Siri.” Plus, du kan nu give Siri back-to-back kommandoer uden at skulle gentage “Siri.”

En funktionsanmodning, vi har set fra nogle brugere, er optagelse af opkald, men Apple annoncerede det ikke for iOS 17-udgivelsen. Selvom der allerede er måder at optage opkald på en iPhone , ville det være fantastisk at have det indbygget direkte i telefonappen. Vi er dog ikke sikre på, at dette vil komme på grund af udfordringen med at følge lovene om optagelse af opkald, som kan variere mellem selv specifikke regioner i det samme land.

iOS 17 Understøttede enheder

De seneste iPhone-modeller fra de sidste mange år vil sandsynligvis være kompatible, men vi ved ikke med sikkerhed, hvilke enheder der kører iOS 17, før Apple giver disse detaljer.

Relaterede indlæg  iOS 16.5 og iPadOS 16.5 er nu tilgængelige – Hvad er nyt i disse nye opdateringer?

Til reference virker iOS 16 på alle de følgende, så iOS 17 falder for næsten alle de samme modeller:

 • iPhone Pro Max (11 og nyere)
 • iPhone Pro (11 og nyere)
 • iPhone (11 og nyere)
 • iPhone mini (12 og nyere)
 • iPhone SE (2. generation og nyere)
 • iPhone XR, XS og XS Max

iOS 16 fungerer også på iPhone 8/8 Plus og iPhone X, men da disse telefoner kom ud i 2017, og virksomheden normalt ikke fortsætter med at levere OS-opdateringer til så gamle enheder, vil de sandsynligvis ikke være berettiget til iOS 17.