Sådan opretter du et Emoji låseskærmbaggrund på iPhone i iOS 16

Sådan opretter du et Emoji låseskærmbaggrund på iPhone i iOS 16

1. maj 2023 Slået fra Af admin

Med iOS 16 er tilpasning af din iPhone-låseskærm med skøre widgets og skrifttyper blevet en realitet. Hvis du elsker at pynte på din låseskærm for en personlig oplevelse, er der en god chance for, at du ville sætte pris på denne helt nye funktion. Især kan du oprette et emoji-låseskærm-tapet på iPhone i iOS 16. Til tidspunkter, hvor du måske vil have din låseskærm til at se sjov ud, kan den have en rolle at spille. Finder det virkelig fedt? Lad mig vise dig, hvordan det fungerer.

Opret et Emoji-låseskærmbaggrund på iPhone, der kører iOS 16 eller nyere

iOS 16 giver dig mulighed for at lave et iøjnefaldende emoji-baseret tapet på din iPhone. Fra nu af kan du vælge mellem seks emoji-symboler til at pryde dit tapet. Udover det har du også mulighed for at anvende en layoutstil og finjustere baggrundsfarven efter dit hjertes smag.

Trin 1. Lås din ‌‌iPhone‌ op ved hjælp af Face ID eller Touch ID. Derefter skal du trykke på og holde låseskærmen nede.

Trin 2. Tryk nu på den blå + knap . Alternativt kan du stryge mod venstre helt til slutningen og derefter trykke på knappen Tilføj ny.

Relaterede indlæg  Hvornår kan jeg streame Apple WWDC 2023 keynote live? 5. juni kl. 19.00 Dansk tid.

Trin 3. Tryk derefter på Emoji-knappen i den øverste række af muligheder.

Trin 4. Tilføj de ønskede emoji-symboler ved hjælp af emojivælgeren og tryk derefter på X for at lukke vælgeren.

Trin 5. Stryg nu til venstre og højre for at se et eksempel på de forskellige layouts såsom Lille gitter, Mellemgitter, Stort gitter, Ringe og Spiral.

Trin 6. Hvis du vil ændre baggrundsfarven, skal du trykke på ellipse-knappen alias ikonet med tre prikker i nederste højre hjørne af skærmen.

Trin 7. Tryk derefter på Baggrund i pop op-vinduet og vælg en farve. Juster derefter skyderen for at vælge en foretrukken farve og tryk på X for at lukke farvemenuen.

Trin 8. Når du har designet dit tapet på låseskærmen, skal du sørge for at trykke på Udført i øverste højre hjørne af skærmen. Derefter skal du trykke på den nyoprettede låseskærm for at bringe den i gang, og så er du klar!

Så er det løst…..

Der har du det! Så det er sådan, du kan oprette og bruge et emoji-baseret tapet på iPhone-låseskærmen. Efter at have givet denne funktion et langt spin og også skabt en række tapeter med forskellige emojis. Forhåbentlig har du også fundet det fedt.

Relaterede indlæg  Sådan bruger du Apple Check-In i Messages-appen i iOS 17