GPT-AdBlocker til Chrome lover at blokere alle annoncer, inklusive annoncer i videoer

GPT-AdBlocker til Chrome lover at blokere alle annoncer, inklusive annoncer i videoer

19. juli 2023 Slået fra Af admin

Det var kun et spørgsmål om tid, før en udvikler ville komme med en idé om at bruge AI-værktøjer til indholdsblokering på internettet.

( GPT-AdBlocker  Hent her) er en gratis browserudvidelse til Google Chrome, der bruger AI til at blokere reklamer. Udviklerne lover, at det blokerer alle annoncer, inklusive annoncer, der vises i videoer. Udvidelsen fungerer også i andre Chromium-baserede browsere, herunder Microsoft Edge, Brave, Opera eller Vivaldi.

Udvidelsen blev lanceret tilbage i april 2023 og blev på det tidspunkt noteret på Producthunt . Udviklerne oplyser, at det blev bygget “på det solide fundament af Ublock”, og at det bruger “avanceret kunstig intelligens-teknologi til at blokere alle typer annoncer”. Desuden er den allerede baseret på Manifest V3, hvilket betyder, at den er fremtidssikret.

En kort video af GPT-AdBlocker

Skaberne af GPT-AdBlocker har offentliggjort en kort demovideo på YouTube.

Et kig på privatlivspraksis i Chrome Webshop viser, at udviklerne har afsløret, at de ikke indsamler eller bruger brugerdata.

Indtil nu var projekter som Sponsorblock alle YouTube-brugere skulle springe over sponsoreret indhold i videoer. Disse er afhængige af manuelt at tilføje tidsstempler for sponsorerede blokke i videoer. Populariteten af ​​Sponsorblock gør det til en god mulighed for mange populære kanaler og videoer, men det er ikke en komplet løsning på grund af dens manuelle tilgang til blokeringen.

Relaterede indlæg  Hvornår bliver OpenAI DevDay afholdt? Det sker den 6. november 2023

GPT-AdBlocker forsøger at løse dette ved at automatisere overspringningen af ​​sponsorerede dele i videoer ved hjælp af kunstig intelligens. Funktionen fungerer automatisk, når den er installeret, og en hurtig test bekræftede, at den faktisk opdagede sponsorerede dele i videoer og sprang dem over.

Overspringningen er ikke så perfekt som den manuelle tilgang. Nogle gange ville du se et par sekunder i begyndelsen, andre gange ville du se et par sekunder i slutningen. Det skete også, at sekunder af det almindelige videoindhold også blev skåret af udvidelsen.

Udviklerne af AdGuard kom til lignende konklusioner,

Udviklerne af AdGuard kom til lignende konklusioner, da de tog GTP-AdBlocker til testen. De konkluderede, at “det efterlader “rester” af sponsorerede annoncer nogle gange og “klipper videoen temmelig groft” på andre tidspunkter.

Selve teknologien er dog interessant, og der er bestemt plads til forbedringer, især når det kommer til nøjagtighed.

Forbedrede indholdsblokkere vil sandsynligvis blive udviklet i de kommende år, og disse kan give bedre resultater. Indtil videre burde den gode gamle mulighed for at springe fremad, bruge Sponsorblock eller støtte kanalen ved at se den sponsorerede del af videoen fungere for de fleste brugere.

Relaterede indlæg  Italien tillader ChatGPT at vende tilbage, hvis OpenAI tager 'nyttige skridt'