1. maj 2023 Slået fra Af admin

En af de fedeste funktioner, der har prydet Apple Watch Ultra, er “Night Mode”. Det, der gør det så praktisk, er evnen til at forbedre din seeroplevelse. Så hvis du endnu ikke skal udrede denne funktion, så lad mig vise dig, hvordan du aktiverer nattilstand på Apple Watch. 

Aktiver og brug nattilstand på Apple Watch Ultra : Hurtig vejledning

For at komme i gang, lad os først finde ud af mere om nattilstanden, og hvorfor den bliver udråbt til at være en fantastisk tilføjelse til Apple Watch.

Hvad er nattilstand på Apple Watch Ultra, og hvordan virker det? 

Som nævnt ovenfor er nattilstand designet til at forbedre din visning i mørke eller svagt oplyste omgivelser. Når den er aktiveret, sætter den et rødt filter på skærmen for at give en mere beroligende seeroplevelse i mørke.

Ved at gøre grænsefladen rød og fjerne det skadelige nethindeændrende blå lys, letter det belastningen af ​​dine øjne i mørke omgivelser. Som et resultat føler du dig tryg ved at se skærmen.

Det er værd at påpege, at på andre Apple Watch-modeller, når du ser på uret eller ved et uheld vipper håndleddet i mørke, har det en tendens til at påvirke dit nattesyn. Takket være evnen til at beskytte nattesyn kan Night Mode være et stort aktiv for astronomer og opdagelsesrejsende.

Relaterede indlæg  Hvad er Name Drop - iOS 17 Name Drop / Dit digitale visitkort

Er der nogen begrænsning for nattilstanden? 

Bemærk, at Night Mode er eksklusivt til Apple Watch Ultra. Desuden understøtter det kun Wayfinder urskiven.

Sådan aktiverer du nattilstand på Apple Watch Ultra 

Trin 1. For at komme i gang skal du stryge til den nye Wayfinder-urskive på dit Apple Watch Ultra.

Trin 2. Drej nu den digitale krone for at aktivere ‌Nattilstand‌.

Sådan deaktiveres nattilstand på Apple Watch Ultra

Hvis du senere ønsker at slå nattilstanden fra på dit Apple Watch Ultra, skal du blot dreje den digitale krone i den modsatte retning. Ja, det er præcis, hvad du skal gøre for at deaktivere denne funktion.

Ofte stillede spørgsmål

1. Er Apple Watch Ultra det værd?

Uanset om du er en udholdenhedsatlet, udendørs eventyrer eller havudforsker, er Apple Watch Ultra noget for dig. I betragtning af den førsteklasses byggekvalitet og et væld af sundhedscentrerede funktioner, er Ultra den pris værd, du måtte betale for den.

2. Er Apple Watch Ultra unisex?

Selvom Apple mærker Apple Watch Ultra som et unisex smartwatch, er den bærbare enhed mere rettet mod mænd takket være dens muskuløse profil.

Relaterede indlæg  Hvordan tilføjer jeg min Gmail-konto i iOS 16 på iPhone og iPad

Logger af…

Værsgo! Så det er sådan, du kan aktivere og bruge nattilstand på dit Apple Watch Ultra. Efter hvad jeg kan fortælle, kommer det til at vinde et væld af kærlighed fra brugere.