11 nye iOS 17 funktioner til din nye iPhone.

11 nye iOS 17 funktioner til din nye iPhone.

8. juni 2023 Slået fra Af admin

Den ultra-summe og længe ventede iOS 17 er her endelig ! Apple introducerede sin næste generation af iOS-opdatering på WWDC 2023. Den seneste iOS 17-opdatering bringer nogle værdige forbedringer og nye funktioner, herunder kontaktplakat, Live Voicemail, NameDrop, StandBy og mere. I øjeblikket er iOS 17 i Developer Beta, og den polerede version kommer senere på efteråret med lanceringen af ​​den kommende iPhone 15-serie.

For alle de teknologikyndige og tidlige brugere, der planlægger at downloade iOS 17 Developer Beta på iPhone og se, hvad der er nyt, har vi dækket dig. Her er en oversigt over de bedste nye iOS 17-funktioner:

1. Kontaktplakat

Med iOS 17 får Phone-appen en ny funktion kaldet Contacts Poster, der lader dig vedhæfte emojis eller billeder for at udtrykke dig selv til specifikke kontakter . Dine personlige kontaktplakater vises i fuld skærm på modtagerens iPhone, når du ringer til dem.

Denne iOS 17-funktion følger det samme designsprog som iOS 16-låseskærmen , så du kan tilpasse kontaktplakater med farver, skrifttyper og mere. Funktionen Kontaktplakat fungerer også med tredjeparts VoIP-apps.

2. Live Voicemail

iOS 17 bringer en Live Voicemail-funktion, der viser realtidstransskriptionen af ​​den besked, som den, der ringer, forlader. Oversættelsen håndteres på enheden og er ende-til-ende-krypteret. Denne iOS 17-funktion vil være særlig nyttig i situationer, hvor du er til et vigtigt møde. Du kan vælge, om du vil besvare opkaldet eller ej, afhængigt af indholdet af telefonsvareren.

3. Facetime lyd- og videobeskeder

Indtil nu, hvis nogen gik glip af dit FaceTime-opkald, kunne de kun se en meddelelse om det ubesvarede opkald. Med den nyeste iOS 17-opdatering kan du optage og efterlade en tilpasset lyd-/videobesked, hvis nogen ikke besvarer dit FaceTime-opkald. Det vil være yderst praktisk i situationer, hvor du ikke ønsker at give slip på et dyrebart øjeblik.

iOS 17 gør også FaceTime mere udtryksfuldt med hjerter, balloner, fyrværkeri og andre reaktioner. En af de store FaceTime-opgraderinger er Apple 4K TV-kompatibilitet. Ja, iOS 17 udvider FaceTime til dit hjems største skærm. Så du kan nu starte FaceTime-opkald direkte fra Apple TV 4K eller foretage et opkald fra din iPhone og derefter videregive det til din store skærm.

4. En frisk look for Messages App

Beskeder-appen får også flere opdateringer med iOS 17. Appen bliver slankere med en udvidelig menu, der kan vise iMessages med et enkelt tryk. Næste er Søgefiltre, som lader dig søge efter alt fra en kontakt på en nemmere og hurtigere måde. Indtast blot kontaktens navn efterfulgt af din forespørgsel, og appen Beskeder hjælper dig med at finde præcis det, du leder efter.

En anden ny iMessage-funktion i iOS 17 er Catch up, som viser de seneste ulæste beskeder i den specifikke samtale. Når du åbner en ulæst samtale, vil du se en ny pil, der angiver den sidste ulæste besked.

Relaterede indlæg  Sådan nulstiller du Instagram Udforsk-side/Explore page: iOS & Android guide.

5. Live Stickers

Den eksisterende klistermærkefunktion i Beskeder-appen får en flot overhaling med Live Stickers. Du kan tilføje enhver emoji eller fotoudskæring som klistermærker for at gøre dine iMessage-samtaler sjovere. Det er ikke alt. Den seneste iOS 17 giver dig al frihed til at forvandle Live Photos til klistermærker og tilpasse dem med nogle fede effekter.

6. Indtjekning i iMessages

Mængden af ​​nye iMessage-funktioner slutter ikke der. Vi har også en ny iOS 17-funktion kaldet check-in for at hjælpe dig med at dele live placering og status med din familie og venner. Den kan automatisk give din familie besked, når du har nået din destination sikkert, hvilket mindsker al stress. Den kan også dele din mobilservicestatus og telefonens batteriniveau for at lade dine kære vide, hvis du er i en død zone.

7. En hurtigere Siri-oplevelse

I tråd med de seneste rygter dropper iOS 17 “hey” fra “Hey Siri” for at give et tiltrængt løft til Apples virtuelle assistent. Så aktivering af Siri på iOS 17 vil være meget hurtigere end tidligere iOS-versioner. Desuden kan Siri med iOS 17 genkende back-to-back kommandoer.

8. NameDrop

Apple bringer en smart ny AirDrop-funktion i iOS 17 kaldet NameDrop. Det tilbyder en genvej til at dele kontaktoplysninger med nye mennesker, du møder til konferencer eller fester. Når du bringer to iPhones tæt på hinanden, kan du hurtigt udveksle numre, mailadresser og plakater.

Denne funktion fungerer også mellem en iPhone og Apple Watch . To brugere kan også bringe deres iPhones tættere på for at dele indhold eller starte SharePlay for at se en film eller spille et spil sammen. Fortsat, hvis du bevæger dig uden for rækkevidde under en AirDrop-udveksling, vil iOS 17 bruge internettet til at fuldføre overførslen.

Relaterede indlæg  Sådan opretter du et Emoji låseskærmbaggrund på iPhone i iOS 16

9. Autokorrektur og In-line forudsigelser

Med iOS 17 får tastaturet også nogle værdige opgraderinger, herunder forbedringer til Autocorrect , som nu er afhængig af en maskinlærende sprogmodel for bedre nøjagtighed og brugeroplevelse. Der er også en genvej til at vende tilbage til det originale ord, du skrev.

Ydermere kan autokorrektioner på sætningsniveau rette flere grammatiske fejl, så din tekst ser ren og professionel ud. Endelig gør de inline-forudsigende tekstanbefalinger det supernemt at færdiggøre ord og sætninger. Diktering bruger også en ny AI-model, som gør den meget mere præcis.

10. Ny Journal App

iOS 17 markerer debuten af ​​en ny iPhone-app kaldet Journal , som hjælper brugere med at øve taknemmelighed og værdsætte små øjeblikke af deres liv. Denne iOS 17-funktion bruger læring på enheden til automatisk at foreslå øjeblikke, du måske vil låse ned i en journalpost.

Appen tilbyder personlige forslag baseret på seneste aktivitet, billeder, træning, steder og mere. Du kan låse appen for at sikre, at dine poster forbliver private. Med behandling på enheden og end-to-end-kryptering beskytter Journal brugerens privatliv, så ingen (ikke engang Apple) kan få adgang til posterne.

11. Standby i iOS 17

Næste på vores liste over bedste iOS 17-funktioner er Standby , en ny tilstand til opladning, der tilbyder en fuldskærmsoplevelse med overskuelige oplysninger som dato og klokkeslæt og indgående opkald. Du kan tilpasse iOS 17 StandBy-tilstand til at vise dine yndlingsbilleder, widgets, Live-aktiviteter, Smart Stack og mere. StandBy lader dig se din iPhone på afstand, hvilket gør den til en fantastisk tilstand til dit natbord, køkkenbord eller skrivebord.

Alle iPhone XS og nyere modeller understøtter den nyeste iOS 17. Det er værd at vide, at Apple har droppet supporten til iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. De kommende iPhone 15-modeller leveres med iOS 17 ud af kassen.