Sådan bruger du Standby tilstand på iOS 17

Sådan bruger du Standby tilstand på iOS 17

19. juli 2023 Slået fra Af admin

Klar til at låse op for din iPhones potentiale med iOS 17? Den er spækket med funktioner, der vil gøre dit liv enklere. En sådan funktion er Standby-tilstand. Det er i bund og grund en intelligent lille skærm, der forbliver aktiv, mens din iPhone oplades. Selvom vi er relativt nye til at bruge det, er vi allerede blevet forelsket i det.

StandBy-tilstanden fungerer glimrende med iPhone 14 Pro -modellerne på grund af deres altid tændte skærm. Du behøver dog ikke eje den nyeste iPhone-model for at drage fordel af denne funktion. Så længe din enhed kan køre iOS 17, er du godt i gang!

Sådan bruger du det

For at begynde din rejse med StandBy-tilstand skal du bruge en iPhone 14 med iOS 17 offentlige beta.

  • Det første skridt er en leg: Sæt din enhed på vågeblus, drej den til liggende tilstand, og begynd at oplade. Du kan frit bruge enhver metode til opladning, det være sig kablet, trådløs Qi eller MagSafe. Sæt din iPhone på en opladningsstander i liggende tilstand, eller sæt den i, drej den og skub den op.
  • I det øjeblik du ser en prompt om at begynde at bruge “StandBy”, skal du bare trykke på Fortsæt. Der er ingen kompliceret opsætningsprocedure involveret. Når du er i standby-tilstand, præsenteres du for tre muligheder: widgetvisning, fotos eller en urskive. Du er velkommen til at stryge til venstre og udforske dem alle.
  • Hvis du er ivrig efter at tilpasse widgetvisningen, skal du trykke længe på uret eller kalenderen og låse din telefon op, hvis det kræves. Du kan tilpasse begge sider af skærmen ved at tilføje eller fjerne widgets, ligesom du ville gøre på din iPhones startskærm. Som standard vil din enhed cykle gennem widgets baseret på dens algoritmer, men du har friheden til at slå denne funktion til eller fra.
  • Det er lige så ligetil at tilpasse billedvisningen. Tryk længe på skærmens midte, og tryk på plusikonet for at vælge et fotoalbum, der skal vises. Hvis du ikke vælger et album, viser din telefon de udvalgte billeder fra fanen “Til dig” i appen Fotos.
  • Når det kommer til urvisningen, er der fem forskellige stilarter at vælge imellem, hvoraf de fleste kan tilpasses. Rul op og ned for at udforske forskellige stilarter, og tryk længe på skærmens center for tilpasningsmuligheder. Tryk på den hvide cirkel i nederste højre hjørne for at ændre farvepaletten for den valgte urstil.
Relaterede indlæg  Sådan tænder og slukker du din Apple Watch

Grav lidt dybere, og du vil finde yderligere StandBy-muligheder i indstillingsmenuen.

Gå over til Indstillinger > Standby. Her kan du slå StandBy-tilstand helt fra eller deaktivere meddelelser, mens StandBy-tilstand er aktiv (den er slået til som standard). Du kan endda deaktivere nattilstand, hvis du ikke ønsker, at skærmen skal skifte til en blødere rød nuance i et mørkt rum.

StandBy-tilstand kan også prale af en cool funktion, som du ikke finder i indstillingsmenuen. Når du bruger StandBy-tilstand med certificerede MagSafe-opladere, vil din iPhone huske din foretrukne visning for hver oplader. Så du kan vælge en praktisk widgetvisning til køkkenet og en afslappet urskive til din sengekant – kraften til at personliggøre er virkelig i dine hænder. Nyd StandBy-oplevelsen!