Hvordan ændre jeg Ur designet på min iPhone iOS 17?

Hvordan ændre jeg Ur designet på min iPhone iOS 17?

12. august 2023 Slået fra Af admin

For en mere personlig oplevelse med at ændre iPhone ur desginet i StandBy tilstand i iOS 17, så den altid forbliver i tråd med din smag. Hvis du er klar til at låse op for dette seje tip, så følg vores guide og bliv klogere på denne feature.

Tilpas iPhone Clock Style i Standby-tilstand i iOS 17

I årevis er iOS blevet kritiseret for at mangle dynamik i tilpasningsspillet. Tingene har dog ændret sig drastisk, og det samme er landskabet i de sidste par år, da Apple ser ud til at have taget kritikken til sig.

Ankomsten af ​​widgets til startskærm og låseskærm , AOD (Always-On Display) samt den helt nye StandBy-tilstand har øget tilpasningen som aldrig før.

  • For at komme i gang skal du slutte din iPhone til en oplader. Sørg for, at din iPhone er placeret i liggende retning og låst.
  • Tryk derefter på skærmen for at aktivere Standby-tilstand.
  • Tryk derefter og hold på urskiven.
  • Dernæst skal du sørge for at godkende ved hjælp af Face ID/Touch ID eller adgangskode.
  • Dernæst skal du trykke på den lille cirkulære hvide knap i nederste højre hjørne af uret.
Relaterede indlæg  Hvad er Apple Music Discovery Station? En ny algoritmisk radio
  • Dernæst skal du vælge den ønskede farveprøve blandt de tilgængelige muligheder. Da der er masser af forskellige farver, kan du nemt finde den, der kan give dit ur et unikt look som du synes om.

Når du har valgt den foretrukne farve, skal du trykke på X- knappen.

  • Til sidst skal du trykke på knappen Udført i øverste højre hjørne af skærmen for at bekræfte tilpasningen af ​​din iPhone-låseskærms urstil.

Dette er alt hvad du skal foretage dig. Din helt nye urstil træder i kraft med det samme, hvilket gør den smarte skærm mere behagelig for øjnene. Da der ikke er nogen begrænsning, kan du justere udseendet af uret så mange gange, du vil.

Ofte stillede spørgsmål

1. Skader iPhone StandBy-tilstand batteriets sundhed?

iPhone StandBy-tilstanden er designet til at være usædvanlig effektiv, og derfor skal du ikke bekymre dig om drastiske forringelse af dit batteris helbred. Men hvis du ønsker at bevare batteriets sundhed intakt, skal du deaktivere denne låseskærmstilstand (Indstillinger-app -> StandBy).

2. Kan iOS 17 køre problemfrit på mine ældre iPhone-modeller?

Efter at have testet iOS 17 på iPhone XR kan jeg stå inde for den smidige funktion, som iOS 17 leverer. Så ja, den seneste iteration af iOS er stabil nok til at køre med den ønskede glathed på din iPhone.

Relaterede indlæg  Sammenligning iPhone 14 vs. iPhone 15: Giver det mening at opgradere til iPhone 15?