Sådan låser du noter i iOS 16 på iPhone og iPad

Sådan låser du noter i iOS 16 på iPhone og iPad

1. maj 2023 Slået fra Af admin

iOS 16 er en opgradering fyldt med funktioner. Udover at prale af en række iøjnefaldende funktioner såsom tilpasning af låseskærm, batch-fotoredigering og muligheden for at finde og flette duplikerede kontakter , har den også modtaget nogle mindre justeringer. Til en forandring har Apple ændret en smule måde at låse noter på iPhone. Så hvis du undrer dig over, hvordan du låser noter i iOS 16 på iPhone og iPad, er denne vejledning til dig.

Lås noter i iOS 16 eller iPad OS 16 på iPhone/iPad

Mens App Store har flere meget populære note-apps, inklusive Evernote, har Apple Notes formået at holde fortet på egen hånd. Sandsynligvis den bedste del ved denne aktieapp er evnen til at give en pæn noteoplevelse uden at skære hjørner.

Trin 1. Først skal du åbne Apple Notes-appen på din iPhone og iPad. 

Trin 2. Gå nu til den note, som du vil beskytte med adgangskode.

Trin 3. Tryk derefter på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 4. Tryk derefter på låseikonet i menuen.

Trin 5. Dernæst har du to muligheder:

Lås dine private noter med din iPhone-adgangskode

Bemærk, at brug af din enheds adgangskode til “På min iPhone/iPad” låste noter betyder, at du ikke behøver at oprette og huske en separat adgangskode. Det vil reducere chancerne for at miste adgangen til dine låste noter. Så hvis du har en tendens til ofte at glemme adgangskoder eller har dårlig hukommelse, bør du foretrække at låse dine private noter ved hjælp af en enhedsadgangskode.

Relaterede indlæg  iPhone voicemail virker ikke: Sådan repareres det

Opret en separat adgangskode til dine noter

Husk, at oprettelse af en separat adgangskode til “På min iPhone/iPad” låste noter kan give yderligere sikkerhed. Men hvis du nogensinde, desværre, glemmer denne adgangskode, vil du ikke være i stand til at gendanne dine noter. Så husk denne vigtige ting, før du låser dine noter med en anden adgangskode.

Vælg nu den foretrukne mulighed for at låse dine noter, og du er godt i gang!

Afslutter…

For at lette brugen vil jeg anbefale, at du bruger din enheds adgangskode til at låse dine private noter. Men hvis et ekstra lag af beskyttelse er på toppen af ​​dit sind, kan du vælge at beskytte dine noter med en anden adgangskode.

Det er værd at påpege, at du kan bruge dit Face ID/Touch ID til at se og administrere dine låste noter. For at gøre det skal du gå til appen Indstillinger på din iPhone/iPad -> Noter -> Adgangskode og derefter sørge for, at skiften ud for Brug Face ID eller Touch ID er slået til.