Sådan deaktiveres Android Auto

Sådan deaktiveres Android Auto

21. maj 2023 Slået fra Af admin

Hvad skal man vide

 • På din Android-enhed skal du navigere til Indstillinger > Apps > Se alle apps .
 • Vælg Android Auto , og vælg Deaktiver .
 • Alternativt kan du slå Autostart fra og glemme din bil i selve appen.

Denne vejledning vil forklare, hvordan du deaktiverer Android Auto, så den ikke starter automatisk, når du tilslutter din Android-telefon til din bil. Instruktionerne gælder for enheder, der kører Android 9 til 11.

Hvordan slår du Android Auto fra?

Hvis du kører en telefon med Android 9 eller ældre , kan du fjerne Android Auto helt fra din enhed ved at gå til Indstillinger > Apps og meddelelser > Se alle apps og derefter vælge Android Auto og Afinstaller .

Du kan ikke længere afinstallere Android Auto på nyere versioner af Android. Du kan dog deaktivere den, så den ikke længere starter, når du tilslutter din telefon til din bil. Der er også nogle andre tricks, der er værd at prøve.

Det næste trin du kan prøve, hvis ingen af ​​ovenstående gør tricket, er at deaktivere Android Auto i din bil. Det varierer dog dramatisk afhængigt af køretøjsproducenten, så det bedste er at søge efter din bil og deaktivere Android Auto . Alternativt kan du tjekke dit køretøjs manual eller tale med en repræsentant hos producenten for yderligere hjælp.

 1. Naviger til Indstillinger .

 2. Vælg Apps og meddelelser .

 3. Vælg Se alle apps .

 4. Vælg Android Auto fra listen.

 5. Vælg Deaktiver .

Sådan glemmer du din bil på Android Auto

En anden mulighed, du kan prøve, er at “glemme” din bil i appen, så Android Auto ikke automatisk kan oprette forbindelse til denne nu ukendte bil igen.

 1. Åbn appen Indstillinger , og søg efter Android Auto .

 2. Vælg punktet Indstillinger .

 3. Vælg Tidligere tilsluttede biler , og vælg derefter menuikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.

 4. Vælg Glem alle biler .

Sådan slår du automatisk Android Auto-start fra

Du kan også slå Android Autos autostartfunktion fra, så den ikke starter, når du tilslutter den til din bil.

 1. Åbn appen Indstillinger , og søg efter Android Auto . Vælg punktet Indstillinger .

 2. Se efter et menupunkt kaldet Start Android Auto automatisk. Vælg det, og slå det derefter fra, hvis det er muligt; ellers skal du vælge Hvis brugt på det sidste drev . På den måde starter den ikke automatisk, når du ikke bruger den næste gang.

Hvorfor kan jeg ikke deaktivere Android Auto?

Hvis du bruger en moderne Android-telefon, bør du have mulighed for at deaktivere Android Auto. Ældre telefoner, der kører Android 9 eller tidligere, havde mulighed for at afinstallere applikationen, men det er en standardapplikation på moderne enheder.

Ovenstående tips burde hjælpe dig med at deaktivere Android Auto, men hvis de ikke får dig, hvad du ønsker, kan du altid prøve at købe en dedikeret biloplader. Da det tilbyder en USB-forbindelse kun til strøm, snarere end data, bør den ikke udløse Android Auto og vil lade dig oplade din telefon og oprette forbindelse til din bil direkte via Bluetooth , hvis du foretrækker det.

 

FAQ
 • Hvad sker der, hvis jeg deaktiverer Android Auto?

  Hvis du deaktiverer Android Auto, vil din telefon ikke automatisk oprette forbindelse til din bil, når du tilslutter den. Du kan stadig bruge apps, der fungerer med Android Auto, men de vises ikke på din instrumentpanel.

 • Hvordan deaktiverer jeg Android Auto på en Samsung-enhed?

  Ovenstående instruktioner bør fungere, uanset hvem der har lavet din telefon. Så længe du kører den nyeste version af Android, kan du deaktivere den ved at gå til Indstillinger > Apps og meddelelser > Se alle apps > Android Auto > Deaktiver .

Relaterede indlæg  ChatGPT er nu tilgængelig til Android - Virker også snart i Danmark