Hvordan sletter jeg min Twitter / X konto? Trin for trin guide.

Hvordan sletter jeg min Twitter / X konto? Trin for trin guide.

6. august 2023 Slået fra Af admin

Denne vejledning nedbryder trinene for at hjælpe dig med at forstå processen med at slette din Twitter- eller X-konto.

Sådan sletter du din Twitter-profil

Før du fortsætter med ændringer på din Twitter-konto, er det en god idé at gemme et arkiv med dine tweets. På denne måde kan du have en sikkerhedskopi af dine tweets, hvis noget går galt.

Følg disse trin for at gemme et arkiv af dine tweets:

  1. Gå til dine Twitter-indstillinger
  2. Klik på ” Din konto “
  3. Rul ned til afsnittet ” Download dine data “
  4. Klik på ” Anmod om arkiv “
  5. Indtast din Twitter-adgangskode og klik på ” Næste “
  6. Twitter sender dig en bekræftelseskode til din e-mailadresse eller dit telefonnummer. Indtast bekræftelseskoden og klik på ” Bekræft “
  7. Twitter vil begynde at behandle din anmodning. Dette kan tage et par minutter
  8. Når din anmodning er behandlet, vil du modtage en e-mail med et link til at downloade dit arkiv

Når du har gjort det og fået en sikkerhedskopi af dine tweets, eller xeets , kan du fortsætte med at slette din Twitter-konto permanent. Du kan bruge din telefon eller din pc til at gøre det, så her er begge metoder til, hvordan du sletter din Twitter-konto på forskellige enheder.

Sådan sletter du din Twitter-konto på mobilen

Den første ting at gøre er selvfølgelig at logge ind på din Twitter-konto og trykke på dit profilikon i øverste venstre hjørne.

Relaterede indlæg  Twitter vil gennemgå sine politikker omkring banned brugere, forud for Elon Musk overtager virksomheden

Derfra:

  1. Rul og vælg “Indstillinger og support”, vælg derefter “Indstillinger og privatliv”
  2. Naviger til “Din konto”> “Deaktiver din konto”
  3. Tryk på “Deaktiver” og indtast din adgangskode, og bekræft derefter ved at trykke på “Deaktiver”

Bemærk : Deaktivering af din konto starter processen med permanent sletning. Deaktivering varer 30 dage. Derefter slettes din konto og dit brugernavn permanent. Husk, du kan gendanne din konto inden for 30 dage, hvis du ombestemmer dig.

Sådan sletter du din Twitter-konto på pc

Sådan sletter du din konto ved hjælp af en webbrowser på din computer:

  1. Log ind på din Twitter-konto
  2. Klik på “Mere” i venstre menu > “Indstillinger og privatliv”
  3. Under “Din konto” skal du klikke på “Deaktiver din konto”
  4. Bekræft ved at klikke på “Deaktiver” efter indtastning af din adgangskode

Pas på tredjeparts apps

Tredjepartsapps kan genaktivere din Twitter-konto, selvom du har deaktiveret den. Dette skyldes, at tredjepartsapps har adgang til dine Twitter-kontooplysninger, såsom dit brugernavn og din adgangskode. Hvis en tredjepartsapp logger ind på din Twitter- konto i deaktiveringsperioden, bliver din konto genaktiveret.

For at forhindre dette i at ske, skal du tilbagekalde tredjeparts app-adgang til din Twitter-konto.

Her er trinene til, hvordan du tilbagekalder tredjeparts apptilladelser:

  1. Gå til dine Twitter-indstillinger
  2. Klik på ” Sikkerhed og kontoadgang “
  3. Klik på ” Apps og sessioner “
  4. Under ” Forbundne apps ” vil du se en liste over alle tredjeparts apps, der har adgang til din Twitter-konto
  5. For at tilbagekalde adgangen til en app skal du klikke på knappen ” Tilbagekald apptilladelser ” ved siden af ​​appen
Relaterede indlæg  US Federal Authorities efterforsker nu Elon Musk, omkring sin Twitter overtagelse

Når du har tilbagekaldt adgangen til alle tredjepartsapps, vil din Twitter-konto ikke længere kunne genaktiveres af disse apps. Når du har gjort alt dette, kan du åbne døren og forlade Twitter, bare om 30 dage.