Hvad er nyt i iOS 17 Beta 4?

Hvad er nyt i iOS 17 Beta 4?

27. juli 2023 Slået fra Af admin

iOS 17 Beta 4 er den seneste version af Apples mobile styresystem, og den indeholder en række nye funktioner og forbedringer.

Ved at prioritere brugerkomfort har Apple bragt mange innovationer med denne opdatering. Nu vil iPhone- og iPad-ejere kunne nyde en forfrisket og opgraderet mobiloplevelse.

Lad os se nærmere på, hvad iOS 17 Beta 4, som blev udgivet den 26. juli, tilbyder brugerne.

Hvad er nyt i iOS 17 Beta 4?

iOS 17 Beta 4 er blot et skridt i Apples igangværende indsats for at give brugerne den ultimative oplevelse. Med hver ny beta-udgivelse tilføjer Apple nye funktioner og forbedringer, der gør iOS mere kraftfuld, mere alsidig og mere sikker.

Kamera og fotos app

Kamera- og Fotos-apps er blevet opdateret med nye ikoner i iOS 17 beta 4. Kameraikonet er blevet ændret fra en udløserknap til en traditionel kameraglyf, og Fotos-ikonet viser ikke længere det seneste billede, der er taget.

Tag handling med den helt nye Action-knap

I iOS 17 beta 4 kan brugere nu tilpasse handlingsknappen . Handlingsknappen er en ny knap, der er placeret i venstre side af iPhones låseskærm. Det kan bruges til hurtigt at få adgang til en række funktioner, såsom:

  • Tilgængelighed
  • Genveje
  • Lydløs
  • Kamera
  • Lommelygte
  • Fokus
  • Forstørrelsesglas
  • Stemmememoer

I iOS 17 beta 4 kan brugere vælge, hvilke af disse funktioner de vil have vist på handlingsknappen.

Relaterede indlæg  iPhone Personal Voice: Din iPhone vil snart være i stand til at tale med din stemme

Livlig interaktion med Live Text

Live Text er en ny funktion i iOS 17 beta 4, der giver brugerne mulighed for at kopiere og indsætte tekst fra billeder .

Dette gøres ved blot at trykke på et stykke tekst i et billede, og derefter vælge “Kopier”. Teksten vil derefter blive kopieret til udklipsholderen og kan indsættes i enhver anden app.

NameDrop toggle

Apple har inkluderet et afsnit “Start deling efter” i AirDrop-indstillingsmenuen. Denne sektion har en toggle kaldet “Bringing Devices Together”, som kan bruges til manuelt at slå NameDrop fra.

NameDrop er en ny funktion i iOS 17, der gør det muligt for brugere at udveksle kontaktoplysninger ved at holde deres iPhone tæt på en anden persons iPhone eller Apple Watch. Før iOS 17 Beta 4-opdatering var der ingen måde at slå NameDrop fra.

Moderniseret Apple TV Remote

Apple har lavet en lille ændring af knappen Apple TV Remote i Kontrolcenter.

Den viser nu en sort cirkel, der repræsenterer klikhjulet, og Standby-knappen, der plejede at være i øverste højre hjørne, er blevet fjernet.

Selvfølgelig er denne artikel kun en lille oversigt over nye funktioner.

iOS 17 Beta 4 kom med mange mindre ændringer og fejlrettelser. Du kan læse alle ændringerne på Apple Developer-webstedet ved at bruge dette link .