Hvad er iOS 17 Advarsel om Sensitive Content, og hvordan aktiveres det?

Hvad er iOS 17 Advarsel om Sensitive Content, og hvordan aktiveres det?

27. juni 2023 Slået fra Af admin

iOS 17 , den seneste udgivelse af Apples styresystem, byder på et væld af spændende funktioner og forstærker dets engagement i brugersikkerhed.

En bemærkelsesværdig tilføjelse er iOS 17 Sensitive Content Warning-funktionen, designet til at forbedre iPhone-sikkerheden og give brugerne større kontrol over deres seeroplevelse.

Hvad er iOS 17 Advarselsfunktion for følsomt indhold?

Advarslen om følsomt indhold er en ny funktion introduceret i iOS 17, der har til formål at beskytte brugernes privatliv ved at vise advarsler og afskærme mod følsomt indhold på din enhed.

Dette kraftfulde værktøj fungerer som en beskyttelse for følsomme oplysninger modtaget under FaceTime-opkald, tekstbeskeder og indhold, der deles via AirDrop.

Funktionen Advarsel om følsomt indhold tjener som en værdifuld forsvarslinje. Det fungerer som en barriere mod forskellige former for følsomt indhold, herunder eksplicitte billeder og videoer, vold, dyre- og menneskemishandling, seksuel chikane og andet stødende materiale.

Ved lokalt at gemme data på din enhed hjælper iOS 17-funktionen Advarsel om følsomt indhold dig med at fjerne bekymringer om potentielle datalækager og forbedrer den overordnede sikkerhed på din iPhone.

Relaterede indlæg  Hvordan den nye ChatGPT iPhone-app kan hjælpe dig med at få tingene gjort

Sådan aktiverer du iOS 17 Advarselsfunktion for følsomt indhold

For at sikre en sikrere og mere kontrolleret digital oplevelse giver iOS 17 dig mulighed for at aktivere funktionen Advarsel om følsomt indhold for udvalgte apps, der understøtter det.

I øjeblikket er denne funktion tilgængelig for AirDrop, Messages, FaceTime og Contact plakater.

Sådan aktiverer du iOS 17-funktionen Advarsel om følsomt indhold på din iPhone:

  1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone
  2. Rul ned og tryk på Privatliv og sikkerhed
  3. Find og vælg Advarsel om følsomt indhold
  4. På det følgende skærmbillede finder du en vippekontakt. Sørg for, at den er tændt

Når den er aktiveret, skal du navigere til sektionen Apps og adgang, hvor du finder individuelle vippekontakter til AirDrop, Messages og Video Messages. Aktiver hver af disse skifter.