US Federal Authorities efterforsker nu Elon Musk, omkring sin Twitter overtagelse

US Federal Authorities efterforsker nu Elon Musk, omkring sin Twitter overtagelse

14. oktober 2022 Slået fra Af admin

Elon Musk er indtil videre stort set sluppet for eventuelle konsekvenser for sin karakteristiske impulsivitet. Når alt kommer til alt, hvem kan glemme den administrerende direktør for Teslas mislykkede indsats tilbage i 2018 for at tage elbilgiganten privat med saudiske penge eller da SEC satte  begrænsninger på ham i forhold til hans brug af sociale medier til officielle kommunikationsformål.

 

Twitter har indsendt en række dokumenter som en del af de nødvendige aktskrivelser til Delaware Court of Chancery, hvilket afslører, at Elon Musk i øjeblikket er under en undersøgelse af de føderale myndigheder i forhold til hans adfærd under Twitter-overtagelses forhandlingerne. Specifikt indsendte Twitter et brev til dommer McCormick den 6./10, hvori han bad om adgang til dokumenter og korrespondance udvekslet mellem Elon Musk og de føderale myndigheder.

Ikke desto mindre skal læserne bemærke, at det er sandsynligt, at denne undersøgelse har været i gang i et stykke tid.

Relaterede indlæg  Twitter vil gennemgå sine politikker omkring banned brugere, forud for Elon Musk overtager virksomheden

Elon er sagsøgt af Twitter

Husk, at Elon Musk allerede er sagsøgt af Twitter-investorer for at forsinke offentliggørelsen af ​​hans oprindelige 5 procent-plus-andel i Twitter, ud over den fastsatte tidsramme. I henhold til værdipapirloven skulle Musk afsløre sin oprindelige Twitter-andel senest den 24. Marts, da han havde overskredet grænsen på 5 procents andel den 14. Marts . Teslas administrerende direktør indgav dog ikke det nødvendige papirarbejde til SEC før den 4. April, hvor han havde øget sin ejerandel i Twitter til omkring 9 procent.

Desuden undersøger FTC og SEC også Musks strategiske forsinkelse med at indgive det nødvendige papirarbejde, et skridt, der sandsynligvis har sparet ham for millioner af dollars, da investorer forblev uvidende om hans Twitter-relaterede ambitioner.

Mens de finansielle medier først nu er ved at indhente sidste uges brev fra den sociale mediegigant i Delaware Court of Chancery, vil det helt sikkert føje til opfattelsen af, at Elon Musk i øjeblikket sidder fast, da han arbejder meget for at arrangere finansieringen af hans Twitter-overtagelsesspil inden den 28. oktober. Skulle Teslas administrerende direktør undlade at lukke denne aftale inden den dato, har retten allerede meddelt, at den så vil udstede en ny retssagsdato til november. 
Relaterede indlæg  Twitter forsøger at afholde brugerne fra at tage screenshot, men i stedet at dele selve linket.

https://web3zero.dk/twitter-forsoeger-at-afholde-brugerne-fra-at-tage-screenshot-men-i-stedet-at-dele-selve-linket/