Hvad er ChatGPT Code Interpreter og hvordan bruges det

Hvad er ChatGPT Code Interpreter og hvordan bruges det

18. maj 2023 Slået fra Af admin

Hvad er ChatGPT Code Interpreter ?

ChatGPT-kodetolken er en af ​​en håndfuld nye plug-ins, som du kan tilføje til standard ChatGPT-oplevelsen for at øge og forbedre dens evner. Det gør det muligt at køre Python-kode i en chat med ChatGPT, med yderligere muligheder for at uploade og downloade filer. Du kan derefter justere koden yderligere eller få ChatGPT til at lave sine egne ændringer og forslag.

Hvordan får du adgang til ChatGPT Code Interpreter?

ChatGPT-kodetolken er en af ​​mange plug-ins, der nu er tilgængelige for ChatGPT-brugere. Der er dog stadig nogle forhindringer at komme over.

Til at begynde med begrænser ChatGPT-skaberen OpenAI plug-in-adgang til ChatGPT Plus-abonnenter, så du skal betale $20-om-måned-abonnementet for adgang. Desværre garanterer det stadig ikke dig adgang til kodefortolkeren, da den langsomt bliver rullet ud til alle ChatGPT Plus-brugere.

Hvis du antager, at du er en af ​​de heldige med adgang, er det sådan, du bruger det:

Trin 1: Log ind på ChatGPT på OpenAI-webstedet.

Trin 2: Vælg  Indstillinger .

Trin 3: I nederste venstre hjørne af vinduet, ud for dit login-navn, skal du vælge menuen med tre prikker .

Trin 4: Vælg  menuen Beta-funktioner og slå  plug-ins til. Hvis du ønsker, at ChatGPT også skal kunne få adgang til internettet, skal du slå web-browsing til. Alternativt kan du også bruge en Chrome-udvidelse .

Relaterede indlæg  ChatGPT: Sådan tilføjer og bruger du ChatGPT plugins

Trin 5: Luk menuen og se efter den lille rullemenu under sprogmodelvælgeren. Vælg det.

Trin 6: Vælg  Plugin Store.

Trin 7: Vælg  Alle plug-ins.

Trin 8: Søg gennem listen efter kodetolken, og vælg Installer .

Nu, når du interagerer med ChatGPT, har du mulighed for at gøre det med kodetolk-plug-in’et aktiveret.

Sådan bruger du ChatGPT-kodetolk

Hvordan du rent faktisk bruger ChatGPT-kodetolken er op til dig. OpenAI siger, at det er særligt godt til at løse matematiske problemer (både kvantitative og kvalitative), udføre dataanalyse og visualisering og konvertere filer mellem formater. Du kan få den til at gøre nogen af ​​disse ved at uploade filer, der indeholder den slags data, den kan lide at tygge over for at se, hvad den kommer op med.

Du kan give den specifikke parametre for det, du leder efter, eller lade den være mere åben.

ChatGPT Code Interpreter AI Plugin Demo

Prøv det og se hvad du finder på.

Den mest brugte funktion for kodefortolkeren i øjeblikket er dataanalyse, da ChatGPT kan gøre det meget hurtigt og med stor nuance. Dette hjælper hobbyfolk og professionelle med at se på store mængder data på nye og spændende måder, og de har det meget sjovt med det. Ethan Mollick hos OneUsefulThing fik det til at skrive programmer til at skabe unikke GIF’er og skrive PDF-dokumentation for at forklare dets funktion.

Relaterede indlæg  GPT-AdBlocker til Chrome lover at blokere alle annoncer, inklusive annoncer i videoer

Han fremhævede også, hvordan ChatGPT med Code Interpreter kan blive sin egen dataanalytiker. Den udtrækker ikke kun information fra data – den kan bestemme, hvad der er vigtigt at udtrække fra dem, hvilket potentielt åbner op for nogle meget spændende og helt uovervejede anvendelser for alle de eksisterende data, der er blevet indsamlet.

Det reelle potentiale for ChatGPTs kodefortolker vil sandsynligvis stadig blive opdaget. Måske kunne du finde en ny, ny brug for det?