Hvordan tager jeg et skærmbillede på min iPhone

Hvordan tager jeg et skærmbillede på min iPhone

17. oktober 2022 Slået fra Af admin

Du skal muligvis tage et hurtigt skærmbillede på iPhone af en række årsager. Måske vil du gemme et fedt Instagram-opslag fra din nye iPhone 14 eller holde styr på de nyeste modetrends, så du kan klæde dig bedre på. Du vil måske også gemme en sød sms-samtale, du havde med venner eller familie.

Uanset hvorfor du vil tage et iPhone-skærmbillede, er her nogle nemme måder at gøre det på.

Sådan tager du et skærmbillede på iPhone 12, 13 og 14

Så hvordan tager man et skærmbillede på iPhone? Måden du gør det på afhænger af, hvilken type iPhone du har, og om den har Touch ID eller ej. iPhone 8 og iPhone 8 Plus var de sidste iPhones, der havde en Hjem-knap og en Touch ID-sensor indbygget i dem.

Sådan tager du et skærmbillede på iPhone uden hjemknap

Der er mange forespørgsler som, “Hvordan tager man et skærmbillede på iPhone 12 uden startknap?” eller “Hvordan skærmbilleder man på iPhone 13?” på Google. Så lad os starte med de iPhones, der ikke har en hjemknap. Hvis du har en af ​​disse telefoner, har du sandsynligvis taget mange skærmbilleder ved et uheld ved at trykke på de rigtige knapper på det forkerte tidspunkt. Men her er, hvordan du tager et skærmbillede på iPhone 11 og andre nyere modeller med vilje.

Tryk på tænd/sluk-knappen og volumen op-knappen på samme tid. Slip derefter knapperne. Hvis du gør det på den forkerte måde, vil der ikke ske noget, eller du kan sætte Siri i gang. Hvis du trykker for langt, vises SOS-skærmen.

Relaterede indlæg  Sådan nulstiller du netværksindstillingerne på din iPhone

Når du gør alt rigtigt, blinker skærmen, og du vil høre lyden af ​​en kameraudløser. Nederst til venstre på din skærm vil en lille kopi af dit skærmbillede flyde. Du kan trykke på den og gå i Markup-tilstand for at beskære, redigere eller tilføje tekst med det samme uden at skulle gå ind i Fotos-appen.

Hvis du ikke vil redigere dit iPhone-skærmbillede, kan du enten stryge miniversionen væk eller vente et par sekunder på, at den forsvinder af sig selv. I et sådant tilfælde vil dit skærmbillede blive gemt i Fotos-appen.

Nu ved du, hvordan du skærmbilleder på iPhone 12 og andre nye modeller uden startknap. Lad os tage et kig på ældre modeller.

Sådan tager du et skærmbillede på en iPhone med en startknap

Hvis din iPhone har en startknap, vil du tage et skærmbillede på en anden måde. Tryk samtidig på hjem-knappen og dvale/vågne-knappen. Slip knapperne hurtigt. Nederst til venstre på skærmen vises en lille kopi af dit skærmbillede. Tryk på den for at foretage ændringer eller del den med det samme.

Sådan tager du et skærmbillede på forskellige måder

Vidste du, at du også kunne tage iPhone-skærmbilleder uden at skulle holde knapperne nede? Sådan gør du det:

  1. Åbn først appen Indstillinger på din enhed
  2. Gå til tilgængelighed derfra
  3. Gå nu til sektionen kaldet Touch
  4. Scroll ned, indtil du ser Tryk på Tilbage. Du kan gøre ting som at tage et skærmbillede med et dobbelt- eller tredobbelt tryk på bagsiden af ​​din iPhone, når du bruger denne funktion
  5. Vælg Dobbelttryk eller Trippeltryk, og rul derefter ned til Skærmbillede. Hvis du trykker på den, kan du nu tage et skærmbillede ved at dobbelt- eller tredoble på bagsiden af ​​din telefon.
Relaterede indlæg  Sluk permanent og fjern Rapid Security Response softwareopdateringer på Mac