ChatGPT er nu tilgængelig til Android – Virker også snart i Danmark

ChatGPT er nu tilgængelig til Android – Virker også snart i Danmark

28. juli 2023 Slået fra Af admin

Den officielle ChatGPT-applikation til Android er nu tilgængelig. OpenAI, producenten af ChatGPT og andre AI-produkter, frigav applikationen i går. Den følger den officielle ChatGPT til iOS-applikation , som OpenAI udgav tilbage i maj 2023.

Interesserede brugere kan downloade den officielle ChatGPT-applikation fra Googles Play Butik. Applikationen kører på alle Android 6.0 og nyere enheder og er relativt let på tilladelser.

Appens download antal har allerede nået 1 million downloads. Interesserede brugere skal bemærke, at appen kræver en konto og bekræftelse af et telefonnummer, før der gives adgang.

Virtuelle telefonnumre burde dog fungere . Den gode nyhed er, at appen ikke indeholder reklamer på dette tidspunkt.

Eksisterende brugere får deres historie synkroniseret

Eksisterende brugere får deres historie synkroniseret automatisk på tværs af alle enheder, som de bruger ChatGPT på, mens de er logget ind på den samme konto.

Grænsefladen til ChatGPT-applikationen er ligetil. Den viser meddelelsesprompten nederst, som du bruger til at interagere med AI. Bare skriv din besked, spørgsmål eller andet for at få et svar fra AI.

De angivne svar vises hurtigt, og der er lidt forsinkelse. Det føles næsten som at have en chat på WhatsApp, Telegram eller enhver anden beskedapplikation.

Relaterede indlæg  Google I/O 2023: Datoer, nyheder, rygter og meget mere.

AI er baseret på ChatGPT 3.5 (lige pt. hvor vi har skrevet artiklen). Dette begrænser AI’ens muligheder, da den nu er opmærksom på de seneste oplysninger (dvs. ca. de seneste 2 år).

Hvordan virker appen?

Et tryk på Menu og derefter Indstillinger viser blot nogle få muligheder. Der kan brugere ændre farveskemaet fra standard, system, til lyst eller mørkt, standardsproget, som er indstillet til automatisk registrering, og for at deaktivere chathistorik og træning under Datakontrol.

Brugere kan slå funktionen fra. At gøre for at deaktivere lagring af historik på enheden, synkronisering af historik og brug af chats til træning af OpenAI-modeller.

Ikke-gemte chats slettes automatisk efter 30 dage, i henhold til indstillingen. Indstillingssiden tilbyder muligheder for at rydde historikken med det samme, eksportere data og slette kontoen.

Lanceringen af ​​den officielle ChatGPT-applikation til Android kan sætte mange af de frigivne copycat-applikationer på plads. Android-brugere kan bruge den nye ChatGPT-app på farten eller derhjemme.

Lige nu er tekstadgang kun tilgængelig. Fremtidige opdateringer kan introducere støtte til brug af billeder eller andre medier i interaktioner.

Afsluttende ord

Relaterede indlæg  Android Auto vs. Android Automotive: Hvad er forskellen?

Android-brugere, der vil prøve det, finder den officielle ChatGPT-applikation her på Google Play . Microsoft udgav også Bing Chat med AI & GPT-4 til Android, som understøtter visuel søgning allerede takket være GPT-4-understøttelse.