Sådan deler du familieadgangskoder på iOS 17

Sådan deler du familieadgangskoder på iOS 17

1. juli 2023 Slået fra Af admin

iOS 17 og  iPadOS 17  blev annonceret på WWDC 2023 sammen med  macOS 14 Sonoma . Adgangskodedeling er en af ​​de forbedringer, der kommer til dine mobile enheder med iOS 17, som introducerer et væld af nye funktioner til iPhones. Sådan deler du familieadgangskoder på iOS 17!

Adgangskodedeling ved hjælp af iCloud-nøglering med din familie er en af ​​de nye funktioner i iOS 17. Hvis du vil tilbyde din ægtefælle adgang til din Amazon-konto eller tillade dine børn at bruge dit Apple Music-abonnement, kan dette være ganske nyttigt.

Ved hjælp af denne funktion kan du oprette en delt adgangskodegruppe for dine kære eller en tæt vennekreds, med hvem du kan udveksle adgangskoder til bestemte onlinekonti.

Sådan deler du familieadgangskoder: iOS 17

Som der står bogstaveligt talt overalt i artiklen, er dette kun til iOS 17, og du skal have adgang til Developer-betaen for at prøve Apples nyeste software. 

  1. Gå til Indstillinger på din iPhone.
  2. Rul ned og tryk på Adgangskoder.
  3. Tryk på “Kom godt i gang” under Familieadgangskoder.
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Indtast dit efternavn i sektionen “Gruppenavn” .
  6. Tryk på “Tilføj personer” nederst.
  7. Find dine familiemedlemmer og klik på “Tilføj” øverst til højre.
  8. Når du har tilføjet alle dine familiemedlemmer med denne metode, skal du trykke på ” Opret” øverst til højre.
  9. Nu er det tid til at vælge, hvilke adgangskoder du vil dele. Vælg fra listen, og tryk på “Flyt”.
  10. Du er færdig!
Relaterede indlæg  Guide: Sådan skifter du land i App Store - iPhone - iPad

Hvis du vil redigere eller få adgang til de adgangskoder, som du deler med din familie, implementerede Apple også en meget nem måde at gøre det på. Du skal blot gå til Indstillinger og Adgangskoder. Der vil du se “Familie”, og når du trykker på det, vil du være i stand til at redigere alt, hvad du havde indstillet.

Hvad er familieadgangskoder på iOS 17?

Formålet med Family Passwords er at gøre det nemmere for dig og din familie at gemme adgangskoder til apps og tjenester, der bruges af flere personer på én gang. Dette kan omfatte adgang til streamingtjenester, applikationer til levering af måltider eller e-handelswebsteder, der typisk bruges af adskillige personer i en husstand fra en enkelt konto. End-to-end-kryptering og iCloud-nøgleringopbevaring bruges til at beskytte de delte adgangskoder og adgangsnøgler blandt gruppemedlemmer.

Inden for din delte gruppe kan du tilføje andre medlemmer, og disse medlemmer kan dele adgangskoder ved hjælp af deres egne enheder. Du kan også oprette yderligere delte grupper for at distribuere forskellige adgangskodesæt til forskellige målgrupper. For eksempel kan du ønske at dele nogle adgangskoder med din partner og familie, andre med dine børn og atter andre med dine nære venner.

Relaterede indlæg  Hvordan tager jeg et skærmbillede på min iPhone

Lad os tage et kig på, hvordan man deler familieadgangskoder på iOS 17 i den næste del af vores guide!