Sådan forlader du en iMessage gruppechat

Sådan forlader du en iMessage gruppechat

31. maj 2023 Slået fra Af admin

Det kan være frustrerende at håndtere uønskede gruppechatmeddelelser, der ringer på din iPhone hele dagen. Desuden nytter det ikke noget at være i en iMessage-gruppechat, hvor du ikke har set eller sendt en eneste besked i flere måneder. Heldigvis tilbyder Apple en hurtig og nem måde at forlade en gruppechat på iPhone. Jeg ville ønske, at det var lige så nemt at gå væk fra irrelevante gruppechat i det virkelige liv som at gøre det på din iPhone og iPad. I denne praktiske guide forklarer vi, hvordan du forlader en iMessage-gruppechat, og hvad du skal gøre, når du ikke kan efterlade en gruppetekst på din iPhone.

Så næste gang din iPhone bliver bombarderet med gruppechatmeddelelser, vil dette nyttige iMessage-tip hjælpe dig med at fjerne støjen.

Sådan forlader du iMessage-gruppechat på iPhone

Bemærk: Du kan kun forlade en iMessage-gruppechat, hvis der er tre personer mere end dig i den gruppe. Hvis en gruppechat har en eller flere Android-brugere, er det ikke længere en iMessage-gruppechat, det er snarere en SMS-gruppechat. Og desværre kan du ikke efterlade en SMS- eller MMS-gruppechat på din iPhone.

1. Gå til appen Beskeder, og åbn den gruppechat, du vil forlade.

2. Tryk her på medlemsikonerne øverst i samtalen.

3. For at forlade en gruppechat på iPhone, der kører på iOS 16 eller iOS 15, skal du rulle ned til bunden og trykke på ” Forlad denne samtale .”

4. For at forlade en iMessage-gruppechat på iOS 14 skal du trykke på knappen “i” (info) og vælge indstillingen “Forlad denne samtale”. 

5. Tryk igen på ” Forlad denne samtale” for at bekræfte din beslutning.

6. Når du forlader en iMessage-gruppechat på iPhone, vil alle de andre medlemmer se en besked, der indikerer, at du har forladt gruppen. Du vil også se meddelelsen ” Du forlod samtalen ” nederst.

Sådan slår du lyden fra en gruppechat på iMessage

Hvis indstillingen “Forlad denne samtale” er nedtonet i en gruppechat (muligvis på grund af Android-brugere i chatten), og du ikke kan fjerne dig selv, kan du i stedet vælge at slå samtalen fra. Denne mulighed er praktisk, når du er frustreret over hyppige meddelelser, men ikke ønsker at forlade gruppechatten. Når du slår samtalen fra, vil du stadig modtage alle beskeder, men din iPhone sender dig ingen meddelelser.

Relaterede indlæg  Sådan skjuler du billeder på din iPhone med iOS 16

Når det er sagt, her er, hvordan du kan slå en iMessage-gruppechat fra på din iPhone:

1. Gå til den gruppechat, du vil slå lyden fra, og tryk på medlemsikonerne øverst.

2. På iOS 14 eller tidligere skal du trykke på knappen i (info) for at få adgang til indstillingen for gruppechat. For iOS 15 eller iOS 16 skal du springe dette trin over og gå over til næste trin.

3. Rul derefter ned og slå ” Skjul advarsler ” indstillingen TIL.

4. Tryk derefter på “Udført” øverst til højre, og det er det.

5. Alternativt kan du åbne appen Beskeder og finde den gruppesamtale, du vil slå lyden fra. Stryg derefter til venstre over chatten og tryk på “Alerts”-ikonet for at slå meddelelser fra.

Når du slår denne mulighed til, vil du se et Skjul advarsler-ikon i højre side af samtalen. På iOS 14 eller tidligere vil du se et måneikon ved siden af ​​gruppechatten.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du forlade en iMessage-gruppechat?

Ja, det kan du, men der er et par begrænsninger. Du kan afslutte en iMessage-gruppechat, så længe der er tre eller flere personer i gruppen, og alle bruger en iPhone eller iPad.

Hvordan forlader man en iMessage-gruppechat med Android-brugere?

Hvis en gruppechat har en eller flere Android-brugere, er det ikke længere en iMessage-gruppechat, det er snarere en SMS-gruppechat. Og du kan desværre ikke efterlade en SMS- eller MMS-gruppechat på din iPhone. For at forlade en gruppechat skal samtalen være i iMessage på iOS-enheder. Kort sagt, du kan ikke fjerne dig selv fra iPhone-gruppechat med Android-brugere.

Hvordan ignorerer jeg en gruppetekst på iPhone?

For at slå meddelelser fra en gruppechat på din iPhone fra, skal du åbne samtalen og trykke på gruppeikonet ved tryk. Flyt derefter ned og slå indstillingen Skjul advarsler TIL.

Vises det, når du forlader en gruppechat på iPhone?

Ja, hver gang du forlader en gruppe iMessage-chat, sendes en besked til gruppen, der viser medlemmer, som du har forladt.

Sådan forlader du en gruppechat med 3 personer på iMessage

Du kan ikke forlade en gruppechat med kun 3 personer på iMessage. Muligheden for at forlade samtalen er kun tilgængelig, når der er fire eller flere medlemmer i en gruppechat.

Hvordan forlader man en gruppechat på iPhone 11?

At forlade en gruppechat på iPhone 11 er en ligetil proces. Bare åbn den gruppechat og tryk på medlemsikonet ved tryk. Rul til bunden, tryk på Forlad denne samtale og bekræft din beslutning. Du kan blot følge disse trin for at forlade en iMessage-gruppechat på iOS 16 og iOS 15.