Hvordan den nye ChatGPT iPhone-app kan hjælpe dig med at få tingene gjort

Hvordan den nye ChatGPT iPhone-app kan hjælpe dig med at få tingene gjort

23. maj 2023 Slået fra Af admin
  • ChatGPT er tilgængelig som en iPhone-app.
  • Du kan stille AI-spørgsmålene ved hjælp af stemmen.
  • Genveje er allerede tilgængelige på andre måder. 

ChatGPT kommer nu som en iOS-app, der viser os fremtiden for stemmeassistenter.

ChatGPT, den store sprogmodel, der i øjeblikket enten ødelægger verden eller gør den en lille smule mere bekvem (eller begge dele), er nu en app. I stedet for at skrive i en webbrowser, kan du bare starte appen og gå. Men hvordan kan det hjælpe dig i dit daglige liv? Og er det virkelig bedre end nettet? 

ChatGPT-app vs brug af den på nettet

Fordi ChatGPT kører dine forespørgsler på sine egne servere og ikke på din computer eller din telefon, er forskellen mellem en indbygget app og en tekstboks på et websted minimal.

I øjeblikket er appen til ChatGPT på iPhone så grundlæggende, at du lige så godt kan bruge hjemmesiden. Indtil der er en unik grund til at downloade appen, er det lige så nemt at bruge hjemmesiden lige nu. For mig er det som en opsuget søgemaskine, der pænt opsummerer og samler resultaterne.

ChatGPT, men med stemme

Hvis du har læst om ChatGPT, vil du vide, at det kan gøre stort set alt med hensyn til tekst og oprettelsen deraf. Bed den om at skrive en rapport til dig, lave en pakkeliste til din kommende badeferie og så videre. 

Relaterede indlæg  Google's ai "Magi": Konkurrent til ChatGPT?

Du vil også være bekendt med Siri, Apples stemmeassistent, som stort set intet kan gøre – i hvert fald ikke konsekvent.

Derfor er ChatGPTs app potentielt så spændende. Forestil dig at være i stand til at tale til din telefon, og få den til at forstå dig, og derefter handle på det, du bad den om at gøre. Og ikke nok med det, men samtalen kunne fortsætte, mens du finjusterer resultaterne i stedet for at starte fra bunden hver gang, som med Siri. 

AI-assistent

Faktisk virker det som en så vigtig funktion at tale med en AI-assistent som denne, at den virkelig burde være indbygget af hensyn til privatlivets fred. Velkomstskærmen til ChatGPT-appen advarer dig om, at resultaterne kan være unøjagtige, og at du ikke bør dele følsomme oplysninger med appen, fordi “anonymiserede chats kan blive gennemgået af vores Al-trænere for at forbedre vores systemer.” Du skal også angive et telefonnummer for at oprette en konto. 

Apple er måske langsom til AI-chatbot-spillet, men i det mindste når dets indsats endelig ankommer, ved du, at det ikke vil dele dine data med nogen. Indtil da ser ChatGPT meget nyttigt ud. Bare vær forsigtig med, hvad du fortæller den.