Snapchat Plus: Den ultimative guide til at komme i gang og mestre funktionerne

Snapchat Plus: Den ultimative guide til at komme i gang og mestre funktionerne

3. maj 2023 Slået fra Af admin

I 2022 lancerede Snap et betalt abonnement på sin tjeneste kaldet Snapchat Plus. Det tilbød tidlig adgang til funktioner og prioriteret support.

Her er alt, hvad du behøver at vide om tjenesten, herunder hvad det er, hvorfor du overvejer det, og hvordan du abonnerer.

 • Hvad er Snapchat Plus?
 • Hvilke yderligere funktioner får du i Snapchat Plus?
 • Snapchat plus prisoplysninger
 • Sådan tilmelder du dig Snapchat Plus
 • Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Snapchat Plus?

Snapchat Plus er den betalte version af Snapchats sociale netværk, som giver abonnenter tidlig adgang til eksperimentelle funktioner som eksklusive ikoner og fastgørelsessamtaler. Virksomheden bekræftede i januar, at mere end 2 millioner mennesker har betalt for dets service, som er en abonnement på $3,99 pr. måned.

Snapchat Plus er i øjeblikket tilgængelig i USA, Canada, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Australien, New Zealand, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater. Hvis du bor i et af disse lande, bør du kunne bruge tjenesten på din iPhone eller Android-enhed.

Det er værd at bemærke, at Snapchat slutter sig til en voksende liste over sociale netværk, der har udrullet premium abonnementstjenester i den seneste tid. Twitter lancerede sin Twitter Blue-tjeneste , WhatsApp annoncerede WhatsApp Premium , og Telegram gjorde Telegram Premium tilgængelig.

Men Snapchat forventer ikke, at deres abonnementstjeneste vil overhale annoncer som dens vigtigste indtægtskilde.

Jacob Andreou, Snaps SVP of Product udtalte det samme i et interview med The Verge :

“Virksomheden forventer ikke, at den nye abonnementstjeneste vil være en væsentlig indtægtskilde. Annoncer kommer til at være kernen i vores forretningsmodel i den lange fremtid.”

Så selvom du betaler for Snapchat Plus, vil du stadig modtage annoncer på platformen.

Hvilke yderligere funktioner får du i Snapchat Plus?

Snapchat Plus-abonnementet er rettet mod tunge brugere af platformen, eller ifølge Jacob Andreou, de mennesker, der bruger mest tid på at kommunikere med deres nærmeste venner på Snap. Disse brugere kan prøve nye eksperimentelle funktioner, før almindelige Snapchat-brugere ser dem.

Derfor forventes funktionerne i Snapchat Plus at ændre sig over tid. Fremover vil “single-playerish”-funktioner (funktioner, der kun involverer én bruger) sandsynligvis forblive eksklusive for Plus-abonnenter. Men funktioner, der er afhængige af interaktioner, vil også blive frigivet til generelle brugere.

I øjeblikket omfatter nogle ekstra funktioner, som Snapchat Plus-abonnenter får:

 • Prioriterede historiesvar
 • Fastgør en BFF
 • Brugerdefinerede kameramuligheder
 • Chatbaggrunde
 • Indlægsvisning emoji
 • Udløb af tilpasset historie
 • Spøgelsesstier
 • Tilpassede meddelelseslyde
 • Eksklusive Bitmoji-baggrunde
 • Brugerdefinerede app-ikoner

Prioriterede historiesvar

Som Snapchat Plus-abonnent vil dine svar på andre brugeres historier være mere synlige for dem.

Fastgør en BFF

Som navnet antyder, giver denne funktion dig mulighed for at vælge en Snap-bruger som din BFF, og gemmer din samtale med denne bruger øverst i dine chats.

Relaterede indlæg  Hvad betyder DTB? Det dukker op på tiktok, WhatsApp mm.

Kun du kan se denne pin – din BFF vil ikke modtage nogen meddelelse.

Brugerdefineret kamera mulighed

Du kan også tilpasse den måde, du tager billeder og videoer på, med nye animerede optageknapper.

I stedet for at trykke på den gamle gule cirkel igen og igen, kan din optageknap forvandles til en fidget spinner, en fodbold eller endda et dansende hjerte.

Chatbaggrunde

Chatbaggrundsfunktionen lader dig vælge baggrunden for dine chats. Du kan bruge et af Snaps færdiglavede wallpapers eller et skud fra din kamerarulle til at sætte scenen for dine chats.

Indlægsvisning emoji

Emoji med postvisning giver dig mulighed for at vælge en emoji, som du vil have dine venner til at se, når de har set dine snaps.

Udløb af tilpasset historie

Snapchat Plus-abonnenter kan også indstille, hvor længe de vil have deres historier til at vare, om det er en time eller en uge. Det betyder, at du kan holde engagerende indhold synligt meget længere.

Spøgelsesstier

Ghost Trails lader dig se, hvor dine venner har været i de sidste 24 timer. Der er dog en (eller to) fangst. Du kan kun se Ghost Trails for venner, der deler deres placering med dig og har adgang til Snapchat Plus i deres land.

Tilpassede meddelelseslyde

Du kan også indstille forskellige notifikationslyde for forskellige venner, så du kan vide, hvem der sendte dig et snap uden at kigge på din telefon.

Eksklusiv Bitmoji-baggrund

På trods af at det ikke er en Snap-native-funktion, er bitmoji meget brugt på platformen. Snapchat Plus giver brugerne mulighed for at give deres Bitmojis specielle baggrunde som skinnende guld eller strandparadis.

Brugerdefinerede app-ikoner

Med brugerdefinerede appikoner kan du ændre dit Snapchat-appikon på din startskærm med nye iøjnefaldende designs. Du har over 30 brugerdefinerede ikoner at vælge imellem.

Snapchat plus prisoplysninger

Snapchat Plus koster $3,99 per måned. Dette giver dig adgang til de eksklusive funktioner nævnt ovenfor.

Sådan tilmelder du dig Snapchat Plus

Som tidligere nævnt er Snapchat Plus kun tilgængelig i visse lande. Hvis du ikke bor i disse lande, skal du vente, indtil tjenesten udvides til dit land.

Hvis du dog gør det, og du vil tilmelde dig Snapchat Plus, er det her, hvordan du gør det.

 • Åbn Snapchat og gå til din profilside ved at trykke på dit profilikon. Hvis Snapchat Plus understøtter dit område, vil du se et guldfarvet banner, der reklamerer for det. Hvis du ikke ser nogen bannere, så er Snapchat Plus ikke i dit land.
 • Tryk på banneret, og vælg løbetiden for dit abonnement. Du kan komme i gang med en 7-dages gratis prøveperiode for at teste tjenesten.
Relaterede indlæg  Hvad betyder den grønne prik i Snapchat appen på en iPhone?

Din betalingsmetode afhænger af den type enhed, du bruger. Du kan betale via Google-konto, Apple ID eller dine tilknyttede debet- eller kreditkort.

Du kan også slå hver funktion til eller fra. Det betyder, at du ikke behøver at bruge alle tjenestens funktioner. Vælg hvilke du vil have, og sluk for de andre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Snapchat?

Snapchat er en populær beskedapp, der giver brugerne mulighed for at sende billeder og beskeder, der kun er tilgængelige i kort tid, før de forsvinder.

Hvad bruges Snapchat til?

Ifølge Snap giver appen folk mulighed for at udtrykke sig selv, leve i nuet og have det sjovt.

Hvad betyder abonnement på Snapchat?

Snapchat-abonnementer giver dig mulighed for at se historier delt af offentlige profiler. Når du abonnerer på en persons historier på Snap, bliver deres indhold tilgængeligt for dig, selvom du ikke er venner.

Er Snapchat Plus det samme som Snapchat Premium?

Der tilbydes ikke noget produkt af Snapchat kaldet Snapchat Premium. Snapchat Plus er virksomhedens premium-mulighed, der giver dig adgang til eksperimentelle funktioner.

Fjerner Snapchat Plus annoncer i appen?

Nej, du vil stadig se annoncer på Snapchat, selvom du abonnerer på Snapchat Plus.

Hvor meget koster Snapchat Plus?

Snapchat Plus koster $3,99.

Hvilke lande har Snapchat Plus?

Snapchat Plus er i øjeblikket tilgængelig i følgende lande: USA, Canada, Storbritannien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Australien, New Zealand, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater. mm.