Tid til at sige farvel til My Photo Stream – Apple sletter appen.

Tid til at sige farvel til My Photo Stream – Apple sletter appen.

10. juli 2023 Slået fra Af admin

Sletter Apple billeder i juli? Svaret på det spørgsmål er: “Desværre, ja.” Der er ikke meget tid tilbage, hvis du vil lokalt bevare nogen fotos fra Apples My Photo Stream, før den udgår den 26. juli 2023.

Et skylagersystem med begrænset plads kaldet My Photo Stream gav dig mulighed for at prøve iCloud gratis. Du kan nemt overføre dine 1.000 seneste billeder på tværs af dine Apple-enheder, fordi de ville blive gemt i skyen i 30 dage.

Du skal konfigurere og bruge iCloud-fotos for at beholde dem i længere tid. Apple mener utvivlsomt, at My Photo Stream er unødvendigt, fordi iCloud Photos også tilbyder en gratis prøveversion, der giver dig mulighed for at gemme 5 GB billeder gratis, hvilket formentlig er grunden til, at den udgår.

Min fotostream: Sletter Apple billeder i juli?

Om cirka to uger vil Apple permanent slette et fotoalbum fra iPhones, og selskabet er holdt op med at tilføje fotografier til det. Det blev annonceret officielt af virksomheden før.

En iCloud-funktion kaldet My Photo Stream blev først introduceret i 2011. Funktionen giver brugerne mulighed for at se billeder, der er optaget på én enhed på en anden enhed, der har My Photo Stream slået til, ved et øjeblik at uploade dem til skyen. Brugere kan også importere billederne til denne enhed. My Photo Stream kan indeholde op til 1.000 billeder i omkring 30 dage. Derefter sletter Apples iCloud dem automatisk.

Brugere opfordres dog til at gemme billeder, de måtte have, i det fotoalbum, der snart skal slettes, da det ikke længere vil være tilgængeligt om et par dage.

Relaterede indlæg  iPhone voicemail virker ikke: Sådan repareres det

“Min fotostream er planlagt til at blive lukket den 26. juli 2023. Som en del af denne overgang stopper nye fotouploads til My Photo Stream fra dine enheder en måned før, den 26. juni 2023. Alle billeder uploadet til tjenesten før denne dato forbliver i iCloud i 30 dage fra uploaddatoen og vil være tilgængelig på alle dine enheder, hvor Min fotostream i øjeblikket er aktiveret. Inden den 26. juli 2023 vil der ikke være nogen billeder tilbage i Min fotostrøm, og tjenesten vil blive lukket ned,” sagde virksomheden i sin officielle meddelelse.

Hvor er Min fotostream på iPhone?

Nu hvor vi besvarede dit spørgsmål: “Sletter Apple billeder i juli?” lad os gå videre til detaljerne om tjenesten. Åbn Fotos, vælg “Albums”, og tryk derefter på “Min fotostream” for at få adgang til Min fotostream på en iPhone eller iPad. På en Mac skal du åbne Fotos-softwaren og tjekke i sidebjælken under “Fotos” eller “Albums” for “Min fotostream”.

Du kan også få adgang til Min fotostream på iCloud til Windows. En ‘iCloud Photos’-mappe genereres i File Explorer, hvis Fotos er aktiveret. Windows-pc’en modtager derefter en automatisk download af nye iPhone-billeder. Brugere af Windows 10 kan se mappen ved at søge efter ‘iCloud Photos’ på deres computer.

Hvorfor sletter Apple mine billeder?

Apple mener, at iCloud Photos er en bedre mulighed end My Photo Stream, og derfor har virksomheden ikke længere brug for en ekstra funktion. Dette betyder, at det Cupertino-baserede firma måske kan koncentrere sig bedre om iCloud Photos og bringe nye funktioner.

Relaterede indlæg  iPad vil ikke tænde: Hvordan løser jeg det?

“My Photo Stream er en separat tjeneste fra iCloud Photos. Fremover er iCloud Photos den bedste måde at holde de billeder og videoer, du tager, opdaterede på alle dine enheder og sikkert gemt i iCloud. Hvis du allerede har iCloud Photos aktiveret på alle dine enheder, behøver du ikke at gøre andet – dine billeder er allerede uploadet og gemt i iCloud,” lød meddelelsen.