Virker Android Chrome ikke?: Sådan løser du det

Virker Android Chrome ikke?: Sådan løser du det

19. juli 2023 Slået fra Af admin

Mange brugere har for nylig stødt på Android Chrome-nedbrudsfejlen på sociale medieplatforme.

Android Chrome er en af ​​de mest populære webbrowsere i verden, og det er der god grund til. Det er hurtigt, sikkert og nemt at bruge. Men som enhver software er den ikke immun over for at gå ned.

Hvis du oplever, at Android Chrome går ned, skal du ikke bekymre dig, du er ikke alene. Dette problem er relativt almindeligt, og der er en række ting, du kan gøre for at løse det.

Hvorfor går Android Chrome ned?

Der er en række årsager til, at Chrome kan gå ned på din Android-enhed.

Nogle af de mest almindelige årsager omfatter:

 • Forældet version af Chrome : Hvis du bruger en forældet version af Chrome, kan der være større sandsynlighed for, at den går ned. Sørg for, at du har den nyeste version af Chrome installeret
 • Ødelagte data : Hvis dine Chrome-data bliver ødelagte, kan det få appen til at gå ned. Du kan prøve at rydde Chrome-appens cache og data for at løse dette problem
 • Hardwareacceleration : Hardwareacceleration kan nogle gange få Chrome til at gå ned. Hvis du oplever dette problem, kan du prøve at deaktivere hardwareacceleration i Chromes indstillinger
 • Malware : Malware kan også få Chrome til at gå ned. Hvis du har mistanke om, at din enhed er inficeret med malware, bør du scanne den med et velrenommeret antivirusprogram
 • Andre apps : Nogle gange kan andre apps forstyrre Chrome og få den til at gå ned. Hvis du oplever dette problem, kan du prøve at lukke andre apps, som du ikke bruger

Sådan løses Android Chrome-nedbrudsproblemer

Hvis du oplever problemer med Android Chrome, der går ned på din enhed, kan du følge disse trin for at prøve at løse problemet:

 • Genstart din enhed
 • Opdater Chrome
 • Ryd Chromes cache og data
 • Deaktiver hardwareacceleration
 • Scan din enhed for malware
 • Geninstaller Chrome

Genstart din enhed

Nogle gange kan en simpel genstart hjælpe med at løse mindre softwarefejl. Tryk og hold tænd/sluk-knappen på din Android-enhed, og vælg derefter “Genstart” eller “Genstart” fra menuen, der vises.

Når enheden genstarter, kan du prøve at åbne Chrome igen for at se, om problemet med Android Chrome-nedbrud fortsætter.

Opdater Chrome

Det er vigtigt at holde din Chrome-browser opdateret for stabilitet og fejlrettelser. Følg disse trin for at opdatere Chrome på din Android-enhed:

 1. Åbn appen Google Play Butik på din enhed
 2. Tryk på menuikonet (normalt tre vandrette linjer) i øverste venstre hjørne af skærmen
 3. Vælg ” Mine apps og spil ” fra menuen
 4. Under fanen ” Opdateringer ” skal du finde Chrome og trykke på knappen ” Opdater ” ved siden af ​​den, hvis den er tilgængelig
Relaterede indlæg  Sådan deaktiveres Android Auto

Hvis der ikke er nogen “Opdater”-knap, betyder det, at Chrome allerede er opdateret, og årsagen til dit Android Chrome-nedbrudsproblem er noget andet end en forældet app.

Ryd Chromes cache og data

Rydning af cachen og dataene i Chrome-appen kan hjælpe med at løse problemer relateret til beskadigede eller modstridende data. Sådan kan du gøre det:

 1. Gå til din Android-enheds Indstillinger
 2. Rul ned og vælg ” Apps ” eller ” Applications ” (navnet kan variere afhængigt af din enhed)
 3. Find og tryk på ” Chrome ” fra listen over installerede apps
 4. På infosiden for Chrome-appen skal du vælge ” Lager og cache ” eller lignende muligheder
 5. Tryk på ” Ryd cache ” for at fjerne midlertidige filer gemt af Chrome
 6. Tryk derefter på ” Ryd data ” eller ” Administrer plads ” og vælg ” Ryd alle data ” eller lignende muligheder for at slette Chromes gemte data

Bemærk : Dette vil logge dig ud af alle websteder eller tjenester, du var logget ind på i Chrome.

Deaktiver hardwareacceleration

Hardwareacceleration er en funktion, der bruger din enheds hardware til at forbedre browserens ydeevne. Men i nogle tilfælde kan det forårsage nedbrud.

Sådan deaktiverer du hardwareacceleration i Chrome Android-appen:

 1. Åbn Chrome, og tryk på menuikonet med tre prikker i øverste højre hjørne
 2. Vælg ” Indstillinger ” fra menuen
 3. Rul ned og tryk på ” Avanceret ” eller ” Avancerede indstillinger “
 4. Find sektionen ” System “, og slå ” Brug hardwareacceleration, når tilgængelig ” fra

Efter at have gjort det, genstart appen og se, om det gjorde tricket for at løse Android Chrome-nedbrudsproblemet.

Scan din enhed for malware

Ondsindet software kan nogle gange forstyrre den normale funktion af Chrome og forårsage nedbrud. Det er en god praksis at scanne din Android-enhed med jævne mellemrum for malware, da Google Play Butik har en historie med at inkludere malware i sit appkatalog .

Relaterede indlæg  Sådan bruger du emojis på Chromebook

Installer en velrenommeret antivirus- eller anti-malware-app fra Google Play Butik, såsom Avast , Bitdefender eller Malwarebytes , og kør en fuld scanning af din enhed. Følg appens instruktioner for at fjerne eventuelle opdagede trusler.

Geninstaller Chrome

Hvis alt andet fejler, kan du prøve at afinstallere og geninstallere Chrome-appen på din Android-enhed. Dette kan hjælpe med at løse eventuelle underliggende problemer med app-installationen.

Sådan geninstallerer du Chrome:

 1. Gå til din Android-enheds Indstillinger
 2. Rul ned og vælg ” Apps ” eller ” Applications “
 3. Find og tryk på ” Chrome ” fra listen over installerede apps
 4. På infosiden for Chrome-appen skal du vælge ” Afinstaller ” eller ” Afinstaller opdateringer ” (hvis tilgængelig)
 5. Bekræft afinstallationen

Når du har gjort det, geninstallerer din telefon automatisk Chrome-appen på din enhed, da det er en standard Android-telefonapp. Hvis din telefon ikke gør det, skal du bruge dette link til at installere Chrome igen på din Android-telefon.

Android Chrome-nedbrud kan være et frustrerende problem, men der er en række ting, du kan gøre for at løse det, da vi forsøgte at dække dem alle. Hvis de trin, vi har nævnt i denne artikel, ikke gjorde det, skulle der være et problem med den seneste Chrome-opdatering, og Google er sandsynligvis begyndt at arbejde på en rettelse nu. Bare giv det et par timer og tjek efter opdateringer igen.