De 10 bedste ChatGPT-plugins — få mest muligt ud af den bedste chatbot

De 10 bedste ChatGPT-plugins — få mest muligt ud af den bedste chatbot

30. maj 2023 Slået fra Af admin

ChatGPT er et fantastisk værktøj , men plugins gør det endnu mere ved at låse op for en række spændende nye evner. ChatGPT-plugins er fremtiden for AI-chatbots, lige fra at bestille et restaurantbord til dig til specialdesignede t-shirts baseret på dine prompter. Indtil den næste store ting kommer, i hvert fald.

Her er nogle af de bedste ChatGPT-plugins, du kan bruge til at udnytte AI på måder, du aldrig engang har drømt om.

Sådan bruger du ChatGPT-plugins

For at køre ChatGPT med plugins aktiveret, skal du være en ChatGPT Plus-abonnent. Det er $20 (ca. 140 kroner) om måneden, men du får prioriteret adgang til chatbotten, så der er næsten aldrig nogen ventetid, og du kan også bruge avancerede funktioner som GPT-4 sprogmodellen og lege med de nye web-søgningsmuligheder i ChatGPT.

Hvis du er en ChatGPT Plus-abonnent, skal du aktivere dem for at bruge plugins. Brug indstillingsmenuikonet med tre prikker nederst til venstre på skærmen for at skifte  plugins til Til i menuen Betafunktioner . Vælg derefter GPT-4 i et nyt chatvindue, og vælg derefter plugin s. Du skal derefter rulle gennem listen for at vælge dem, du ønsker.

Hold øje med vores yndlingsplugins nedenfor, hvis du vil springe direkte til det bedste.

Code interpreter

Denne er desværre lidt svær at få adgang til, da OpenAI i skrivende stund kun har gjort den tilgængelig for udvalgte ChatGPT Plus-medlemmer. Hvis du har det, skal du dog prøve det. Kodetolken lader dig uploade filer til ChatGPT (og downloade dem bagefter), samt køre Python-scripts i ChatGPT-samtalen. Det betyder, at du kan få ChatGPT til at oprette næsten alt, hvad du vil, fra grundlæggende videoredigerere til at køre dataanalyse på en række informationer. Du kan derefter arbejde på det med ChatBot for at perfektionere det.

Bing-søgning

Denne er ikke opført i plugins-menuen på ChatGPT, men den er der lige ved siden af ​​plugins-modulet, når du holder musen over GPT-4. Vælg det, og du kan få det til at søge på nettet, så du kan udvide dens eksisterende vidensbase, besvare spørgsmål fra nyere tid eller udføre research for dig med flere websøgninger. Det kan være en rigtig tidsbesparende funktion og lader dig opbevare alle dine ChatGPT-interaktioner ét sted uden at skulle besøge Bing-webstedet.

Instacart

ChatGPT er fantastisk til at foreslå opskrifter og kan endda gøre det baseret på en liste over ingredienser. Instacart-plugin’et tager det til den logiske konklusion ved at give dig mulighed for at bestille mad fra Instacart-servicesiden. Hvis du oplever, at du mangler en ingrediens, når du sammensætter et måltid med ChatGPT’s hjælp, kan Instacart-plugin’et gøre det super nemt at fylde det op, du mangler, uden at gå til en helt anden side eller tjeneste.

Relaterede indlæg  Er ChatGPT gratis i Danmark? Ja - Sådan bruges ChatGPT: En simpel vejledning for begyndere

ABCMouse

Har du børn, der kører dig op ad væggen og beder om mere tid og opmærksomhed, end du har? ABCMouse er en fantastisk ressource til at tilbyde forskellige aktiviteter, som dine børn kan deltage i baseret på, hvad du fortæller AI’en om dem. Det har aktiviteter for børn i alderen to til otte, og kan komme med alle mulige forslag til betalte og gratis aktiviteter afhængigt af, hvad dine børn er til.

Du kan angive, hvilken slags materialer du har ved hånden, hvilken slags budget du arbejder med, og hvor meget tid du har til rådighed. ABCMouse vil finde noget sjovt og engagerende for dem at lave.

Comic Finder

Kan du lide, at dine memes er friske, og at dine reaktionstegneserier kommer i orden? Måske kan du bare ikke finde den XKCD, du sværger på, at du læste for mange år siden. Comic Finder kan finde den perfekte tegneserie til enhver situation. Det understøtter i øjeblikket XKCD og SMBC, hvilket giver dig hundredvis af tegneserier at vælge imellem. Spørg efter tegneserier, du aldrig har hørt om, og se, om der dukker noget op. Du ved aldrig, hvad den kan finde.

Expedia

Planlæg hele din ferie i ChatGPTs promptvindue. Med Expedia-plugin’et kan du få ChatGPT til at finde steder, du skal besøge, lokale feriesteder, restauranter og aktiviteter og tage det hele med i betragtning baseret på dit budget. Den kan stille dig opfølgende spørgsmål for bedre at finjustere din søgning, og den kan endda basere sine forslag på din tilgængelighed, herunder foretrukne afgangs- og ankomsttider.

Du kan også finde ChatGPT indarbejdet i Expedias selvstændige app, hvis du hellere vil have adgang til den på den måde.

Zapier

At låse op for den sande kraft af ChatGPT kommer først virkelig, når du slipper den i snor. Det er, hvad Zapier kan. Ved at kombinere ChatGPTs naturlige sproginteraktioner med Zapier-pluginets bredere vifte af muligheder, kan du få ChatGPT til at gøre næsten alt for dig. Tilslut den til din Slack-konto, og den kan sende beskeder til alle i dit team og skrive beskeden for dig. Opret forbindelse til din Gmail, og den kan sende e-mails til dig. Få det til at analysere data for dig og spytte vores interessante resultater.

Den eneste ulempe er, at du skal betale for Zapier for at få dens fulde funktionalitet. Det kan være det værd for dig, men gør din research, før du betaler.

ChatWithPDF

Vil du have ChatGPT til at analysere en PDF for dig? ChatWithPDF-plugin’et er fantastisk til det. Det kan analysere PDF-dokumentet, komme med forslag til ændringer til det, udtrække relevant information og opsummere det – hvad end du har brug for. Du kan endda bruge den til at søge gennem et langt PDF-dokument for at finde noget, du leder efter, hvilket kan spare tid.

Relaterede indlæg  ChatGPT 4.0: Får adgang til webbrowning og til 70 andre plugins

Bemærk dog, at der er mange websteder, der hævder at tilbyde AI PDF-analyse gratis. De kan være legitime, men de leder måske også efter dig til at uploade private PDF-dokumenter, som de kan hente information fra. Brug kun plugin’et via ChatGPT-promptvinduet på OpenAI-webstedet.

Wolfram

ChatGPT er allerede god til matematik, men Wolfram-plugin’et gør det til et praktisk geni i sammenligning. Det giver den adgang til mere kraftfulde beregningsværktøjer, bedre matematiske færdigheder, realtidsdata og visualisering, så du kan stille langt mere komplicerede spørgsmål om ChatGPT, der dækker områderne geografi, matematik, astronomi, kemi og mere.

Svarene på komplicerede spørgsmål, når du bruger Wolfram, har en tendens til at være mere præcise og fokuserede på den slags svar, du ledte efter. Standard ChatGPT-modellen har en tendens til at give dig en masse yderligere information, du ikke har brug for, som at vise, at den virker.

Speak

Flyt hen over RosettaStone, der er et nyt barn på banen, når det kommer til at lære fremmedsprog. ChatGPT med Speak-plugin’et lader ChatGPT coache dig på en række sprog, hvilket hjælper dig med bedre at forstå sætningsstruktur, grammatik, verbumsbrug, konjunktioner og mere, alt sammen inden for et ChatGPT-promptvindue.

Kombiner den med Voice Control ChatGPT Chrome-udvidelsen , og du kan endda tale med den for at lære sproget lige så naturligt, som hvis du talte med en indfødt.