Sådan aktiverer du den nye iOS 17 Contact Widget

Sådan aktiverer du den nye iOS 17 Contact Widget

8. juni 2023 Slået fra Af admin

Med udgivelsen af ​​iOS 17 har Apple introduceret en praktisk funktion, der giver brugerne mulighed for at aktivere dedikerede opkalds- og beskedknapper til en iOS 17-kontaktwidget på deres startskærm. 

Denne funktion strømliner processen med at starte et opkald eller en besked direkte fra startskærmen, hvilket eliminerer behovet for at navigere til kontaktpersonens side i appen Kontakter.

 I denne artikel vil vi undersøge, hvordan du aktiverer og bruger disse nye knapper, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at holde forbindelsen til dine kontakter.

Funktionaliteten af ​​den nye iOS 17 Contact Widget

Den lille kontakt-widget på din startskærm har nu tydelige opkalds- og beskedknapper, så du kan oprette forbindelse til dine kontakter med blot et enkelt tryk. Hvis en kontakt har flere kommunikationsmuligheder, såsom FaceTime eller flere telefonnumre, kan du vælge din foretrukne kontaktmetode i Widget-indstillingerne.

Denne forbedring giver brugerne mulighed for ubesværet at nå ud til deres foretrukne kontakter uden behov for yderligere trin.

Sådan aktiverer du den nye iOS 17 Contact Widget

For at aktivere de nye opkalds- og beskedknapper for en kontakt-widget på din startskærm skal du følge de enkle trin nedenfor. Bemærk venligst, at disse knapper i øjeblikket kun er tilgængelige for den lille kontakt-widget, og din iPhone skal køre iOS 17.

Hvis du ikke har opdateret din enhed endnu, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering for at installere den seneste tilgængelige opdatering.

Tilføj en lille kontakt-widget

Begynd med at tilføje en lille kontakt-widget til din startskærm. Hvis du allerede har en, kan du fortsætte til trin 2. Sådan tilføjer du en lille kontakt-widget:

 1. Lås din iPhone op, og tryk og hold på din startskærm
 2. Find og tryk på plus-ikonet (+) i øverste venstre hjørne
 3. Rul ned og vælg “Kontakter”
 4. Tryk på “+ Tilføj widget” under den lille widget til dine kontakter
 5. Widgetten vil blive tilføjet til din startskærm. Tryk på “Udført” i øverste højre hjørne for at afslutte redigeringstilstanden
Relaterede indlæg  Hvordan den nye ChatGPT iPhone-app kan hjælpe dig med at få tingene gjort

Aktivering af opkalds- og beskedknapperne

Når du har tilføjet kontakt-widgetten til din startskærm, skal du følge disse trin for at aktivere opkalds- og beskedknapperne:

 1. Lås din enhed op, og tryk og hold på din startskærm for at gå ind i redigeringstilstand
 2. Tryk på den nyligt tilføjede kontaktwidget for at få adgang til dens indstillinger
 3. Vælg den foreslåede kontakt ud for “Kontakt” for at vælge den ønskede person, du ønsker at kontakte ved hjælp af widgetten
 4. Tryk på og vælg den kontakt, du vil tildele til widgetten
 5. Kontakten vil nu blive tildelt widgetten. Aktiver til/fra-knappen for “Vis knapper”
 6. Hvis kontakten har flere telefonnumre, bliver du bedt om at tildele et nummer for hver knap. Tryk på “Vælg” ved siden af ​​”Besked” for at vælge det foretrukne nummer til at sende en besked til kontakten
 7. Vælg det foretrukne telefonnummer og, hvis det er relevant, vælg den relevante tjeneste, du ønsker at bruge til at kontakte dem
 8. På samme måde skal du trykke på “Vælg” ved siden af ​​”Ring” og vælge den foretrukne kontaktmetode til at starte et opkald
 9. Tryk på et tomt område for at afslutte redigeringen af ​​widgetten
 10. Tryk på “Udført” i øverste højre hjørne for at afslutte redigeringstilstanden

Du kan nu nemt sende en besked til din kontaktperson ved at trykke på beskedikonet eller starte et opkald ved at trykke på opkaldsikonet i kontaktwidgetten på din startskærm.

Relaterede indlæg  sidder iOS 17 softwareopdatering fast? 20 måder at løse det på!

Ring op-knappen vil direkte starte et opkald uden nogen bekræftelse, så det er vigtigt at være opmærksom på dette for at undgå utilsigtede opkald til din valgte kontakt.

Tilgængelighed af opkalds- og beskedknapper til større widgets

Desværre understøtter de mellemstore og store kontakt-widgets i iOS 17 ikke opkalds- og beskedknapperne. Du kan kun vælge de kontakter, du ønsker at tildele til disse widgets, uden mulighed for at aktivere de dedikerede knapper.

Ved at aktivere og bruge de nye opkalds- og beskedknapper i kontaktwidgetten på din iOS 17-startskærm, kan du nemt oprette forbindelse til dine kontakter med et enkelt tryk.