Vi skal vente til 2026 på et microLED Apple Watch

Vi skal vente til 2026 på et microLED Apple Watch

4. juli 2023 Slået fra Af admin

Ifølge en nylig rapport var Apple nødt til at udskyde udgivelsesdatoen for microLED Apple Watch fra 2025 til 2026. Masseproduktionen af ​​Micro LED Apple Watch kan blive udskudt endnu en gang på grund af rygter om, at Apples MR-gadget Vision Pro-produktionsmål for næste år er blevet sænket.

Ifølge oplysninger, der blev offentliggjort i april af skærmanalytiker Ross Young, er det mere sandsynligt, at Apple Watch Ultra med microLED-skærm debuterer i anden halvdel af 2025 frem for den tidligere rapporterede slutningen af ​​2024.

På grund af problemer med høje produktionsomkostninger, der skal løses, før Apple kan gå videre med masseproduktion, mener Trendforce nu, at det er blevet forsinket en anden gang, og det er usandsynligt, at det bliver frigivet før første kvartal af 2026. Det blev først rapporteret af The Elec og MacRumors .

Siden 2014 har Apple arbejdet på at skabe microLED-teknologi.

Siden 2014 har Apple arbejdet på at skabe microLED-teknologi. For at komme med i branchen og primært for at integrere vertikalt købte virksomheden LuxVue. Apple er kendt for at være blandt de mest succesrige virksomheder, når det kommer til vertikal integration, eller for at sige det på en anden måde, styring af fremstilling, distribution og detailsalg af sine varer eller tjenester.

Relaterede indlæg  Sådan opretter du et Emoji låseskærmbaggrund på iPhone i iOS 16

Foreløbig fremstiller Apple sine produktskærme i samarbejde med virksomheder som Samsung og LG, men tingene bliver anderledes. For at mindske afhængigheden af ​​disse samarbejder har virksomheden til hensigt at fremme flere interne komponenter. Men den vil fortsat modtage bistand fra andre virksomheder.

Fordele ved microLED-skærme

MicroLED-skærme er langt mere energieffektive end LED-skærme, hvilket vil forlænge batterilevetiden på Apple Watch Ultra og alle produkter, der bruger teknologien i fremtiden, markant. I modsætning til OLED’er tilbyder microLED’er en større potentiel levetid og en langt lavere chance for skærmbrænding.

På grund af de individuelle lys på pixelniveau tilbyder microLED-skærme også forbedret kontrast og hurtigere reaktionstider, foruden bedre og lysere farver. I en nøddeskal er det en ny teknologi, der er bedre end miniLED og OLED.