Sådan bruger du iMessage på Windows 11

Sådan bruger du iMessage på Windows 11

16. maj 2023 Slået fra Af admin

Apples iMessage er ikke så universel som nogle af de bedste beskedprogrammer , men som en standardapp er den ekstremt populær og kan betragtes som en af ​​de bedste Mac-apps . Det er dog en Apple-eksklusiv app, så det er ikke nemt at få den til at fungere et andet sted. Heldigvis er der dog nogle tricks, du kan bruge til at få iMessage til at fungere på Windows. Sådan gør du.

Sådan bruger du iMessage på Windows ved hjælp af Phone Link

Du kan forbinde din iPhone med Windows via Phone Link-appen, hvilket giver dig hurtig og nem adgang til iMessage fra din pc.

Trin 1: Du skal bruge iOS 14 eller nyere og den nyeste version af Windows 11 for at bruge Phone Link-appen med Windows, så hvis du har brug for det, skal du opdatere din iPhone og Windows-installation til de nyeste versioner .

Trin 2: Søg efter appen “Phone Link” i Windows-søgning, og vælg det tilsvarende resultat for at starte det. Hvis du ikke kan finde den, kan du manuelt downloade applikationen, her.

Trin 3: Når du bliver bedt om det, skal du vælge iPhone fra de tilgængelige muligheder.

Trin 4: Følg instruktionerne på skærmen for at forbinde din telefon via Bluetooth, og bekræft alle anmodninger om synkronisering og tilladelser.

Trin 5: På din iPhone skal du give tilladelse til appen i dine Bluetooth-indstillinger.

Trin 6: Når opsætningen er fuldført, bør du se din iPhone spejlet i Phone Link-appen med adgang til beskeder, opkald og kontakter, hvilket giver dig nem iMessage-adgang på Windows.

Sådan bruger du iMessage på Windows ved hjælp af en MacBook

En anden måde at få iMessage på Windows er at bruge Chrome Remote Desktop. Først skal du dog konfigurere dine iOS- og Mac-enheder.

Trin 1: Åbn appen Indstillinger på din iPhone, og vælg din Apple ID-konto .

Relaterede indlæg  Sådan tænder og slukker du din Apple Watch

Trin 2: Vælg iCloud .

Trin 3: Hvis det ikke allerede er det, skal du skifte Beskeder til grønt for at bekræfte, at det bruger iCloud.

Trin 4: Skift over til din MacBook, og start appen Beskeder . Log derefter på med dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du har aktiveret to-faktor-godkendelse, skal du indtaste din bekræftelse, når du bliver bedt om det.

Trin 5: I appens menulinje skal du vælge Beskeder efterfulgt af Præferencer.

Trin 6: Vælg fanen iMessage , når den dukker op.

Trin 7: Aktiver om nødvendigt din konto og beskeder i iCloud.

Trin 8: Aktiver nummeret og e-mailadressen, som du vil bruge med iMessage på Windows.

Trin 9: Vælg, hvor du vil have nye samtaler til at starte, og vælg derefter knappen Synkroniser nu .

Trin 10: Nu hvor iMessage fungerer, skal vi konfigurere Chrome Remote Desktop.

Download Chrome-browseren fra den officielle hjemmeside og installer applikationen.

Trin 11: Log ind på din Google-konto i Chrome – eller lav en, hvis du ikke har en.

Trin 12: Naviger til Chrome Remote Desktop-siden, og vælg Del denne skærm. Vælg derefter den blå downloadknap ud for Del denne skærm, efterfulgt af knappen Tilføj til Chrome i pop op-vinduet. Det vil downloade Chrome Remote Desktop-udvidelsen.

Trin 13: For at bruge iMessage på Windows skal din Mac forblive aktiv, så det kan være værd at navigere til Systemindstillinger > Energisparer og indstille din Mac til ikke at sove automatisk, når skærmen er slukket. Alternativt kan du aktivere Mac’en, mens du bruger iMessage og lade den gå i standby, når den ikke er i brug.

Trin 14: Installer Chrome på din Windows-pc eller bærbare computer fra det officielle websted , hvis du ikke allerede har det, og log ind med din konto, eller opret en, hvis du ikke har en.

Relaterede indlæg  Fungerer NameDrop ikke på iPhone? 7 ting du kan prøve

Trin 15: Naviger til Chrome Remote Desktop-udvidelsessiden , og vælg Føj til Chrome for at tilføje udvidelsen til din Chrome-installation.

Trin 16: På din MacBook skal du navigere til Chrome Remote Desktop-webappen og vælge Del denne skærm > + Generer kode.

Trin 17: På din Windows-pc skal du navigere til Chrome Remote Desktop-webappen og vælge Del denne skærm. Indtast derefter den kode, du genererede på din MacBook, under overskriften Opret forbindelse til en anden computer .

Trin 18: Når du bliver bedt om det på din MacBook, skal du give tilladelse til forbindelserne.

Hvis du fulgte disse trin korrekt, skulle du nu have din Mac-skærm streamet til din Windows-pc. Du kan derefter starte iMessage-appen gennem din streamede MacBook.