Sådan skjuler du billeder på din iPhone med iOS 16

Sådan skjuler du billeder på din iPhone med iOS 16

18. juni 2023 Slået fra Af admin

Uanset om du planlægger en særlig overraskelse til nogen, ønsker at få et pinligt billede ud af dit liv (men ikke for langt), eller bare ønsker at holde bestemte billeder skjult, er der masser af grunde til at skjule et billede på din iPhones kamera rulle. Heldigvis understøtter iOS 16 en hurtig og nem måde at adskille specifikke fotos i en låst skjult mappe.

Selvom du bare kunne slette disse billeder fra din iPhone, kan det være uvurderligt at have muligheden for hurtigt at skjule billeder på din telefon , især hvis din telefon ofte ender i hænderne på børn eller venner. Her viser vi dig, hvordan du kan skjule dine billeder på din iPhone og iPad. Senere viser vi dig også, hvordan du fjerner dem fra din skjulte mappe.

Sådan skjuler du dine billeder på din iPhone

Den hurtigste måde at skjule billeder på din iPhone, iPad eller iPod Touch er at bruge den indbyggede Fotos-app. Det fjerner de valgte billeder fra dit hovedbibliotek og fra at blive vist i søgeresultaterne.

Skjulte billeder flyttes til et dedikeret skjult album, som kan findes på siden Albums og under sektionen Hjælpeprogrammer der. Ydermere kan dit skjulte album kun ses, når du har låst det op med Face ID, Touch ID eller din enheds PIN-kode.

Relaterede indlæg  Apple er begyndt at arbejde på M5 chippen

Trin 1: Åbn Fotos – appen på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Trin 2: Find de billeder, du skal skjule.

Trin 4: Tryk på hvert billede, du gerne vil skjule.

Trin 5: Tryk på Overflow- ikonet, der vises i nederste højre hjørne. Det ligner (…) .

Trin 6: Vælg indstillingen Skjul .

Trin 7: De valgte billeder flyttes nu til det skjulte album, der er angivet under Hjælpeprogrammer på fanen Albums .

Sådan viser eller viser du skjulte billeder

Det er lige så nemt at få vist eller se skjulte billeder som at navigere til albumsiden og rulle hele vejen ned. Vi viser dig hvordan.

Trin 1: Tryk for at åbne appen Fotos .

Trin 2: Tryk på fanen Albums i bunden.

Trin 3: Rul ned og tryk på den skjulte mappe, der er angivet under Hjælpeprogrammer . Du får en Face ID- eller Touch ID-prompt på dette tidspunkt for at aktivere adgang.

Trin 4: Tryk på knappen Vælg , der vises i øverste højre hjørne.

Trin 5: Tryk på hvert billede, du vil vise.

Relaterede indlæg  Apple Pay Later: Alt hvad du behøver at vide

Trin 6: Tryk på Overflow- knappen i nederste venstre hjørne. Som før ligner den en ellipse omgivet af en cirkel.

Trin 7: Tryk på Vis- indstillingen i pop op-menuen. Billederne vil derefter flytte tilbage til deres oprindelige steder. Alternativt kan du trykke på Føj til album for at flytte dem til et bestemt album.