Hvad er MusicLM? Tjek Googles tekst-til-musik AI

Hvad er MusicLM? Tjek Googles tekst-til-musik AI

12. juni 2023 Slået fra Af admin

MusicLM er et af Googles eksperimentelle kunstige intelligens-værktøjer (AI), der bruger naturlige sprogmodeller til at fortolke dine instruktioner. Men i stedet for at chatte med dig som ChatGPT , eller hjælpe dig med at søge, som Bing Chat , er MusicLM en AI, der tager hvad du fortæller den og skaber musik baseret på det.

Du skal tilmelde dig ventelisten for at få adgang, men når du først er med, kan du begynde at lave musik med Googles nyeste AI-værktøj.

Hvad er MusicLM?

MusicLM er et prompt-baseret musikskabelsesværktøj drevet af naturligt sprog AI. Det kræver input fra brugeren, uanset om det er “nynnende til tonerne af Queen’s Bohemian Rhapsody” eller “omgivende, blød musik at studere til med regn i baggrunden.” Du kan skabe genre-mash-ups, multi-instrumentale kompositioner eller menneskelige stemmelyde, som aldrig før har følt stemmebånd.

For hver prompt, du indtaster, laver MusicLM to numre, som du kan lytte til. For at hjælpe med at forbedre modellen opfordrer Google brugerne til at belønne et “trofæ” til den, der føles bedst, eller som lyder tættest på det, du havde planlagt, med prompten.